• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hónapokkal ezelőtt, egy itteni sorstársam látogatta meg Natit. Haverom, a randizást követően, egyből a figyelmembe ajánlotta a csinos lányt. Elsősorban a bájos külseje miatt, másodsorban pedig a kimagasló minőségű programja okán.

    Tavasz végén a kiskertemben még nem volt annyi kinyílt virág, hogy neki össze tudjak állítani egy számára is tetszetős csokrot. Kisesebbel meg érthető módon nem állíthattam be. Méltatlannak érezte volna.

    Mostanra ért be a dolog. Hívtam, vele beszéltem le a részleteket. Cuki hangja volt a telefonban, ezzel teljesen megvett magának. Éreztem, hogy nem érhet csalódás
  • Megközelítés:

    Dózsa György úttal párhuzamos utca, a Váci út közelében, amit egy Csepel- sziget közeli településről neveztek el. Metró, troli, villamos. Minden van ami BKK. Célszerűbb is tömegközlekedést választani a közeli útfelújítások miatt. Valamint a magas parkolási díj zóna okán. Ház előtt megállni nem lehet.
  • Helyszín:

    Teljesen új épület. A lakberendezés nagyon dizájnos. Jó stílusérzéssel lettek összeválogatva a nemes bútorok és a kiegészítők. Az enteriőrről mindenki meggyőződhet a portfólióban látható képeket tanulmányozva.

    Szobában a legjobb, hogy van benne franciaágy , tükör és klíma. Az összes többi, már csak hab a tortán. A fürdőszobában is minden tökéletes. Csak két példát említek, ami jól szimbolizálja a profi vendéglátás emelt szintjét: csak tusfürdőből 7, deodorant-ból 8 fajtából lehet választani. A többi jót már meg sem említem.

    A higiénia itt nem luxus, hanem alap ellátás része.
  • Lány külseje:

    Nati ízléses fotókkal rendelkezik, vonzó, formákkal vár, a valóságban is ezt tapasztaltam. Annyit azért megemlítenék az objektív tájékoztatás érdekében, hogy élőben mindene nagyobbnak érződik. Nagyobbak a mellei, popsija is kerekebb, combjai is izmosabbak,haja is hosszabb. Nőiesebb idomokkal találkoztam test szerte. Súlya és életkora is egy kicsit több a kiírtnál, de ez nem zavart. Ezt, egy cseppet sem bántam. Nagyon-nagyon tetszetős a külseje és a személyisége.

    Fekete szexi fehérneműben fogadott. Trendi, sok pántos, igényes darabban. Ez a ruci még jobban kihangsúlyozta azokat az izgalmas idomokat, amikről fentebb beszéltem. Van tetoválása is, pl. a bikinivonal alatt, jobb oldalon egy kis szívecske, de erről és a melleiről több részletet a diszkréció miatt nem oszthatok meg.

    Combfixet hordott, amelyet magán hagyott a randevú teljes idejéig. Ez a viselet, amiben megjelent, simán elment volna egy revü színház porondján is.

    Az arc kitakarástól senki se tartson. Bájos pofikája van. Szemtelenül fiatalos vonásokkal és szűnni nem akaró mosollyal. Ez a jó kedve, ez végig meg maradt, sőt teljesen rám ragasztotta. Derűs hangulatom a randi után is sokáig megőriztem. Ez is Nati vendégszeretetének számlájára írható.

    Haja bálágé stílusban volt festve. Hosszú, hát középig érő, illatos. Francia művész filmbe illő volt az a jelenet,ahogy meztelenül a haját össze fogta az erotikus percek kezdete előtt. Nagyon érti a csábítást ez a nő.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs? Erre a program végén kérdeztem rá, hogy az meg mi? Persze csak viccesen, mert egy kicsit sem bántam, hogy azt az elemet kihagytuk. Teljes időt rám szentelte, figyelmével, kedvességével, odaadó magatartásával. Az, hogy ebben az eltelt órában nálam az erotika kapott nagyobb terepet, ezt csak magamnak köszönhetem, mert Nati érezte, hogy erre jobban vágyom. Engedte, hogy én domináljak. Én koreográfiám szerint mozogtunk azon a képzeletbeli színpadon. Úgy maradt alárendelt szerepben, hogy egy cseppet sem érezte, hogy ez neki megalázott volna, vagy, hogy kiszolgálja az ízlésemet. Kölcsönös jó érzésekkel tettük spontán a dolgainkat, ismerkedtünk a másik testével, szellemével, lelkével. Ha egy nappal fiatalabb lennék, akkor komolyan elgondolkodnék, hogy feleségül kérem
  • Levezetés:

