• Dzseni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem tudtam dönteni Dzseni és Kitti között, ezért úgy döntöttem rákérdezek a négykezes lehetőségre. Szabad volt a pálya, időpont is akadt, igaz csak egy órára. Telefonos kolléganővel beszéltem szerintem, aki kedvesen, korrekten elmondta a lehetőségeket.
  • Megközelítés:

    Mindig van parkoló, nyugis rendezett környék, új építésú társasház, könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    Gyönyörű, tágas, újszerű lakás, a fürdőben minden amire szükség lehet, deo sprayk is és a szájvíz se marta szét a szám. Zuhanyzós kád, wc és a fürdő egyben.
  • Lány külseje:

    Dzseni egy nagyon fiatal tinilány, élőben olyan volt amire számítottam a képek alapján. Kerek, közepes mellei nagyon szépek, rózsaszín kis bimbókkal, nekem ez volt a kedvencem. Puncija is nagyon szép, kislányos, öröm volt kényeztetni. Arca helyes, nekem tetszett.
  • Erotikus masszázs:

    A rövid masszázshoz hasra feküdtem, és vádlitól vállig végigmasszíroztak. Nagyon jól esett, főleg Dzseni alkarral masszírozós technikája. Amikor úgy éreztem, hogy elég megköszöntem és hanyatt fordultam...
  • Levezetés:

    ...majd a két lány elkezdte puszilgatni a felsőtestem, nyakam, mellbimbóm. Közben mindketten megszabadultak a fehérneműtől. Nagyon tetszett ez a barátnős felvezetés. Kitti kényeztetni kezdett mélytorkosan, érzékien, pont ahogy szeretem. Közben izgattam a punciját, amiből rövidesen ujjazás lett. Közben Dzseni csókokat lehelt a nyakamra. Kérdeztem őt, hogy volt e már négykezes élménye és megsúgta, hogy ez az első. Ezután csere következett, Dzseni kezdett el finoman kényeztetni, közbe Kittit az arcomra ültettem. Öröm volt nyalni a finom kis punciját. Amikor befejeztem nem bírtam tovább és megcsókoltam Kittit, amit viszonzott, igazi nyelves barátnős érzéki csók volt. Közbe Dzseni mélytorokkal próbélkozott. Talán neki nem ment olyan mélyre mint Kittinek, de mindent megtett ő is, nagyon jó érzés volt. Ezután Kitti kényeztetett tovább a szájával, és közben mindkét lányt ujjaztam, izgatttam egyszerre. Élvezet volt hallgatni a sóhajtozásukat, nyögdécseléseiket. A végkifejlethez magam elé térdeltettem őket az ágy melletti fotelban, ülve, de olyan gyorsan történt minden, hogy végül csak testre élvezés lett. Sebaj, imádtam minden percét, és abban a pillanartban eldőlt, hogy ide bizony vissza kell menni.
  • Elszámolás:

    Mélytorkot, arcra(Dzseni) és szájba(Kitti) élvezést, plusz ujjazást kértem az elején, Kittivel végül csók is lett. Nekem maximálisan megérte.
  • Összkép:

    Mindkét lány nagyon szolgálatkész és ügyes volt. Végig igyekeztek a kedvemben járni, minden kívánságom teljesíteni. Biztos hogy visszamegyek ha egy érzéki barátnős, de mégis pornós élményre vágyom. Fenomenális volt, köszi lányok. Legközelebb minimum 1,5 órára megyek.
Happy Massage