• Emily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel már régebbi vendége vagyok és többször voltam nála ezért Vtr-en történt az egyeztetés. Ahogy küldtem nem sokkal utána Emily elfogadta a randit.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem , a cím egyértelmű , metró megálló is van a közelben onnan maximum 5-10 perc séta. Parkolás nem egyszerű legalábbis abban az idősávban amikor én mentem de szerencsére a szomszéd utcában találtam parkolót viszont fizetős.
  • Helyszín:

    Újépítésű lakópark ,a bejutás könnyű telefonon kaptam instrukciókat. A lakás teljesen rendben modern és tiszta, fürdőszobában is minden ok volt ,megtalálható minden , tiszta törülköző, tusfürdők ,szájvíz is. A helyszín egy nagy franciaágy itt is minden rendben.
  • Lány külseje:

    Egy fekete köntösben fogadott , arc nélkül hirdet a diszkréció miatt de ez ne tévesszen meg senkit, Emilynek pont az az egyik legszebb része. Régóta nem találkoztunk azóta pár kilót leadott ,nekem régen is nagyon tetszett most meg egy istennő. Elöl hátul tökéletes gömbölyű formák ,nagyon egyben van. Tetkói vannak ,elég sok de mind különleges és jól állnak neki .
  • Action:

    Emily kedvesen beinvitált ,kicsit kaptam is amiért nem voltam nála egy ideje :D
    Levettem a cipőm és átadtam az ajándékom , utána leültünk és beszélgettünk mi történt az elmúlt egy évben ,meg úgy általában, plusz megmutatta az új képeit amikből párat már ide is felrakott. Ez után elmentem tusolni, mikor visszatértem már lekerült róla minden ruha és az ágyon fekve várt .Mellé feküdtem és hosszú ölelkezés következett ,a csókja még mindig eszméletlen jó élmény .Ez után lefelé haladtam itt is elidőztem kicsit amit látszólag élvezett ő is a hangja alapján :D
    Ezt egy natúr francia követte ami kegyetlen jó volt ,megkértem ,hogy viszonozhassam közben így 69-ben folytattuk.
    Eddigi legjobb és legfinomabb élményem ebben a pózban. Folyamatosan tolta magát a számba közben éreztem ,hogy nagyon mélyen bevett ,isteni volt.
    Ezzel elidőztünk kicsit majd gumit húztunk és lovaglóban indítottunk. Nagyon jó érzés volt közben csókolt ahol ért és szorosan átölelt. Néha egy kicsit felnézett és belassított ilyenkor tartotta a szemkontaktust .
    Láttam rajta ,hogy ő is élvezi és az összkép alapján szerintem el is ment közben, utána csak feküdtünk pár percig. Mondtam ,hogy most legyen ő alul így Missziben folytattuk.
    Itt is váltogatva a tempót élveztük egymást közben folyamatosan csókoltam, nagyon jó volt nézni közben a reakciókat. Ez után a kutyust javasoltam ,nem is volt ellenére ,ez is nagyon jó volt közben néha ráborultam és csókoltam a hátát .
    Itt már éreztem ,hogy nem bírom sokáig ezért kértem ,hogy feküdjön hasra és így támadtam be hátulról. Valami eszméletlen látvány volt a kerek popsija így kicsit lassítottam pár percre .Ez után már tudtam ,hogy nem sokáig bírom így kértem ,hogy még egyszer legyen ő felül ,leguggolva beleült és itt már láttam rajta ,hogy kegyetlenül ki fog végezni. Hihetetlen tempót diktált és nagyon mélyen így nem bírtam tovább és a gumiban elmentem, ilyen hosszú viszont még sosem volt ,ő közben pedig elégedetten nézte. Hagyott lenyugodni utána pedig letisztogatott és mellém feküdt. Még meg masszíroztam és közben beszélgettünk több témáról itt volt ,hogy máshol jártam fejben mert úgy kivégzett ,de kedves volt és még ez sem zavarta.
    Ez után letusoltam kicsit még beszélgettünk és elbúcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt ár érték arányban szerintem abszolút megéri ,nem az átlag kategória ,jóval magasabb ,de a szolgáltatás is .
  • Összkép:

    Ez lett a top 1 menet eddig ,nagyon tartalmas volt , iszonyú jó volt ,hogy minden kérésem vagy ötletem tudta és partner volt bennük persze a jóízlés határain belül maradva .
    Köszönöm Emily az élményt, remélem hamarosan újra meg tudlak látogatni. :D
Happy Massage