• Heni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam a hirdetését, majd a másik portálon is, de érdemi különbség a kettő között nincs. Telefonon elsőre elértem, később SMS – re váltottunk és gördülékenyen leszerveztük a randit. Rugalmas volt az egyeztetés során mindvégig.
  • Megközelítés:

    Az egyik ikonikus szalonban van a helyszín. A GPS oda visz, parkoló mindig van a közelben.
    Tömegközlekedés sem lehet rossz, de erről inkább nem nyilatkozom, mert bár többször voltam már itt, de mindig saját járművel.
  • Helyszín:

    Az ikonikus szalon, a környezetben található házakhoz hasonló háznak a legfelső szinten található. Egy könnyű gyalogséta amely felvisz az addigra már résnyire nyitott ajtóhoz. Két masszázsszoba van a belépő szinten, egy pedig a csigalépcsőn tovább, de ott még nem jártam. Az alsó szobák közül most a bal oldaliban voltunk és már rutinosan kikerültem a csigalépcsőt, mert a sötétben nagyot bele tud rúgni az, aki nem figyel. A fürdő kivételével az egész lakásban szinte vaksötét uralkodik, amelyet a ledes szalonvilágítással félhomállyá változtatnak. Ez nekem nem tetszik, de egy ilyen jó partner, mint Heni, kedvéért elviselem. A lakás berendezése nagyon elegáns akar lenni, de a bársony tapétás feeling az nagyon ízlés kérdése. De nem a lakás miatt járunk ide. A fürdőt láttam már rosszabb állapotban is, most szinte hibátlan volt. Nagy előnye, hogy Henit itt láttam teljes megvilágításban amikor a logisztika miatt bejött hozzám, nehogy rosszkor menjek ki.

    Mit ne mondjak nekem megfelelt volna ez a megvilágítás a randi egésze alatt, de hát a szalontulajok ezt másként látják.

    A szalonjellegből adódó lányok csivitelését a randi során nem éreztem, de amikor elfele jöttem, akkor láttam átsuhanni azt a kolléganőt, akihez korábban jött a vendége és a másik szobában jól hallhatóan üdvözölték egymást amikor a fürdőből tértünk vissza Henivel.

    Ezek olyan kibírható szalonhatások itt, amelyeknél sok - sok szalonban sokkal rosszabb élmények értek már, azonban a reális valósághoz mindez mégis hozzá tartozik. Viszont, mindezeket a bájos vendéglátóm nyújtotta program feledtetett és mind ezekért bőven kárpótolt.
  • Lány külseje:

    Amint írtam, itt láttam meg a hirdetését amelynek a fotóival azonnal elbűvölt. Látszik rajtuk, hogy jól beállított műtermi képek, ahol, bőven használtak effekteket, szűrőket és még ki tudja miket. Tehát nem azzal az elvárással mentem, hogy a képekről egy az egyben fog elém lépni. Nem ért csalódás az ajtóban, mert a formavilág egy az egyben megegyezik, nincsenek jótékony vékonyítások, de még csak narancsbőr eltüntetések sem.
    A fogadószett egy anyagtakarékos fehér bikini volt, ami a szolibarna testén nagyon jól mutatott. Amely formák a képeken megfogtak, azok tetőtől talpig lenyűgöztek a valóságban is. Tenyérbe illő tinikés melleit a fotókon viselt fehérneműk kissé nagyítják, de a valóságban nagyon szépek, és kiváló tapintásúak, jól izgalomba hozható bimbókkal. Puncija simára borotvált és nyugalmi helyzetben teljesen zártak a szeméremajkai, amelyek szépen nyílnak megfelelő bánásmód esetén.

    Tehát az arcán kívül semmi zsákba macska nincs, de az arca sem az, mert nagyon barátságos és szép arca van. Ráadásul, állandóan mosolyog, amit a kék szemeinek a ragyogása tesz teljessé. Miután dicsértem a szemét, mondta, hogy gondolkodik a szemét láttató fotók felcsatolásán. Na, ez még oda tenne a hatásnak, szerintem olyannyira, hogy nehezen jutnék el újra hozzá, mert a Flórián térig érne a bebocsátásra várók sora.
  • Erotikus masszázs:

    Előzetesen tisztáztuk telefonon, hogy a határokon belül minden lehetőséget szeretnék igénybe venni. Így a fürdésből visszatérve kérdezte, hogy hol kezdjünk a padon, vagy a tatamin. Ekkor összekeverte a szavakat, amin nagyon jót derültünk és ebben a jó hangulatban folyt a randi végig. Mondtam is Heninek, hogy a fotóiról nagyon átjön ez a vidámság és pontosan ezt vártam. Ezen ismét jót nevettünk és ez a hangulat megmaradt a távozásomig.

    Saját jószántamból a padon kezdtünk, de mivel két kényeztetésben maradtunk, így a pad vagy tatami teljesen mindegy volt. A pad végénél állva kibontottam Henit a fogadó ruhából, mert nem vagyok érte odáig amikor a masszázst fehérneműben végzik. Heni is osztotta ezt a véleményemet, így elém tárultak a tinis mellei, akiknek illedelmesen bemutatkoztam és tudtam, hogy jó barátságban fogunk lenni. Feltérképeztük egymás testét, de nagyon nem bonyolódtunk bele, csupán tisztáztuk, hogy mindkettőnknek mindene a helyén van és kellemesek a kölcsönös érintéseink. A kezek játékán kívül belépetek az ajkaink is, nem heves, de kellemes csókolózással. Ez a lehetőség az adatlapokon nem szerepel, de előzetesen erre is rákérdeztem és biztató választ kaptam és meg is valósult.

