• Nikol2694

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen elértem telefonon. Többször is beszéltünk. Először csak általánosan érdeklődtem majd másnap reggel már időpontot is egyeztettünk délutánra. Aztán úgy alakult, hogy hamarabb is ráérek és előre tudtuk hozni délre a randit. Abszolút rugalmas és kedves volt már a telefonban is.
  • Megközelítés:

    Először csak az utcát kaptam meg. Később pedig a pontos címet de nem volt gond az odatalálással. Szerencsére nekem séta távolságra volt úgyhogy nem is vettem igénybe más eszközt. De tömegközlekedés is kiváló a környéken. Föleg a villamos ajánlott, de van több busz is és még a metró sincs messze. Parkolóhelyből még árnyékost is láttam többet, ami jól jön ebben a kánikulában.
  • Helyszín:

    A környékre jellemző panelszerű épület a célpont. Benne egy szépen felújított kis lakással. Tisztaság volt mindenütt. Látszott, hogy gondos a használója. A fürdöben zuhanykabinban lehet megszabadulni az út porától és egy tiszta, rózsaszín törülközöt kap a betévedő vándor. Tusfürdőből négány van csupán de nekem ez is bőven elég volt. A baszobát egy nagy franciaágy foglalja el amely mindenre alkalmas, ami szóba jöhet egy ilyen randin.
  • Lány külseje:

    Telefonban utcai ruhát kértem tőle és ennek megfelelően fogadott. Csinos volt így és vonzotta a tekintetemet. A képeknekvabszolút megfelelő jó alakja van. Formás lábak, ideális méretű cicik és csábító popsi, aminek nem is tudtam elllenállni. Pocak tályékon kicsit nagyobb az ideálisnál de a többi mellett jelentéktelennek tűnt ez a kis hiányosság.
  • Action:

    Megérkezésem után hideg frissítővel kínált. Jól esett a nagy melegben. Közben elkezdtünk beszélgetni és egymást közelebbről felfedezni. Hamar át is tértem a tisztálkodásra míg Nikol tett-vett a lakásban de közben is folytattuk verbális ismerkedésünket. Tusi után már egymás előtt álltunk és lent mindent a kéznek játékotcjátszottunk miközben felül csókok csattantak. Beindultam rendesen. Nikol ezt kihasználva elém térdelt rá isccuppant finom ajkaival a farkamra is. Nagyon finom volt amit csinált. Hamarosan az ágyra heveredtem és úgy folytattuk. Felejthetetlen, ahogy eltűntem telhesen a szájában, miközben egymás szemébe néztünk.
    No de nem csak ezért jöttem. Kértem is a gumit és érdeklődtem, hogy mehet-e egyből popsiba. Pozitív válasz és egy kis síkosítás után kutyusban kezdtem szépen lassan behatolni a formás popsiba. Ahogy egyre fokoztam a tempót észre vettem, hogy Nikol is élvezi és elkezdett a puncijával játszani. Viszont itt már közelgett a végkifejlet és élveztem egy nagyot a popsiba. Majd miután kicsit lenyugodtam remegő lábakkal szétcsatlakoztunk.
  • Elszámolás:

    Fél órára mentem és igyekeztem tartani is az időtervet. A popsi extra volt. A randi végén rendeztük.
  • Összkép:

    Az egész randi alatt figyelmes és kedves volt, amit próbáltam én is viszonozni. Úgy gondolom ennek megfelelően sikerült egymásra hangolódni ez alatt a félórácska alatt és kialakult bennem a késztetés, hogy visszatérjek.
Happy Massage