• Lili 2022

  • Beküldte:
  • Lili 2022 reagálása

    Kedves sug83!

    Nagyon örülök, hogy megismertelek, istenien éreztem magam Veled! Köszönöm, hogy ilyen figyelmes Férfi vagy és végtelenül örültem ennek a szép beszámolónak is!

    Sok szeretettel várlak vissza máskor is!

    Csókollak

    Lili

    Ui: A postás mindig kétszer csenget, ne felejtsd el:)))

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam a hirdetését, képei elbűvöltek (élőben Lili is:) ) de most volt alkalmas, hogy meglátogassam. Telefonon visszahívott pár perccel az után, hogy hívtam, így könnyen elérhetőnek mondanám, mert ez az első hívás volt. Ekkor elmondta a feltételeket és a lehetőségeket és megállapodtunk egy mindkettőnknek alkalmas időpontban. Megbeszéltük hogy küldök VTR – t is. Ezt meg is tettem amit el is fogadott. Másnap keresett hogy az időpontot változtassuk meg, előre nem várt dolgok miatt, amit meg is tettünk és egy nappal későbbi időpontban egyeztünk meg plusz ismét VTR. Az időpontot illetően nagyon rugalmasak voltunk. :))
  • Megközelítés:

    Lili Pesten, Zuglóban várja vendégeit a Zuglói TESCO-tól nem messze. A tömegközlekedésnek sok fajtája segít az odajutásban. Mivel én szgk-val érkeztem, begurultam a megadott utcába és láss csodát találtam egy árnyékos helyet és ez az utca a környéken nem fizetős :) A cím megtalálása egyébként egyszerű, a GPS is pontosan odanavigál.
  • Helyszín:

    A keresett lakás egy viszonylag új épületben található. A lépcsőházba bejutva a liftet sem érdemes használni, néhány lépcsőfok az út a lakás bejáratáig. Amint odaértem az ajtó már nyílt is és kíváncsian léptem be, hogy vágyaim nőjét megcsodálhassam. Egy igényesen és praktikusan berendezett lakásban találtam magam. Az előszobából nyílnak a többi helységek: az amerikai konyha, a fürdő a bejárati ajtóval szemben a szoba, ahol az események zajlottak. A fürdőszoba kádas, zuhanyos, függönyös, sokféle tusfürdő és szájöblítő, egy rakás kis eldobható pohár. Kád mellett sok férfi dezodor. Tisztaság, nagy száraz kilépő, szóval minden amit csak kívánni lehet. A masszázs helyszíne egy tágas szoba, méretes masszázspaddal, mellette a falon tükör. A szoba jobb felén a földön nagy méretű tatami jelzi, hogy a kényeztetésre Lili alaposan felkészült :). A tatami jobb oldalán szintén tükör, hogy a látvány is emelje az élmény színvonalát :) A szoba bejáratának jobb oldalán méretes kanapé, mellette egy szobainas az ideiglenesen fölösleges dolgainknak. Szuper hangulatfény, lágy relaxáló jazz muzsika, plusz klíma a falon, hogy a betévedt vándor felüdülhessen ebben a nagy nyári melegben.
  • Lány külseje:

    Lili külseje egyből megragadta fantáziámat, amit csak fokozott a kedvessége, mosolya. Egy fekete semmiségben fogadott, ami már sok mindent nem takart, de amit igen az már csak testközelben vált elérhetővé. Arányosan vékony alkata, nagy mellei, szép arca nekem nagyon tetszett, míg mosolya csábítóan hívogató volt.
    Szóval mindene megvan ami izgató, vágykeltő.
  • Erotikus masszázs:

