• Barbi

  • Beküldte:
  • Barbi reagálása

    Szia Fabit!
    Köszönöm szépen a véleményed! Nagyon kedves vagy! Várlak máskor is szeretettel! SokPusziNeked!:)))

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, egyből felvette. Hangja nagy kedves volt és a tájékoztatás is igen precíz. Szóval másnapra meg is beszéltük a randit. Még egy aznapi megerősítést kért, amikor is a pontos címet is megkaptam.
  • Megközelítés:

    Hétvégén nem volt gond a parkolás a ház előtt sikerül helyet találni. Hétköznap ez azért nehézkesebb lehet. Westendől nincs messze szóval BKV-val is könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Újszerű épület, ennek megfelelően remek állapotban. A hölgy nagyon ügyel a rendre, a fürdő érkezésem előtt fertőtlenítve lett... Tusfürdő, törölköző ahogy kell. Kád van, amit kicsit hiányoltam az egy zuhanyfüggöny.
    Helyszín a nappaliban volt, egy kanapé. Szerencsére elég nagy és kényelmes. A kanapéval szemben egy óriási TV, ekkorát még csak a Médiamarktban láttam. Ezt meg is jegyeztem.
  • Lány külseje:

    Barbi egy igazán helyes pici csaj. Arc kitakarástól nem kell félni, igazán szép, tán a legszebb része, bár ez így elég hülyén hangzik. Kirúzsozva, műszempillákkal várt. Valami fekete ruci volt rajta, de nem ragadt meg pontosan bennem milyen. Egy jelentōsebb fogyáson van túl, ami itt-ott látszik még rajta, de alakra most egy igazi bombázó.
  • Action:

    Kedvesen beinvitált és ismertette a szabályokat, mi merre, stb. Majd kikérdezett mit is szeretnék és elkísért a fürdőbe. Meglehet kényelmes voltam, mert pár perc után már érdeklődött minden oké e, ő már vár. Szóval mennem kellett.
    Elmondása szerint nála ez egy bevált recept, így egy Lingam massageos kezdést javasolt. Így ilyenben még nem volt részem, de nagyon jó ötletnek bizonyult. Ez ugyanis nála egy ráhangolodó beszélgetést jelent oldandó a kezdeti feszültséget, na de úgy hogy közben már a cerkát kényezteti! Nincs az, hogy az ember azt érzi huzná az időt, se az a durr bele bumm futószalag érzés. Tanítandó.
    Kis idő múlva rátért a lényegre, letörölgetett és franciázni kezdett. Ügyesen, változatos technikával műveli, kis idő múlva éreztem, hogy ebből idő előtti durranás lesz, így gumit kértem. Sajnos az ezredes nem állt még rendesen vigyázzba, így egy kis rásegítést kellett kérnem mielőtt rátérhettünk a dogy-ra. Puncija kellően szűk, kellemes volt. Mondhatnám az ideálom. Nem is cifráztuk, pár perc után itt is lett végem. Tisztálkodás után a maradék időt már elbeszélgettük. Nagy jó társaság jó volt vele beszélgetni is.
  • Elszámolás:

    Megérkezéskor rendeztük, NF-t kértem extrába, igazából más extra tán nincs is, legalább is ami engem érdekelt volna tuti nincs. A hölgy maga az extra.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes társaság, akivel még a sex is szuper. Még biztosan visszamegyek...
Happy Massage