    Miután Heni mondta, hanyatt feküdtem a padon. Mellé beszélés nélkül kizárólag azzal a céllal kérte az elhelyezkedést, hogy ki fog végezni. Nem is volt semmiféle körítés, mert kellemes simogatásokkal hozott izgalomba, ami nagyon kellemes lingamfogásokkal bővült, ez még tovább fokozta az izgalmakat, miután az ajkait is bevonta a játékba. Csak egy párszor engedett vissza, de nem volt célja egy hosszú menetelés az orgazmusig. Nem is igényeltem, sőt egyre inkább kívántam, hogy minél előbb robbanjak az ajkai közé, ami be is következett, egy igazi, nem is tudom hol vagyok, csak úgy nézek ki a fejemből állapotba kerülvén.

    Ezután jött a valóban profi masszázs, amit a komoly sportolói múltja miatt tanult meg magas szinten, nyilván ma már a tanítványai a célközönsége. Na ebből kaptam én is egy kis ízelítőt, nagyon jól esett, máskor is igénybe veszem, de itt most nem írom le, mert szerintem a kutyát sem érdekli az izomgörcsök oldásának a technikája.

    A masszázs után átköltöztünk a tatamira és az már a következő fejezet.
  • Levezetés:

    Még a padon kitisztáztuk, hogy én a csúszkát nagyon szeretem, Heni viszont mondta, hogy nem szereti, így le is tettem róla, mert nem akartam erőltetni, nehogy emiatt kellemetlenség támadjon közöttünk.

    Erre fel a tatamira érve kérdezi, akkor mehet a csúszka? De hát nem szereted. Ha te tudod értékelni az egy más dolog.
    Ez az igazi vendégcentrikus hozzáállás! Na bennem jó közönségre talált! Illetve egymásban jó közönségre találtunk, mert ment a csúszka elől, hátul a szélrózsa minden irányában. Közben érzéki csókolózás megállókkal, de érintettük közben a farkamat és a punciját is. Mindezzel úgy felhúztuk magunkat és egymást, hogy fergeteges 69 formációban teljesedtünk ki. Heni, nem hiába a sportolói múltja, mert a hátsóm alá nyúlva, igen erősen húzta a farkamat az ajkai közzé, miközben a punciját hasonló vehemenciával nyomta a számra. Ezen kellemes hatások alatt én sem maradtam adós, mert számára is kellemesen mozogtam a szájában, amire viszonzásul a puncijával úgy mozgott rajtam, hogy szinte csak álló helyzetben kellet nyelvelnem. Heni hamarosan elreppent miközben a mézes csuporból bőségesen kaptam. Én viszont kitartottam, mert majdnem, és megint majdnem elélveztem, de megmaradtam.

    Heni miután kipihegte magát, sem változtatott az elhelyezkedésünkön, csupán nem felettem, hanem mellettem helyezkedett. Eközben babrált engem kézzel, szájjal, miközben kérdeztem, hogy el tudtál élvezni? Igen, nagyon jó volt, válaszolta. Kérdeztem, el tudsz még egyszer? Igen el tudok mondta. Akkor ülj a számra, amit mire kimondtam már ismét 69 ben voltunk. Eközben nyertem annyi időt, ami alatt tudtam regenerálódni annyira, hogy be tudtam várni Henit és egyszerre szálltunk el mint a győzelmi zászló. Egymásra rogyva vártuk, meg hogy magunkhoz térjünk a bűvös kábulatból, és még volt időnk kis összebújásra, elköszönő csókolózásra egyaránt.

    Ezek után kifejezetten örültem, hogy a fürdés közben Heni bejött hozzám, nehogy rosszkor menjek ki, illetve az elsuhanó kollegina látványa sem zavart, mert ezeket a szalon hatásokat bőven felülírta amit Henitől kaptam.
    A fürdőben legalább normál világítás mellett is meg tudtam nézni Henit és megállapítottam, hogy a látvány visszatérésre motiváló, miként az itt elröppent csókok is.
  • Elszámolás:

    A randi 1,5 órás volt és ** rózsát kötöttem a csokorba a távozásom előtt. Viszont nem tudom megmondani, hogy ez miként oszlik meg az alapot és az extrákat illetően. Igazából nem is tudom, hogy mik az extrák, nekem így egyben kezelve nagyon megfelelt.
  • Összkép:

    Nagyon tudom ajánlani a Henivel való randizást azoknak, akiket az általa képviselt korosztály lázba tud hozni.

    Továbbá azoknak is akik a leírt szalonhatásokat el tudják fogadni.

    Mindezek mellett igazi vendégcentrikus a hozzáállása, ami hasonló a barátnő effektushoz, de mégis más és inkább több annál.

    A határokon belül készségesen igyekszik a programot a vendég igényei szerint alakítani, nem ragaszkodik mereven egy adott forgatókönyvhöz.
Happy Massage