    És kezdetét vette a masszázs része a programnak. Masszázs közben jól elbeszélgettünk, oldódott a feszültség. Jeleztem a problémás területeket és Lili ügyes, erős kezeivel végig dolgozta a bokáimat, vádlijaimat, combjaimat,a derekam, a hátam ill. a lapockánál lévő letapadásokat jól megtalálta és szakszerűen szét is masszírozta a csomókat. Derekamnál és vállamnál többet időzött, ami teljes ellazuláshoz vezetett és megújulva keltem fel a tatamiról hogy a tusolóban lemossam magamról a sok olajat, amiben Lili is segített ügyes kezeivel.
  • Levezetés:

    Fürdés után meztelenül várt, ami azonnali ölelésre és simizésre sarkallt, cirógattam, csókoltam ahol értem és ezt Lili is lelkesen viszonozta. Élvezkedtünk így egy darabig, múlatván az időt, majd kértem hogy kényeztethessem, amit kedvesen fogadott, így leheveredtünk a tatamira és csókokkal halmoztam el száját, nyakának mindkét oldalát, majd jobb mellének bimbóját nyalakodtam körbe lelkesen és masszírozva közben mellének halmát. Körbenyalva, csókolgatva szépséges mellét, eljutottam a másik csodás bimbóhoz, nyalogatva, lágyan szívogatva, csókolgatva élveztem a csodás halmokat. De hajrá tovább csókjaimmal borítottam hasát, köldökét, vénuszdombját, miközben le- s föl haladva cirógattam combjait kívül, belül, vádliját, bokáját sem kihagyva. Ha már itt voltam, szétnyíló combjai közé helyezkedtem és kívánatos punciját megcsodálva, csókot leheltem rá, majd körbe csókolva, szívogatva combtövét, vénuszdombját, nagyajkait, elérkezett a pillanat hogy lágyan, nagy élvezettel nyelvem belenyaljon, lassan, hosszasan a megnyíló punciba és ott le- s föl simogatva, járva a redőket, majd körözgetve a csikló körül, hölgyem kéjét fokoztam, élvezkedve, hallván sóhajainak szaporodását, mígnem remegő combjai közül, lágyan eltolta furakodó fejemet. Ezek után kis pihegés, dumcsi után jelezte hogy tevei vannak még velem és beolajozva mellkasom, farkam és csodás halmait kezdődött a csúszka. Először golyóim és a rudam kaptak jótékony masszázst, majd rám feküdt és mellei közé csúsztatta lelkes társamat kezdődött élvezkedésem. A csodás mellszex után föl- le csúszott bársonyos testével és hatalmas melleit mesterien használva, bimbóit is számba adva (és én lelkesen szopogatva) elvarázsolta érzékszerveimet, melyet nagymértékben fokozott a látvány, melyet a mellettünk lévő tükörben követhettem nyomon. Látva szerszámom lelkesedését, gumit csókolt rá, és végignyalva teljes hosszában, nyalogatva golyóimat, makkomat, rácsúszott és elnyelte farkamat és forró szája, nyelve, lendületes játékba kezdett a szerszámon. Élvezetes ténykedését igyekeztem minél tovább kiélvezni, de eljött a perc mikor már nem halaszthattam tovább és a gumit levéve nagyot élveztem szorgos kezeire. A bódultságból éledezve jöhetett a romeltakarítás, majd a felajánlott masszázs, utána tusolás, majd simizések, csókok és balra el.
  • Elszámolás:

    Előszőr jártam Lilinél, előre adtam a másfél óra tiszteletdíját, annyi volt mint amit megbeszéltünk. Egyébként is így szoktam a korrektség okán. Nincs extrája, Ő maga az extra, a bájával, kedvességével.
  • Összkép:

    A fentiek alapján azt hiszem látható hogy fantasztikusan éreztem magam Lili kezei között, aki szakszerűen, nagyon kedvesen, csak rám figyelve fokozta kéjemet és vitt fel a csúcsra, majd visszavezetett az élők honába. Ajánlani tudom azoknak akik egy bomba jó NŐ kedves figyelmes társaságára vágynak.
Happy Massage