• Molly

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Napok óta szemezek a Corvin Angyalaival, korábban még masszázson nem voltam, csak szexpartnerekkel. Pár barátom javaslatára hívtam fel egyik nap Mollyt, sajnos aznap nem volt szabad időpont, másik nap egyik barátnőjével tudtam beszélni, valahogyan a másik hölgy is őt javasolta, így hát engedtem a sorsnak. Könnyen ment, az első időpont nem felelt meg, kínált két másik opciót azonnal a barátnője. Korábban Viberen is írtam Neki, nap végén ott is kaptam választ, azt szerintem nem nézi olyan gyakran.
  • Megközelítés:

    Belváros szíve, közvetlenül a mozi mögötti pláza túloldalán helyezkedik el a vidám szórakoztató stand up-osok mellett. Kocsival számolni kell a dugókkal, parkolás utcán ingyenes, én azonban a pláza parkolóját javaslom, mert biztonságosabb. GPS viszont bevisz a mellék utcákba, a közeli benzinkút után már nem érdemes kacskaringózni! BKV-val érkezők, busz, metró (pótló) villamos is jár arra.
  • Helyszín:

    A lakás modern, új építésű, könnyen megközelíthető. Két masszázsszobát tartalmaz, két fürdővel, így a diszkréció maximális. Erre kifejezetten ügyelnek is még elválasztó függönnyel is pluszban. Az egyik tusuló a másik kádas, talán a kádasnál kell vigyázni, mert simán minden szétfröccskölödik a zuhanyfüggöny hiánya miatt. A fürdő kifejezetten tiszta, érződött a takarítás illata. Törcsi száraz, kikészítve frissen a vendégnek. A szobában egy matrac, kényelmes wellpur (memóriahabos) párnával és rengeteg tükör. Mitagadás a tükrök nagyon jól vannak elhelyezve. A lepedő illatán érződik a cserélés! Kellemes zene és ruháknak kis szék is található
  • Lány külseje:

    Molly egy szép arcú, dekoratív nagyon fiatal hölgy. A haja ami nem igazi, látszik, hogy plusz hosszabítás van betéve Neki (ennek a szakkifejezését ne kérjétek Tőlem :D) Bőre ápolt, szolizott, a képek nem régiek, hűen tükrözik kellően kézreillő piciny melleit, formás popsiját is. Igazából egy az egyben a képeket kaptam vissza Molly esetében. A képekről hiányzik 2-3 tetoválás az intim rész és talán a váll résznél, erre pontosan nem emlékszem. Kiemelném Molly tekintetét, ahogy beszél, kifejezetten megnyerő és közvetlenséget hoz elő az emberből, bár állítása szerint ez hangulatfüggő. Ez nálam nagy pluszpont, hogy már a külsejével és közvetlenségével oldott a hangulaton. Kellemes gyengéd érintésekkel közelebb kerül a vendéghez már az elején.
  • Erotikus masszázs:

    Tusolásom után Molly fehérneműben fogadva várt, kérte, hogy feküdjek hasra. Ismertette, hogy mi fog következni, megfelel-e, van-e különleges kérdésem/kérésem (szerintem túl extrém dolgokat nem vállal, de erről egyeztessetek Vele). Alulról felfelé haladott, mellém gugolva bal lábam olajozta be és kellmesen az achilles íntől egészen vádliig történő simításokkal mozgatta meg, terhelt lábamat. A technikája nem szakszerű, de kifejezetten kellemes. Barátnő érzést kölcsönöz, erősségben közepes, de szerintem ha kérem, törékeny keze ellenére is megtette volna, nálam nem volt szükség. Körkörös és fel-le mozdulatokkal haladt, figyelve a reakciókra (ezalatt azt értem, hogy közvetlen kérdez is, hogy melyik technika a szimpatikus Nekem (+ pont)). Kellően hosszan csinálva a másik lábamon is elvégezte ugyanezt a mozdulatsort. Miután ezzel végzett comb és popsi masszázst végzett. A comb erősebb volt mint az előző, és kifejezetten tetszett emiatt. Popsinál a körkörös, váltott kezű, néhol kissé markolós kézmozdulatok baromi izgatóak voltak. Néhol enyhe heresimikkel kellő bájt adott ennek a résznek. A masszázs egyik kiemelkedő pontjaként emelném ki ezt. Erre picivel több időt is fordított, miután látta pozitív reakcióm. Szubjektív véleményem, hogy Molly figyelmessége fiatal kora ellenére jó. Beszélgetést is kezdeményez, de kiemelte Neki is vannak passzív napjai. Azért meg kell említenem, ha egy rosszabb napot fogok ki, nem biztos, hogy ilyen jó élményekkel távozom. Molly nagy erénye a közvetlensége. Ő mondta, hogy sajnos néha hangulatember, de igyekszik figyelni Rá. A popsi rész után a hát, váll nyakrészek teljesen átlagos technikával történtek. Itt voltak a fájóbb pontoknál egy ujjas "csomó" kimasszírozó részek, ezt is abszolválta. Az egész masszázs alatt olyan érzésem volt, hogy megkéred a barátnőd egy fáradtabb nap után, hogy segítsen Rajtad. A kulcscsont közelében kicsit ráhajolva erőt is vitt bele és a legvégén eszméletlen cirogatással érzékelte, hoyg jön a forduló rész. Baromi izgató volt, örültem a fordulásnak
  • Levezetés:

