• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, elsőre sikerült elérni. Megbeszéltük az időpontot és az ajándékra is rákérdeztem, mert régen nem jártam már nála. Még innen az oldalról ismerem, de azóta másutt hirdet.
  • Megközelítés:

    Marina Duna plázához közeli része, a Váci úttól is séta távolság. Nem lehet nagy kihívás tömegközlekedőknek, én kocsival mentem, gps pontosan a házhoz vezetett, hétköznap délután kb a parkolóhelyek 20%-a volt szabad. Pont a ház előtt volt egy szabad hely, parkoló sms-t elküldtem, majd még maradt pár percem azon filózni, hogy mit is fogok csinálni Noyával.
  • Helyszín:

    Szerintem kb egy éve költözött, a Marinán belül. Ebben a negyedben a legrégebbi lakás is újnak számít, errefelé nincs dohos pince illat. Arra emlékszem, hogy nagyon fehér a lakás, sok tiszta (értsd dekoráció nélküli) felülettel, így a nem ablakos részek is szép világosak voltak. Igényes környezet, rend és tisztaság, ez Noyánál soha nem volt kérdés. A fürdőben még hajzselé is volt, aki visz fésűt, az hibátlan séróval távozhat a légyottról. A baszobában Noya és egy kényelmes nagy ágy, a többi ezek után lényegtelen, ha ez a felállás vár, akkor a kenyérpirítóra is lepakolom a ruhámat.
  • Lány külseje:

    Milf bombázó, magas, sportos alkat, szilikonos cicikkel, sok tetkó, szolizott bőr - ez az ő műfaja. Elképesztően jól néz ki szerintem. Saját bevallása szerint pár hónapja kevesebbet edz, számomra ez nem rossz hír, mondjuk úgy, hogy a párduc test egy kicsit elmozdult a gazella felé, egyik jóságból a másikba. Cipőben még inkább királynői alkat, bugyi-melltartó szettben nyit ajtót, tudtam hova jövök, de azért leesett az állam. Az nem tetszik rajta, hogy nem tudom két-három órán keresztül folyamatosan dugni, mert ahhoz már kevés vagyok, ha-ha-ha
  • Action:

    Az ajtó kinyitásával Noya már megalapozza az erotikus légkört, de azért beszélgettünk egy kicsit, aktualitások az életünkből, amennyit meg akarunk osztani. Aztán vetkőzés, közben rövid egyeztetés, kívánságok előadása. Gyors tusolás, majd vissza a tetthelyre. Rövid csókolózás után Noya délnek veszi az irányt, körbenyalja a golyókat és a farkam, majd némi nyelves játék után szopni kezd. Néha megfogom a fejét, ráhúzom ,ütemet diktálok, de Noyát ismerve ez csak bevezető. Így is van, az ágyra parancsol, feküdjek le, hogy végre rendesen le tudjon szopni - kérdem én, akkor az eddigi mi volt??? Lefekszem, Noya pedig nekilát. Finom bevezetés után rendesen beindul a móka, nyálcsorgatástól eljutunk a köpködésig, makktól tövig, azt veszem észre, hogy húzni sincs hova fejét, mert orra a hasamhoz ér, tövig a szájában vagyok. Közben olyan hangokat ad ki, hogy még hétvégén se állítanám be csengőhangnak. Megy a torkozás rendesen, néha tart csak pihenőt, egy-egy nyelves csiklandozás, vagy obszcén csevej erejéig. Így pont ki is bírnám az egész randit, de még más helyeken is akarok tövig lenni, ideje gumit húzni.
    Kezdésnek meglovagol, és ha az én kezeim tétlenkednének, akkor Noya izgatja saját magát. Négy kéz osztozkodik a tennivalókon, az a kedvencem amikor Noya egyik kezével hátranyúl a golyóimat masszírozni, másik kezével a mellén, én pedig a csiklójával és a másik mellével foglalkozom, miközben a farkamon ringatózik.
    Eleget lustálkodtam, felülre kérem magam, lábait a magasba tartva kezdem döngetni, közben rövid szavakból álló beszélgetésbe kezdünk, elsősorban kérdő és felszólító mondatokat használva. A teljesség kedvéért megjegyzem, hogy Noyával kaptam rá a szex közbeni obszcén dumára, már ha olyan hangulatú az együttlét. Ez meg olyan volt. Oldalra fordítom, hogy végre a pinájában is tövig lehessek, közben ütemre hintázó testének látványában gyönyörködve.
    69-es pihenő következik, nyelvem hegyével keresem hogy mi esik Noyának a legjobban, közben a jövőre is gondolva ánuszát masszírozom. Jó kis hangokat sikerül kicsalni belőle, felismerem az elismerő hörgést, mert közben persze teljesen eltüntet a szájában.
    Jöhet a doggy, kényelmes tempót diktálok, közben benyálazott hüvelykujjam lassan a seggébe hatol. Noya elismerően nyilatkozik a dolgok alakulásáról, sőt további fejleményeket követel. Szófogadó vagyok, meg az aznapi bakancslistán is szerepelt, hogy három helyen legyek tövig benne, így maradunk doggyban, átteszem a seggébe, és a bemelegítés után teljes tempóra kapcsolok. Közben beszélgetünk az időjárásról, nyaralásról, vagy valami hasonló.
    Eddig bírtam, hanyatt vágom magam, Noya nekilát a kivégzésnek. Szopja, veri, nyalja, nincs kegyelem, kellemes pár perc után kinyújtott nyelvére és arcára spriccelve lesz végem.
  • Elszámolás:

    Popsi extrával kiegészített órát töltöttünk együtt, igen jó döntés volt. Vetkőzéskor rendeztem amit kell, szerintem ott is maradt végig.
  • Összkép:

    Fentebb már kiírtam magamból a gondolataimat, tabumentes MILF pornós feeling királynője, vagyis királyNoya.
    Határozott, szókimondó stílusa van, jó a humorérzéke. Ha magas labdát adsz fel, tripla erővel kapod vissza, ezt mimózáknak nem árt tudni, nehogy sértődés legyen. Andalgásért, nem kiérdemelt dicséretért talán máshoz célszerű menni, poénkodás csak saját felelősségre, annak aki veszi a lapot.
    Én majd megyek vissza, mert a fejlelógatós franciát kifelejtettük, emiatt szomorúan lógatom most a fejem.
Happy Massage