    Kronológiai sorrendben nem így történt, de ide, most az illik, hogy elmondjam, hogy a kölcsönösség jegyében, én is kényeztettem őt. Tökéletes alanya az ilyen nyelvismeretei játékoknak. Kellőképpen el tudja magát lazítani, rá tudja magát hangolni a másikra. Ezért bírja és élvezi is az orált. Nekem csak annyi dolgom volt nyalás közben, hogy azt figyeljem, hogy melyik formáció jön be neki legjobban, melyik ütemben kerülhet legkönnyebben a csúcs közelébe. Orgazmusa hangosan és látványoson köszöntött ránk. Utána a csiklója érzékeny maradt. Zsibogott egy darabig neki, majd lassan helyreállt benne az élet. Szuper volt.

    Nati francia tudásáról annyit elöljáróban, hogy ő tipikusan az a típus, aki élvezi, hogy szophat. Ez a későbbiekre pontos magyarázatot adhat.

    Amikor már jól felfedeztük egymás testét és erogén zónáin is jól kijátszadoztunk magunkat, akkor az ágyra feküdtem és Nati bemutatta hogyan tud kényeztetni. A műsor, amiben részem volt, az az elit minőségű pornó filmek világát idézte. Végig incselkedett velem, állandóan mosolygott rám. A szemkontaktust csak a mélytorkozás pillanataira szakította meg. Nyelvét nagyon szereti mutogatni és használni. Azt hiszem többször körbenyalta az egész ezredesemet. A fényes sisakjától kezdve a lábainál nyugvó homokzsákokig. Mindenhová belenyalt, belecuppantott párszor. Megható pillanatok voltak ezek, látni azt az őszinte boldogságot, hogy valaki így szereti a faszt. Őszintén örült neki, hogy megkaphatta, birtokba vehette, szem nem maradt szárazon. Nem kellett lendületét visszafogni, nem kellett nagyobb teljesítményre ösztökélni. Pontosan tudta, mit és hogyan szeretem. Uralma alá vonta a kényes területet. Azt nem mondhatom, hogy a kezében volt az irányítás, mert szinte mindent kéz nélkül csinált. Csak a formaság kedvéért fogta meg időnként, csapdosta a vastag ajkaihoz a falloszomat. Közben olyan pucsításokat prezentált, hogy azt sem tudtam a tükörből szebb, vagy a premier plánban nézzem inkább.

    Több pózban is megismerhettem a francia tudását. Mindenhol jól feltalálta magát, biztos volt a tudásában. Interakcióban volt velem. Piszkos fantáziájában szereplő dolgokat hagytam, hogy megvalósítsa velem. Ezt mindenkinek ki kell próbálni!

    Előre egyeztetett időpontban és módon a szájába élveztem. Jó sokáig és jó erősen szívta a rudit. Majd papírtörlővel gondosan leápolgatott. Bár ahogyan néztem, nem volt sok törölgetni valója, mert ajkaival olyan precíz munkát végzett, hogy nem is maradt mit rendbe tenni
  • Elszámolás:

    Kiskertemben található összes virág szálat leszedtem és egy csokorba fűzve adtam át neki a végén. Megköszöntem vele a kitüntető bánásmódot, amiben részesített.
  • Összkép:

    Nati egy csodálatos nő, külsőleg, belsőleg egyaránt. Lenyűgözött a vidám és kedves személyiségével. Az erotikában nyújtott pazar programja pedig teljesen elkápráztatott. Kimagasló minőséghez ( helyszín és program) nem átlagos csokor párosul az ő esetében, de ez így van rendjén. Ha újra nyílnak a virágaim, biztosan felkeresem őt.
Happy Massage