    Megfordulván kérdezte, hogy lekerüljön-e a ruha, hát egyből kértem is, melytől megszabadulva olajozni kezdte testét (itt nekemnagyon bejött a kis tetkója intim részen, bár ő nem szereti). Igényli az érintést, irányított az elején, majd érezvén később kezembe adta az irányítást. Ezt baromi szépen felépítette. Gondolok itt arra, hogy mellkas simizés nálam, kis olajozás nála, gyengéd érintések ezredes tájékon, gyengéden vezeti az utat felé is. Érezvén partneremet, hogy nyitott a kölcsönösségre, én is puszilgattam testét, simiztem olajos finom bőrét és enyhe ujjazásba kezdtem, miközben ő masszívan beolajozta a farkam és szépen mellettem, fölém tornyosulva izgatta a makkom nagyon finoman, majd enyhe verésbe kezdett. Na igen srácok, a tükör...Itt óriási előny, mindenhonnan látod őt. Én végig háton feküdtem, könyökölve ujjaztam őt, élvezet jelent meg az arcán, ő a makkomba kapaszkodva tolta a masszázst. Egyre hevesebben és közben gyengéd érintésekkel, kőkeménnyé vert engem. Jelezte felém ha így térdelve van mellettem, és így csinálom, akkor szeretne elmenni Ő is. Alapvetően ilyen helyzetben a lustább felet képviselem, de itt olyat hozott elő belőlem, hogy jött a váó érzés - a puncija nedvessége...Innen tudtam, hogy ez nem kamu, gyengéd simizgetős alulról ujjazós ő felülről verős történetbe kezdtünk. Elveszve egymásban kértem, hogy előbb Ő menjen el, mert ezt érezni akarom. A tempót fokozta a farkam verésén, innen tudtam, jó helyen járok majd, a nedvesség mennyisége és gyengéd mellkas karmolásból tudtam, sikerült. Kétségek mindig vannak bennem, hogy a hölgyek ilyenkor megjátsszák ezt. De nem így volt, ezt a puncija nedvességéből lehetett érezni. Molly hálás volt, kérdezte, szeretem.e ha bekapják a farkam, mert ezt így kell ezek után meghálálni. Azonnal jeleztem, csináld. Lágyan, tényleg a tetejét kényeztetve szopott tovább, de kérte, hogy jelezzek, mert oda nem szeretné kérni. Jelezvén, hogy közel vagyok olajat intézett még, eszméletlen tempóba kezdett és végig simogatva cirógatva a testére élveztem. Nagyon jó volt a makkos izgatása, azonnali élvezésre is vigyázni kell. Mivel kicsit nagy volt a lövés, segített takarítani, majd vízzel kínált, simizett és bújt! Ezután kis időt kért max. egy perc, amíg megnézi van-e lehetőségem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt új vendég révén elején rendeztem, de szerintem lehet mindenkitől így kéri.Nem kértem extrát, nem is láttam, hogy lenne.
  • Összkép:

    Molly segített abban, hogy megértsem a masszázs néha jobb mint a szex. Kellően közvetlen, számomra visszaadta az egy órára a barátnő érzést és semmi "mű" érzet nem volt bennem. Mióta hölgyekhez járok Molly volt az a hölgy, aki tökéletesen kielégített és belém ültette azt az érzést, hogy ezt még akarom. Fogom is, mert ide vissza kell járni. Mollyt azon igényes úriembereknek javaslom akiknek a kényeztetés nem a szakszerűségen, hanem az érintéseken múlik. Az élvezet és a lazítás itt garantált, hálás vagyok és köszönöm!
Happy Massage