• Kleo

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hívtam egy másik lányt, akinél ki volt írva, hogy elérhető. "Ő nincs". "És [másik elérhető lány]?" "Ő sincs." "És van valaki, aki van? Például te vagy?" "Nem, én a telefonos vagyok". Végül megegyeztünk Kleoban. Jó volt az időpont, amit kértem két órával későbbre.
  • Megközelítés:

    Marina part, tehát fizetős parkolás és 10 perc sétára van a metró. A cím egyértelmű és jól látható. Hívtam, kaptam a kódot, felmentem lifttel.
  • Helyszín:

    Nagy lakás, a szobák tágasak, talán három van, mintha a képek is az egyikben készültek volna. A miénkben kanapé, tatami (rajta vendégenként cserélt lepedő) és tükrök minden irányban. A klímát Kleo kikapcsolta, amikor szóltam, hogy fázok. Talán szólt zene is, mert volt egy CD-lejátszó. A fürdőben a mosdónál dezodorok és szájvíz, pohár és szappan nélkül. A zuhanykabin is tágas, ketten is könnyen elfértünk, itt már volt tusfürdő/szappan egy nyomható adagolóban. A törölköző tiszta és jó, Kleo a végén az eredetit adta volna vissza de újat kértem. Tisztaság volt, de engem zavart, hogy nincs szappan és pohár a szájvízhez, ezért 4-es a higiénia. Befelé láttam egy pár férfi cipőt, de nem hallottam vagy láttam senkit.
  • Lány külseje:

    Nem emlékszem mi volt rajta fogadáskor, de jól állt neki, egy rózsaszín bugyi végig fennmaradt. A haja, mint a képeken, kicsi arc, rajzolt szemöldök, vékony száj. Nekem tetszett. A cicik közepesek, szép formájúak, feszesek, úgy mint Kleo feneke vagy általában a teste és a bőre. Minden jó tapintású. A kora szerintem kb. a kiírt.
  • Erotikus masszázs:

    Hozott nekem egy pohár vizet, majd hasra fekvés után olajjal masszírozott. Nem szoktam nagyon figyelni erre a részre, de talán szakszerű, mert néha erősen csinálta. Kellemes volt. Közben beszélgettünk, vicces. Itt is volt egy kis cicis csúszka keresztbe és párhuzamosan is.
  • Levezetés:

    Szólt, hogy fordulhatok. Az egyik kezemet egy cicire rakta, mondtam, hogy a másikat is rakhatja oda, ahova gondolja, azt a matracra. Sok olajjal, jó technikával nyúlt hozzám. Csúszkált rajtam szemből, ami most valamiért nagyon tetszett, pedig általában nem szokott. Szomorú is voltam, hogy nincs más, de szerencsére szimpatikus voltam, így egy kis ideig szájjal is hozzáért a tetejéhez. Volt még a mellkasomra ülés, keresztbe csúszka, a végén oldalról fejezte be. Együtt mentünk zuhanyozni, megmosott engem is. Búcsúzás előtt megkérdezte, hogy barnás-e a hajam. "Nem, szőkés." "Akkor olyan vagy, mint a vámpíros filmben a ... nem a vérfarkas, hanem..." "Ó, Bella?" "Edward"
  • Elszámolás:

    Előre adtam, nem kerek, de nem került szóba a visszajáró, mondjuk nem is kértem volna. Szerintem nincsenek extrák.
  • Összkép:

    Tetszett, a csúszka hatására még jobban, lehet vele viccelni. Ezek közül egyikre sem számítottam szombat este, egy lánytól aki nem is volt rajta a listámon, úgyhogy a szűkös lehetőségek ellenére meglepően jó volt.
  • Webi megjegyzése:

    Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
    A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.
Happy Massage