• Lara

  • Beküldte:
  • Lara reagálása

    Annyira szörnyű hogy egy kép mögé bújva arc nélkül össze vissza valótlant állítasz … kértelek hogy jelentkezz be , mert én elfoglalt voltam , kérdezted hogy mikor van szabad időm , el is mondtam , erre nem irsz smst hogy mégis jo neked a szabad időpontom , gyakorlatilag magadtól idejöttél , nem is vártad meg hogy elkészüljek , 100 x hivtál agresszívan le sem telt a 15 perc es nem tíz perc … igy persze hogy nem fogadtalak … egyébként no comment hogy miért csináljátok ezt a lányokkal amikor 35 fok meleg van , be kell időben jelentkezni es pontosan érkezni akkor minden rendben lesz ….

  • Egyeztetés:

    Telefonon egy spontán helyzet miatt hivtam. Azonnal felvette, telefonban kedvesen mindenről mindent elmondott. Ott még tetszett a dolog. Megbeszéltük, hogy kb 30perc múlva nála is vagyok.
  • Megközelítés:

    Eldugottabb kis utca. Navi könnyen odavezet. Parkolás fizetős. Hely nem annyira sok van, de szerencsével lehet találni akár a ház elött is. Bkv utcában nincs de picit arébb járnak buszok és a metró sincs messze.
  • Leírás:

    Még nem volt ilyen beszámolóm és remélem nem is lesz több. Többszörösen voltam szivatva... szerencsémre volt dolgom a környéken és legalább pár mail-t is addig elintéztem. A végére már játékosan fogtam fel és szórakoztattam magam.
    Szóval hivtam... 30perc múlva mehetek is. Szállok ki a kocsiból erre sms jön "nem jó hosszabbitanak nála"...
    Már ez gyanús mert 30perccel elötte ilyenröl, hogy vannak nála vagy lehet, hogy nem jó szó sem volt.
    Válaszoltam kár mert épp itt vagyok... igy kicsit elmentem pár dolgot elintézni. Hivtam kb 45perc múlva, hogy még erre vagyok esetleg jó?? Válász, hogy persze szuper akár 10percen belül fogadlak. Odaérek... irok, hogy mit nyomjak mit csináljak?? Válasz... miért nem szóltál, hogy ilyen hamar jössz, igy nem tudok elkészülni...! (Érdekes ez is mert elötte 10perccel mondta, hogy mehetek) Mondom semmi gond elütöm az időt már csak pár perc lehet. Innentől kb 10 percenként hivtam vagy irtam de már se választ se semmit sem kaptam. Már rég máshol voltam de még poénból próbálkoztam itt változott a helyzet mert kinyomott. Ami még pikánsabbá tette, hogy közben kiirta, hogy most ráér és hivható... :DDDD
    Szóval igy zárult. Megszivattak duplán, de a végén már én is jól szórakoztam rajta.
    Sajnos az egészet nem igy terveztem. Spontán lett időm és sajnálatos módon az igazi jelöltjeim közül senki sem ért rá.
Happy Massage