• Barbi

  • Beküldte:
  • Barbi reagálása

    Szia Rednyúl! Először is , nagyon cuki a neved, imádom a nyuszikat:))
    És nagyon köszönöm az értékelésed! Én is jól éreztem magam! Várlak máskor is .SokSokSokPuszi

  • Egyeztetés:

    Csodával határos módon egy két csöngés után elértem .
  • Megközelítés:

    Mint kiderült egy rövidebb sétatávra volt tőlem ,így nem nagyon hezitáltam és gyalogosra vettem .
  • Helyszín:

    Nekem kicsit puritán volt a hely , de nem gond . Nem privát kaland , nem privát lakásban . Tisztaság tökéletes . Törölköző friss illatú , puha .
  • Lány külseje:

    Az arc vonásai bejönnek. Nőiesen gömbölyded a testalkatú , zéró túlsúllyal !
  • Action:

    Belépve a rezidenciába megpusziltuk egymást. Cipőt levetve cseverésztünk. Aztán levetkőztem, és elmentem lezuhanyozni. Vissza térve a szobába, lefeküdtünk oldalt egymással szembe az ágyra. Finom puszikkal kezdtük, közben simogattuk egymást. Végül majd felfaltuk egymást. Nagyon jól csókkol. Rátérve a franciára, lábam közé helyezkedett. Változatossan csinálja, kézzel finoman húzogatva, hol a makkon játszadozva a nyelvével, überelve a golyóimat nyalogatta. Gumit kértem, mert már belülről akartam érezni. Felrakva a gumit, beleült a nyeregbe. Szemből aztán háttal ült bele. Guggolva ráül, aztán felegyenesedve lovagol, közben végig a szemembe néz. Őrjítő, abbahagyta levetve a gumit, hogy ő most franciázna. Hagytam bizonyos ideig, de inkább gumit kértem, és hátulról bekéredzkedtem. Imádom, ahogy nyögdécsel közben. Éreztem, hogy közeleg a vég, ezért kértem a franciát. Gumit eltávolítva, változatos franciát mutatott be, kombinálva betette a mellei közé. Az utódok a mellein végezték. Törlőkendővel letisztogatott, hozott vizet, még cseverésztünk. Aztán javaslatára megmaszírozott. Egész jól tetőtől talpig. Móni látva a meredező hímtagom, az előzőekhez hasonló profi franciában részesített. Gumit felrakva, guggolva beleült. Felegyenesedve, csípőt előre hátra vagy körkörösen mozogva. Változatosság kedvéért kutyusban szeretkeztünk. Móni kérésére abbahagytuk. Megkért, hogy maszírozzam meg a hátát. Megfordulva kérte, hogy a melleit meg a puncit maszírozzam meg.Barbi édin megkért, hogy a nyelves kényeztetésére térjek rá. Nyaltam és csak nyaltam, rendesen nedvesedett a drága, közben halkan nyöszörgött. Elélvezése után hagytam pihenni. Cseverésztünk, aztán Barbi rám borulva megint nyaltuk faltuk egymást. Felrakva a gumit pacizott. Átfordulva a kutya pózban döngettünk. Elfáradva megkértem a franciás befejezésre. Változatossan csinálja, a végtermék a mellein végezték. Dumáltunk, még aztán mentem zuhanyozni. Visszatérve felöltöztem és ki a valóságba.
  • Elszámolás:

    Nagyon megéri, pesti átlag amit elkér. Korrekt szolgáltató. Jobbat nehezen találtok.
  • Összkép:

    Számomra ő az a nő, akivel csodásan érzem magam. Érti a viccet. Intelligens, csak a vendégre figyel. Bár csak nem itt találkoztunk volna.
Happy Massage