• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes! Köszönöm szépen a kedves szavakat. 😊
    Remélem hamarosan újra látjuk egymást. 😘
    Várlak vissza sok szeretettel. 🤗 PusziCsók💝

  • Egyeztetés:

    Már hosszabb ideje foglalkoztatott a gondolat, hogy felkeressem Dominikát. Aggódtam, hogy egy ennyire népszerű lány – esetleg – a telefonban -, ne adj Isten - az ajtóban adja ki az utamat. Összeszedtem magam és első lépésben egy személyes üzenetben érdeklődtem, hogy találkozhatnánk-e. Türelmetlen voltam és időről-időre visszatértem választott partnerem hirdetéséhez, mely többszöri olvasása után feltűnt, hogy lehet őt SMS-ben is keresni. Miután ez utóbbit is megírtam, elküldtem felgyorsultak az események. Többszöri SMS váltás után némi időt kért, jelezte, hogy megcsörget, amikor beszélhetünk is. Ekkor már nyugodtan vártam az időmet, ami el is jött. A randi napján egy megerősítő SMS-t is dobtam. Ezek alapján az egyeztetést nagyon gördülékenynek, kényelmesnek mondom. A továbbiakban is így fogom keresni ezt a tüneményt.
  • Megközelítés:

    Marina Part. Ezzel nem mondtam nagy újdonságot. A GPS pontosan odatalál. Lehet, hogy titkon többször is már felkereste ezt a helyet …? Én autóval mentem, nekem is fizetnem kellett a parkolásért. Mértékét nem tartom magasnak a város többi részével összehasonlítva. Szóval, volt hely elegendő. Ahogy én tudom BKK járat a közvetlen közelben nem jár.
  • Helyszín:

    Egy modern, sokemeletes ház egyik lakása volt találkozónk helyszíne. A bejutással nem volt gond, mert épp nyitva volt a főbejárat így azon egyszerűen beslisszoltam. Biztos lett volna kód meg miegymás, de így ekkor már csak a megfelelő ajtót kellett egyeztetnünk. Nagyon vártam már a találkozást Dominikával, be kell valljam, nem figyeltem meg tüzetesen a miliőt. A legtöbb időt, ahol még meg tudtam őrizni a józanságom az a fürdő volt, ahol makulátlan tisztaság fogadott és minden tekintetben szerét tudtam venni a felfrissülésnek. Én még ilyet nem tapasztaltam, de a puha, illatos törölközőmön egy csoki jelezte vendéglátóm figyelmességét.
  • Lány külseje:

    Mint ajtónyitáskor általában a lányok az ajtó mögé bújnak. Most sem volt ez másképp. Csakhogy most a az ajtó csak nyílt és nyílt – türelmetlen voltam -, és már azt hittem egyedül vagyok, amikor mégiscsak megkerült Dominika. Nem is akárhogy, akármiben. Piros kétrészes fehérnemű volt rajta combfix kombóval.. Oltári szexi volt. Egy hibátlan testi adottságokkal rendelkező gazella elött álltam tátott szájjal. Könnyen kínossá is válhatott volna a jelenet, ha vendéglátóm nem lett volna oly közvetlen és érdeklődő, mint amilyen volt. Szőke haj, nagyon helyes arc, hangsúlyos szempillák, nyugodt kommunikáció amivel még tovább tudnám gazdagítani a beszamolok oldalon található – szerintem minden tekintetben helytálló – információkat Dominikáról.
  • Action:

