• Bius a szomszéd lány

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Bius a szomszéd lány reagálása

    Kedves Zorba !

    Örülök, hogy meglátogattál és jól érezted magad .
    Tetszik a beszid és az is ,hogy részletesen és jól írtál a masszázsról :)
    Köszönöm szépen ,hogy gondoltál rám és írtál Beszámolót

    Ha van időd és kedved várlak máskor is egy kis relax időtöltésre
    További szép napot
    Puszi Bius :)

  • Egyeztetés:

    Biust kb 1,5 hónappal ezelőtt kerestem először, úgymond csak informálódni szerettem volna. A telefonban kedves és közvetlen volt, azt hiszem épp kutyasétáltatásból érhetett vissza és talán még a kulcsát is kereste, így azt hiszem nem volt egyszerű a dolga, hogy még velem is foglalkozzon de ugye ez is egy kicsit olyan szomszédlányos helyzet és szerencsére ügyesen meg is oldotta.
    Végül telefonon és legvégül VTR-en találtunk időpontot. Rugalmas és könnyű volt a szervezés.
  • Megközelítés:

    A címet VTR-en-kaptam, GPS pontosan a ház előtti parkolóig vitt. VTR-en kaptam a csengő számát és az emeletet is. Az odatalálás és a bejutás olajozottan ment, a bejutás teljesen diszkrét volt. A társasház ajtajára méteres betűkkel van felírva a házszám, ezt viszonylag nehéz lett volna elvéteni. Parkolás fizetős, de könnyű.
  • Helyszín:

    Régebbi építésű társasházi lakás, a fürdőt és a nappalit volt szerencsém látni. Biusnak kellemes, tiszta, szellős lakása van. Hangulatvilágítás fogadott és lágy zene szólt, még a kutyusát is bemutatta nekem 😊 Fürdőszobában kád és tusoló található és a tisztálkodáshoz minden felszerelés adott (tusfürdő, szájvíz, puha nagyméretű száraz törülköző, száraz kilépő stb.).
  • Lány külseje:

    Bius arcképes , retusmentes fotókkal hirdet. Amit lát az ember a fotón , azt kapja az életben is.
    Én nem csalódtam, a hölgy egy izgalmas, fehér ruhában fogadott, ami nagyon szépen kiemelte magas, vékony, izmos alakját és karcsú derekát. Később -már ruha nélkül- megcsodálhattam a finom , puha, feszes bőrét és a klassz, kemény, sportos melleit is.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsban vendéglátómra bíztam magam. Igazából több mint másfél éve nem jártam masszázson, így egy kicsit izgultam is és úgy beszéltük meg, hogy Bius szakértelmére hagyatkozom és ha valami nem tetszik, vagy nem szeretem, akkor szólok neki.
    …de nem volt probléma 😊
    Egy nagyon kellemes, szakszerű frissítő masszázst kaptam. A masszázst kókuszolajjal kértem és nagyon jól esett ellazulni az értő kezek gondoskodása alatt. Finom volt a masszázs, ellazított és talán átcsúsztam egy kellemes relaxált állapotba is.
    Egy-egy helyen Bius nem csak kézzel, vagy alkarral, hanem egy bambuszrúd segítségével is megdolgozta az izmaimat. Ez a bambuszrudas művelet sokkal mélyebbre hatott , de nagyon jól esett, nem volt fájdalmas , vagy kellemetlen. Nagyon finom volt.
  • Levezetés:

    Valahol a masszázs végén kezdődött el a kényeztetés. Amikor a hátamon feküdtem vendéglátóm finom, játékos ujjakkal megcirógatta a mellkasom , hasam és a masszázs lezárásaként elkérte a kezem és az ujjaim a combjai közé szorította – oh el is felejtettem írni, hogy a masszázshoz azt a csupa masni fehérneműt viselte, ami most a harmadik fotón látható- és a kezem szorosan a combjai között fogva tartva finoman végig masszírozta a karom is.

    Masszázs végén Bius a sarokban elterülő ágyhoz invitált. Nem kellett kétszer mondania és miután kényelmesen elhelyezkedtünk már nagy-nagy szakértelemmel elkezdtem kibogozni a masnit a fehérneműn, de meglepetésemre a sikeres művelet után a ruhadarab még kitartott 😂🤣 kis segítséggel azonban megfejtettem , hogy van még egy masni…
    Valahogy úgy esett, hogy mikor lekerült a ruhadarab Bius háta mögött voltam, finoman átkaroltam , simogattam gyönyörű selymes bőrét, félresepertem a haját, pusziltam és cirógattam a nyakát és simogattam a kebleit, majd kezem elkalandozott a bugyija felé, amelytől egy pillanat múlva meg is szabadultunk . Nagyon jól reagált a kényeztetésre , egymás felé fordultunk és kezdetét vette egy kellemes kölcsönös ölelkezős, cirógatós, csókolózós , franciázós játék. A játék végén Bius a franciáról átváltott kézi levezetésre, és így lett vége ez a kellemes kis randi.
  • Elszámolás:

    Bius által ajánlott programra mentem.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam Biusnál. Jól esett a beszélgetés, a masszázsa, a fesztelen, kedves fogadtatása és jól esett a kényeztetés is. 🤗
Happy Massage