• Amina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szokásos nagyüzemi módszer telefonos lány adott egy időpontot
  • Megközelítés:

    Abszolut központi fekvés. Kocsival Corvin Plaza parkolot érdemes használni
  • Helyszín:

    MInden igényt kielégitő felszerelés, lakás és fürdő
  • Lány külseje:

    Nagy elvárásokkal mentem Animához. Itt mindig megy az örök küzdelem a makktársak szines fantáziája vs. valóság között és nekem az a tapasztalatom, hogy a valóság szokott veszteni.
    Sokszor k.o.val. Ilyenkor arra gondolok, hogy mlyen szerencsés életem volt, hogy összehozott a sors tényleg szép lányokkal, amit itt ritkán találni.
    De nem vagyok egy vesztestipus és mindig keresem.
    Amina esetében a ''mennyországi imázst'' levakarva egy helyes, de közel sem a makktársak által megénekelt csodával találkoztam.
    Az arca helyes , és különleges az ázsiai vonások miatt. KInai felmenőket állit Amina magáról én inkább thai beütést véltem felfedezni.
    Ez aztán édes mindegy egyébként. Animánál nehéz külön választani a külsőt és az egyéniségét, mert az utobbi hatása alá kerülsz és erre a lelkem rá is játszik.
    De jól áll neki kétségtelen. Alakra reálisan názve már vannak problémák. A popsi nem a brazil vonal, hanem alapvetően lapos és van rajta egy jó pár kiló felesleg.
    Mondhatnám kezd elhizni. A bőre fenomenális erintésű. Szexuális kisugárzás maximális , amiben ha reális vagy látod a keleti ember jellemét azaz fogalmad sincs, hogy mire gondol és mik az igazi érzései, mert egyfelől szenvedélyes másfelől, meg nagyon tudatosan és lelkileg nagyon inteligensen játszik egy játékot.
    Ha rá érzel akkor kellemes élményed lesz vele, ha nem akkor szenvedni fogsz garantáltan.
  • Erotikus masszázs:

    Érezni, hogy ahonan származik az egyik felmenője ott a maszázsnak komoly hagyománya van mondhatjuk, hogy az őshazája.
    Úgyan én nem vittem túlzásba a maszázst, de amit csinált az profi volt és nem az az alibbi ügyetlen nyomkodás.
    Egyébként erős lány és teljes testsúlyával tud nyomatékot adni a maszázsának.
    Amikor mondtam, hogy mehet erősen is (amit előtte megkérdezett) alaposan meglepődten, hogy mit éreztem.
    Azt hittem egy inkvizición vallatnak és már alig vártam, hogy véget érjen, mert mégis csak akartam valamit a macho énemből megmenteni, de higyétek el nem volt könnyű.
    Később viszont éreztem, hogy a fájdalom ellenére határozottan kilazitotta a hátamban lévő nem kis feszültséget.
    Szóval, ha valaki profi maszást akar akkor itt nem fog csalodni.
    Csak ne képmutatóskodjunk a legtöbbünk egyátalán nem ezért keresi fel az itteni lányokat és különösen nem Aminát.
  • Levezetés:

    Hát a kényeztetés az Amina esetében folyamatos onnan kezdődik, hogy belépsz az ajton.
    Az ismert koreográfia. Ajtó nyilik, sehol senki és alig várod, hogy meg lásd a zsákbamacskát.
    Belépésem és az ajtó bezárása után egy helyes ázsia lány átölelt és megcsokolt, mint valami amerikai filmben
    Ezzel együtt rámarkolt a farkamra. Hát melyikünk ne akarná ezt az életérzést otthon megélni, hát nem fogjuk.
    Ezért is energiát, pénzt nem sajnálval megyünk a lányokhoz idptlen idők óta.
    Szóval ezek után bevezetett egy szép a kieligülésünkre tervezett szobába, ahol minden meg volt a hangulatól a felszerelésig.
    Gyors zuhany és vissza a szobába. Amina fürdőbe bejött és együtt szájvizeztünk és valamiért fontosnak gondolta, hogy nézem végig ahogy pisil és utána alaposan kizuhaznyozta a punciát.
    Ez engem elöször sokkolt, mert ezek a megosztjuk a váladékainkat mozgalom engem riaszt (kivéve a hölgynek szánt utodokat), de érdekes modón Anima esetében túl tettem magam rajta.
    Egyébként egész idő alatt a mi drága Animánk folyamatosan sokkol valamivel, amit tapasztalt, hogy jó hatással van a férfi népre és figyeli a reakciódat és lehet látni, hogy jól jár az esze és vált, ha valamit érez rajtad.
    Folyamatos tanulásba van.
    Lerogytam az ágyre háttal a kis tündérném meg a kis punciával érezhetően surolva rá ült a farkamra és az egész testével adta a pozitiv szexuális energiákat, ami van neki bőven.
    Közbe kapod a tudatallatidból előhozott gondolatokat kimondva folyamatosan és ezt egy izgalmas helyes lány teszi veled, aki hol angyalnak, hol furiának látsz.
    De nagyon jó élményt ad folyamatosan.
    Végig csokolta a testem nem esett neki a farkamnak egyből. Játszik veled. nem egy na gyere élvez el azt húz a picsába kérem a következőt érzés.
    Amina szex papnője és ha ráérzel elrepit szexlandre.
    Eljutott a farkamig és azt kezdte ápolgatni a legmagasabb igénnyel. Közben kérte, hogy ujazzam meg rendesen és punci bemutatot tartot, hogy ha egy fasz lenne benne akkor hogy tudna a punci izmával szoritgatni.
    Hát kárhogy nem lehetett élesbe kiprobálni, mert eddig nem látott dimenziokat véltem felefedezni a bemutatójában
    Nekem jött egy ötletem, hogy mivel egy vibrátor az ágy szélére be volt provokativ jelleggel készitve, akkor nézzük már át ezt müködés közben a nem akármilyen szexuális kisugárzással rendelkező vendéglátom tolmácsolásában.
    Hát nem bántam meg. Szegényebb lennék ha ezt kihagytam volna.
    Alapos tisztitás után a szépségem lefeküdt és a szép kislány punciába berakta ezt a két szarvú cuccot és elkezdte magát izgatni.
    Én mondjuk maximalistaként sajnáltam, hogy nem a farkammal történik mindez, de ehelyett maradt a látvány és az elektromos berregés.
    Viszont segitőként aktivan foglalkoztatva voltam Anima részéről hogy a mellével hogy játszak. Közben az érzéki a kéjtől félig nyitott száját csokoltam és később. mivel annyira tetszett az előadás igy interaktiv szerepeket osztottam magamnak és elkezdtem a farkamat verni és a szép arcát és száját bevonva a szindaradba. Aminek meg is lett a hatása és a szájába belevertem a farkam, amiben aktivan részt vett miközben Anima a kis punciát az eszközzel maximálisra szétfeszitve práselte ki magából a kéjt.
    Melléfeküdve és aktivan segitve ebben, ami egy idővel ténylegesn meg is történt és alkalmi kedvesem elalélt az ágyon az oldarára fekve én meg simogattam finoman a hátát, mint gimnazista koromban a nagy álom beteljesülése után.
    Ezután jött a fent emlitett maszázs.
    Na Ő Anima. Különleges teremtés az egyszer biztos
  • Elszámolás:

    Korrekt volt minden és full programra fizettem be, nehogy menetközben valami üzleti inditasú gát alakulhason ki küztünk.
    A csők és a NFSZV extra **
    A végén óda adtam akart visszaadni de nem hagytam
  • Összkép:

    A fentiek alapján mindenki rakja össze
Happy Massage