    Ugyan a találkozónk nem tegnap volt, de még most is jóleső borzongás fut végig rajtam, amikor próbálva rendbe szedni gondolataimat igyekszem felidézni az események menetét. A fürdőből visszatérve – a nagy melegre hivatkozva ’elvesztettem’ vagy inkább ’levesztettem’ a derekam köré csavar törölközőm. Csókolózni kezdtünk még állva. A csókjaink félúton lehettek a szolid szájra puszik és a vad smárolás között. Minden percét élveztem. Kezeink el-elkalandoztak. Domi az ágyékom simogatta, míg én a fenekét markolásztam, a hajába túrtam, a combjai belső részét érintettem. Megfordult, oldódott a melltartója csatja. Tomporát nyomta, dörzsölte férfiasságomhoz. Kapaszkodnom kellett – a melleibe -, hogy állva tudjak maradni, igazából azért, hogy ráhajolva bele tudjak csókolni a nyakába. Már ekkor levert a víz, de ez még csak az előjáték eleje volt.
    Dominika négykézláb helyezkedett el az ágyon, mely elött álltam és franciázni kezdett. Ez nagyon erősítette önbizalmam. Egy kicsit közelebb léptem, feltettem egyik lában az ágyra és ismét a hajába túrtam két kézzel. Nem akart kivégezni, inkább gyönyört okozni nekem. Köszönöm Dominika …
    Két indokom is volt, amiért megkértem alkalmi barátnőm, hogy vegyen fel valami kényelmesebb pozíciót és feküdjön a hátára. Nem szerettem volna adósa maradni és én is kényeztetni akartam őt. Ekkor levettem falatnyi bugyiját és egy percig gyönyörködtem hibátlan női testében, gyönyörű lányos puncijában. Óvatosan, fokozatosan közelítettem érzékeny részeihez, próbáltam őt izgalomba hozni. Ugyan teljes sikert nem értem el, de az ellesett pillanatok és Domi hangjai azt sugallják nekem, hogy nem volt ellenére amit ’kénytelen’ volt átélni. Nem vagyok elbizakodott, de azt gondolom, hogy mikor legközelebb találkozunk már ’felkészültebb’ leszek, lesznek ötleteim hogyan emelhetném még tovább Dominika élményét és ezáltal a magamét is.
    Dominika oldalra fordult, könyökére emelkedett és megkért, hogy térdeljek elé. Vajon mi következett? Egy álom vette kezdetét, melyben csak lubickolnom kellett. Ekkor már sokadjára vert le a víz és míg egyik kezemmel a törölközőért nyúltam a másikkal a védőfelszerelést adtam partneremnek. Miután minden tekintetben felkészültem Domi javaslatára kutyusok szerelmeskedését kezdtük. Pazar, fantasztikus látvány volt a karcsú női derék és azt kiegészítő gömbölyödő csípő. Az élmény sem volt kevesebb, együtt mozogni, érezni a körülölelő szűk szorítást… Egy kicsit talán magával ragadt a hév. Az előttem ringó feneket, csípőt – semmiképp nem durvaságból, de határozottan – markortam és tettem magamévá a lehetőséget. Itt is köszönet jár Dominikának.
    Hagyott lenyugodni, nem húzta el magát. Segített rendbe hozni magam és felajánlotta, hogy megmasszíroz. Most nem éltem a lehetőséggel. Úgy érzem többet kaptam azáltam, hogy még simogattuk egymást és beszélgettünk. Ez utóbbi is csak megerősített abban a meggyőződésemben, hogy még találkozni akarok ezzel a lánnyal.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás felesleges nyugták, számlák és virágszálak számolgatása nélkül, a helyzet adta megannyi lehetőség egyikének kihasználásával a találkozónk elején megtörtént. Szerintem, ezek után egyikünk sem gondolt rá többet.
  • Összkép:

    A pontozások között van egy olyan kérdés, hogy a vendég mennyire érzett pornós feeling-et. Amennyiben a pornós feeling alatt egy futószalag szerű, „gyere, gyorsan megteszem amit a filmekben látsz” hozzáállást értünk, akkor NEM volt pornós feeling-em a találkozó után. Amennyiben a pornós feeling-en azt értjük, hogy két ember között, a nyilvánosság kizárása mellett, intim pillanatban – akár – túlfűtött erotikus játék alakul ki, akkor IGEN volt pornós feeling-em.
    Másképpen. A hozzáértők azt mondják, hogy az agyunkban lévő idegsejtek között – egész életünk során – újabb és újabb szinapszisok jönnek létre tudás, ismeret, tapasztalat megszerzésekor. Azt is mondják, hogy minél több ilyen szinapszissal rendelkezik az ember, annál ’okosabb’, kevésbé van kitéve az elbutulás rémének. Megítélésem szerint mostani találkozónk alapján rengeteg pozitív – már ha ilyen létezik – szinapszist gyűjtöttem be. Tudván, hogy mi a hosszú, ’okos’ élet titka, nem kérdéses, hogy Dominikát ahányszor csak tudom fel fogom keresni és tanácsolni is csak ezt tudom.
Happy Massage