• Dzseni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta nagyon akartam menni Dzsenihez, elsősorban kiváló kolléganője jóvoltából (Kitti), hiszen amikor hívtam, mindig nagyon kedvesen, lelkesen hívott, csicseregve hízelkedett a telefonban, gyönyörű erotikus hangján. Ma végre odajutottam, reggel 9-kor meg is beszéltünk egy találkozót délre, pont el tudtam menni úszni előtte. A helyet (Taksony u.) már ismertem, mint említettem. Egy beszámolója volt Dzseninek, elég távolságtartónak írta le a kolléga, a hangja alapján úgy gondoltam, ez nem lehet igaz, ki kell próbálnom!
  • Megközelítés:

    Parkolás kiváló, rengeteg hely van, cím pontos, nagyon könnyű odatalálni, amúgy kocsival mentem, természetesen fizetős. Néhány perccel előbb érkeztem, kicsit sétáltam, vettem csokit.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon szép, ez nekem fontos, bár nem akarom megvenni. Ragyogó tisztaság mindenütt, gyönyörű fürdő, és még a zuhany is kiválóan működött, ami ritkán fordul elő. A tetthely is ismert számomra, mindig itt vagyok, ha ide jövök. Szép szoba, nagy kényelmes ágy, nagy fali tükör, ennek még szerepe lesz.
  • Lány külseje:

    Kértem, hogy meztelenül fogadjon, ez nekem fontos, egyrészt a kezdeti izgalom miatt, másrészt így szeretném megteremteni az azonnali hozzáférési lehetőséget. Egy fekete selyem (?) köntös volt ugyan rajta, de kértem, hogy vegye le, kis félszeg mosollyal meg is tette és kedvesen, forrón hozzám simult. Egy darabig gyengéden simultunk egymáshoz, ő meztelenül, és éreztem a csodálatos fiatal testet, kedves és odaaadó kislányt. Húsz körül lehet, viszonylag magas, karcsú, nagyon finom bőrű, hamvas, nagyon jó alakú, szép arcú és hangú fiatal hölgy Dzseni. Csodaszép popsi, finom kislányos punci, teljesen sima.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs nem volt, bár aranyosan megkérdezte, nem kérek-e, de én azonnal kényeztetni akartam a csodaszép testet. Nem volt semmi ellenvetés, Dzseni annyira szolgálatkész, teljesen a vendég van előtérben.
  • Levezetés:

    Odaálltunk a nagy tükör elé, ő elöl, én mögötte és szorosan bújva kényeztettem nagyon finoman, Most igen fontos volt az ő örömet nekem. Egy idő után megkértem, feküdjön hanyatt az ágyra, és igyekeztem nagyon finom mozdulatokkal kényeztetni, gyönyörűen álló melleit, szép lapos hasát, majd a punciját is. Csók nem volt, bár lehetett volna, de a nyelves kényeztetésre koncentráltam. Kérdeztem, el tud-e így menni, de láttam, hogy ezzel nem lesz gond, egyre csak nedvesedett, puncija szépen kitárult, közben az ujjam a szájában volt, és szopogatta, egyszer megkérdeztem közben, elment-e már, és nagyon aranyosan mondta, hogy már csak nagyon kevés kell, ne hagyjam abba és egyszer csak elröppent egy finoman remegő mozdulattal. Mondta is, hogy kicsit elfogyott az ereje az orgazmustól. Majd én feküdtem a hátamra, és Dzseni nagyon finom, gyengéd ajakmozdulatokkal ölelte körbe a farkam, közben a zacsit is kényeztette, fel-le mozgott rajta. Nagyon finom volt de a testéhez simulva akartam elélvezni. Ezért megkértem, feküdjön hasra és nyelvemmel análisan kezdtem kényeztetni (nyalni) nagyon élvezte, ezt mondta is nagyon izgató volt a két fél hibátlan gömb között belenyomni a nyelvemet. Végül egyre belelendültem, és teljesen a csodás popóhoz simulva ráélveztem a két félgömb közé, majd udvariasan letöröltem. Még egy kicsit masszírozta a hátamat, aztán mentem fürödni. Visszajövet még találkoztam Kittivel, akivel régi kedves ismerősként köszöntöttük egymást. Dzseni most kicsit beszélt magáról, teljesen természetesen és őszintén. Ennivaló volt!
  • Elszámolás:

    Extrák vannak, de én most nem vettem igénybe, bőven elég volt nekem a csodás test összesimulós élvezete, és a popóra élvezés. Csaknem szeretkezés benyomása volt, de persze nem volt az. A tiszteletdíjat egy kicsit megtoldva a végén adtam oda, szépen megköszönte.
  • Összkép:

    Nagyon, nagyon pozitív érzések maradtak bennem, mindenben teljesítette a várakozásaimat. Dzseni finom, hamvas, és nagyon kedves fiatal lány, én is fiatalodtam néhány évtizedet! Kedvességét, odaaadását csk dícsérni lehet. Puszi és köszönöm!
Happy Massage