• Nóra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    (A második randit írom le, mert az a viccesebb, így el kell képzelni/hinni, hogy az első olyan rossz volt, hogy megérthető a lelkesedésem hiánya.)

    Már voltam nála fél órára, de egy három perces (sikeres) francián kívül nagyjából semmi nem történt, ezért délután újra hívtam, egyrészt mert némi kárpótlásra számítottam, másrészt mert gondoltam, hogy egy órában biztos más. "Gyere inkább fél órára, mert az egyet azok kérik, akik kétszer akarnak elmenni és nem akarlak lehúzni". Elfogadtam. Pár óra múlva mehettem.
  • Megközelítés:

    A Szerémivel párhuzamos újépítésű utca, közel az 1-es. Láttam fizetős parkolókat is. A cím egyértelmű és ki van írva közepes méretben. Lentről hívtam, láttam a házba bemenni egy MT-t, lifttel mentem.
  • Helyszín:

    Újépítésű házban egy lakás, amerikai konyhás nappali az asztalnál egy lánnyal, talán két szoba. A miénkben franciaágy valamilyen szürke takaróval vagy törölközővel, egy puha párna, gumi, síkosító. Volt még a szobában egy szekrény is. Bár a redőny majdnem teljesen le volt húzva, nem volt túl sötét, amit én szeretek. A fürdő tiszta, van szájvíz kis műanyagpoharakkal, zuhanykabin kb. 8-féle tusfürdővel és a mosógép tetején egy csomó nagy és tiszta törölköző.
  • Lány külseje:

    Egy kis piros nyári ruhában fogadott. Szemüveget viselt, a szája telt, talán fel van töltve, a haja mint a képeken. Szerintem szép az arca. A cicik szilikonosak, nekem tetszettek. A fenék formás, a punci sima, borotvált. A bőre is sima és feszes. Nekem tetszett.
  • Action:

    (Még az első alkalommal elkönyvelte, hogy szűz vagyok, bár nem túl meggyőzően tiltakoztam.)
    Amikor 28-kor hívtam és mondta, hogy várjak még 5 percet elvesztettem minden reményemet, de gondoltam maradok a vicc kedvéért. Tehát 5 perc múlva felmentem. "Még 5 percet várni kell a szobára, addig menj el zuhanyozni." Elmentem. Közben párszor benyitott, de mondta, hogy "én vagyok". Vissza a szobába, ő is jött meztelenül. Megint (mint első alkalommal) kezdte volna szemből a franciát, kérdeztem, hogy "ne csináljuk inkább ezt is gumiban?". Valamit mondott, hogy miért ne, aztán fél perc natúr után rárakta a gumit. Csinálta egy darabig, de a farkam megneszelve, hogy itt már csak viccre van lehetőség, nem nagyon akart nőni.

    Ezt meg is jegyeztem Nórának, majd amikor a kezdetinél is kisebb lett, Nóra levette a gumit, kezezett egy kicsit, majd gyorsan egy újat rakott, kicsi szájazás, síkosító, és nagy terpeszben ráereszkedett. Meglepődtem, hogy ilyen keménységnél már ülhető. Mozgatta magát, majd amikor lelkesedés hiányában kivettem, megkérdezte, hogy elélveztem-e "nem, csak így el van dőlve", mutattam a farkamra.

    "De legalább bent voltál, érezted nem?"

    "Nem"

    "Tényleg?"

    "De láttam, úgyhogy elhiszem :)"

    Még egy kis húzogatás, talán francia is. Mondtam, hogy "ez mintha egyre összébb menne". Kérdezte, hogy mit csináljunk, javasoltam a csókot, de nem fogadta el. Kicsivel később megkérdezte, hogy kérek-e masszázst, mert úgy látja nem fog menni, de nem kértem. Kicsit kiment, visszajött, kérdezte mi legyen, mondtam, hogy próbálkozzunk még. Még próbálkozott kézzel, de 55-kor elküldött tusolni. Mondta, hogy nem ajánlja, hogy ilyen helyre járjak, mert le fognak húzni, azért is fogadott csak fél órára, hogy ez ne legyen az. Elkérte a pénzt.

    "Vagy már adtál?"

    "Igen."

    "Előtte? Nem emlékszem."

    "Nem, múltkor."

    "(nevetés), de most is kéne, azért nem ingyen jársz fel ide."

    Mit tehet ilyenkor az úriember? Odaadtam. Miután egy másik barátnő által szemlélve kisétáltam és felvettem a cipőm, Nóra még gyorsan bezárt a bejárattal szemközti WC-be, hogy ne találkozzak a következő vendégével. Aztán eljöttem.
  • Elszámolás:

    Utána adtam, annyi mint a telefonban, kevesebb a kiírtnál. A szájbaélvezés azt hiszem extra.
  • Összkép:

    Szép és kedves lány, a probléma az lehetett, hogy eltérő elképzeléseink voltak egy szexpartner feladatait illetően, így jobbító szándékkal "Lehetne jobb"-at adok.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2022-08-16 10:56:52
Happy Massage