• BARBARA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam reggel/délelőtt. 5-6 csörgés után vette fel és egy elképesztően kedves hang szólalt meg a túloldalon. Részletesen elmondott mindent, külön tetszett, hogy tartott egy néhány mondatos bemutatkozást, mire/kire számíthatok.
  • Megközelítés:

    A címet már az említett első híváskor elmondta. Saroképület, egyértelmű számozással. Aki ezt képes eltéveszteni, az kb. menthetetlen kategória.
    A kapucsengő kissé nehéz eset volt, de végül bejutottam.
  • Helyszín:

    Liftezés után az előzetes, részletes útmutatót követve pillanatok alatt megtaláltam a már résnyire nyitott ajtót. Odabent -nem meglepő módon- rend és patyolat tisztaság várt. A szobában ruhainas, kétszemélyes kanapé (pont jó), masszázspad és tatami. Fürdőben több tusfürdő, kád+zuhanyfüggöny, valamint friss, tiszta törülközők fogadtak.
  • Lány külseje:

    Mesés milf. A képek róla készültek, de a valóság sokkal jobb - közel sem adják vissza a pompás kebleket és a formás popót. Voltak minimális plusz kilók, de ez csak még természetesebbé, még közvetlenebbé tette vonzó vendéglátóm.
    Arca szép és kedves, hangja lágy, selymes, megnyugtató és barátságos. Udvariasan, kellemesen kommunikál, látszik, érződik nem csak a vendég-központúság, hanem az intelligencia is. Kérésemnek megfelelően egy törülközőbe csavarva várt.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs volt a középső, kb 30-35 perces szakasz. Röviden: professzionális. Mind mozdulatok, mind a körítés szempontjából. Még a kommunikációja is a szakmaiságra épül. Értsd: a hátam állapota alapján simán kitalálta a munkám jellegét. Masszpadon dolgozott rajtam, hátam teljes területét megdolgozva: változatos kéz- és ujj mozdulatokkal gyógyított, mert ez valóban felért egy egészségügyi szakszervízzel (nyilván az idő illetve program jellege mellett nem teljesen, de ha kizárólag erre fókuszáltunk volna, Barbara gond nélkül ajánlható erre a célra is). Hátam után a vállaim következtek, az előzőhoz hasonlóan magas minőségben lettem ott is megdolgozva. Utolsó részként a lábaim jöttek, viszont a folyamat előtt Barbara megkérdezte, hogy egyrészt szeretném-e, illetve, hogy osszuk be a maradék időnket? A masszázs mellett maradtam és nem bántam meg, ugyanaz a revitalizálás volt a jutalmam, mint korábban.
  • Levezetés:

    A randi elejét és végét töltöttük ezzel.
    Zuhanyzás után, a kanapéra ültem, Barbara pedig lekapta magáról a törcsit. Azonnal elkezdtem simogatni, puszilni, imádni pompás milf vonalakat, Barbara pedig adta a jelzéseket: sóhajtozott, ölelt, mosolygott, kuncogott - igazán felpaprikázott viselkedése. Nem is kellett sok, hamar lábai közé kerültem. Óvatosan kezdtem, csak a célterület környékét jártam körbe, de úgy tűnik, elég volt ez is: amikor igazán belecsaptam a lecsóba Barbara nagyon rövid idő nyögött fel. Bevallom, hogy ekkor azért megijedtem és ezt partnernőmnek sem említettem: egy ilyen jól induló randi fog elrontódni egy efféle pár perces színjátékkal? Ezért folytattam tovább, arra számítva, hogy érzékenységre hivatkozva azonnal leállít. Nem így történt. Viszont az eredmény ugyanaz lett: percek után jött Barbara megelégedése, én meg egyre jobban fel lettem pörgetve. Pusziltam, simogattam tovább, ujjazást is beiktattunk (brutál nedvesedéssel) és ezt ismételtük/ismételtem. Sokszor. Tényleg sokszor, számolni sem tudtam. Az eredmény pedig mindig a már látott csoda volt.
    Még az első szakaszban kaptam először franciát tőle. Ekkor már a tatamin voltunk. Változatosan, kéréseimnek megfelelően babusgatott: alapvetően lágyan, sokszor a nyelvével játszva, gyakran viszont fel-le liftezve járt a farkamon. Amikor kértem, a golyóimat pátyolgatta - egyszer a nyelve hegyével ingerelve, máskor teljesen beszívva zacsimat. Volt, hogy felém hajolt, hasával/puncijával farkamra támaszkodva csókolóztunk. Apropó, én egyáltalán nem vagyok csók-párti, Barbaránál viszont nem lehetett kihagyni: szinte minden alkalommal Ő kezdeményezte a smacit én meg próbáltam helytállni. Csodálatos volt ebben is.
    Az élvezésemet viszont a találka harmadik szakaszára időzítettem. A már megszokott, többszörös nyalás-ujjazást követően magam elé térdeltettem buja vendéglátóm. Volt, hogy Ő dolgozott rajtam, előfordult, hogy én mozogtam szájában, fejét két oldalról fogva. Gyakran farkammal simogattam szép pofiját, aztán mikor abbahagytam, jutolomból golyóimat támadta le. Csodálatos volt, na. Amikor arcra élvezést kértem zárásként, szemeit lehunyva várta az eredményt. Nem is kellett sokáig tűkön ülnie, egy rövid ciciszexet követően, homlokára/orrára táraztam.
    A rom eltakarítás után -benne aktívan segédkezve-, immár a zuhany alatt, végig az járt a fejemben, hogy "Úristen, ez zseniális volt!".
  • Elszámolás:

    Az első híváskor elmondta a tiszteletdíjat. Átlag, a szolgáltatás viszont non plus ultra. Az elején adtam, de mondta, hogy ráér a végén is. Nagyon megérte.
  • Összkép:

    Ahogy a művelt németek mondanák: she is a hidden gem. Hozzállása, szakmaisága páratlan, szeretné, hogy jól érezd magad és az egy nagy plusz pont számára is, ha Ő is hasonló tapasztalatokat szerez. Ritkán van, de akkor csapjatok le rá, kifejezetten ajánlott!
    Szavakban nem tudom elmondani, mennyire hálás vagyok Barbara!
    Azért megpróbálom: nagyon-nagyon köszönöm!
Happy Massage