• LOTTI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A mese a világító doboz nyomkodásával kezdődött. Régóta gyűjtöttem a bátorságot, míg nem eljött az idő. A gondolatokat tettek követték, és a vonal túlvégén megszólalt LOTTI az egyetlen! :) Kellemes két és fél perces beszélgetés során minden felmerülő érdést tisztáztunk, így két nappal később azon kaptam magam, hogy a reggeli megerősítő üzenetet küldöm. Hurrá mindjárt randi!
  • Megközelítés:

    Budavidék egyik legforgalmasabb csomópontjánál rejtőzik a kisasszony. A lovat nem ingyenes kikötni, de nem is lehetetlen. Mivel vámot szednek, így azért van esély a szabad helyre. A villanyvasút a közelben áll meg, így azzal is hipp hopp be lehet venni a várat. A bebocsájtás zökkenőmentesen zajlott, a tájékoztatás teljesértékű és pontos valá.
  • Helyszín:

    A kéjlak újkori építésű lőn. A várkaput őrök vigyázzák, de feladatuk a köszöntéssel végetér. Lépcsőzni nem muszáj, de bemelegítésnek tökéletesen alkalmatos. De vigyázz lovag, az energiáidra a toronyban lesz nagy szükség! :) LOTTI hercegnő nem egyedül uralja a vidéket, valahol bújkál egy másik "LOTTI" is, de kilétét homály fedi. Mindenhol rend és tisztaság honol. A matrac tiszta, és rendezett, a kanapé kényelmes, bár sokat nem ücsörögtem. :) A fürdő mint a patyolat, a magamfajta lovagok számára tökéletes felfrissülést biztosít. Kellékek bőséges választékával felszerelt, melyeket ildomos használni hercegnőnk kegyeibe férkőzéséhez. És hát a hatalmas tükör, melyben a két test eggyé válik...
  • Lány külseje:

    Lotti hercegnő nem árul zsákbamacskát. A képek miden pixelét, Leonardók, és Vasarrellyk festették. Csinos? "IGEN!" Szép?" IGEN! Ne is kérdezd, persze hogy igen!" :) Asszem ruha is volt rajta, de nem túl sokáig.. Igazából pontosan csak addig, hogy nagyon akard hogy levegye... Minden teszik? "IGEN! Hogy ilyen szép?"
  • Action:

    3..2...1.. CSAPÓ!
    LOTTI jó marketinges... (lehetne).. Már a neve is árulkodik... Két LOTTIról tudtam eddig. Eddig...
    -Légy tökös ha a Margit krt-on jársz! Nincs duma, nincs mese, itt, és most színpadra kell lépni! -
    De nem lesz baj, van segítség! A legnehezebb, hogy meg kell érkezni! Onnantól már minden megy! LOTTI ruhát visel a fogadáshoz, de sose tudod meg meddig... Bár látod, de nem fogod fel, mert akkor már meg vagy LŐVE! :) Az üdvözlés szolid.. a fanfárokat felejtsd el... Nincs mese, a hónapban először fürödni kell. - Tedd vagy ne tedd, de ne próbálkozz!- Rezsicsökkntés ide, vagy oda, de itt ne pocsékold a vizet.
    Szóval újra a harctéren... Szedd össze a gondolataidat, vagy véged! Csini mini ruci, gyors zuhany, pesze szabályokkal, és ott álsz(vagy ülsz) mint bálám szamara :) Ha azt hiszed nyeregben vagy, már vesztettél.Lotti pillanatok alatt elbővöl.. Nem tudod majd hogy honnan, és miért jöttél. Főleg, hogy ha masszázzsal kezdesz... NO way TO return! Csak élvezd! A krém bőséges, az érzés felülmúlhatatlan. Ez háláért kiált! :) És hát a férfi alattomos, ezért trükkhöz folyamodik-- " nem az enyém, nem is áll..." :) LOTTI NŐ! bárki bárhogy értse is. Gyengéd masszázzsal kezdődik, majd bekeményit! A forgatókönyv innentől egyszerű! Szeress, és szeretve lészen! Szóval nyelved legyen a szádban, és tudd mikor kell kivenni.
    A lényeg, gyorsan zajlik. Erről senki nem tehet! Masszázs, légyatoppon, óóócsakteddmárbe! :) itt már csak az érzés számít... talán egyszer fordulót kérsz..
    Lotti szépem csendben átveszi az uralmat! Nem számít hogy mit szeretnél, mert nem ezen múlik majd. Csak élvezd! Mindenre jut idő... Fordulás, törlés, orális örömök. Fontos hogy a kölcsönösség se maradjon ki! Ha ügyes vagy pár sárga zónába is betérhetsz! "Tedd vagy ne tedd, de ne próbálkozz!" :) Nem mindennapi kehelyből van alkalmad lefetyelni. Illatos, és finom. Viszont hamar változik a helyzet. A jó tett eléri jutalmát, hamar érkezik a viszonzás.... Lágyan, és érzékiséggel teli. Pontosan annyira amennyire szükség van rá. Hamar közös álláspont lesz az aktus iránti igény. Sisak fel és irány a harc! LOTTI lassan csúszik fel a rúdra. Nincs hová sietni... Érzékien mozgunk együtt, és eljön a váltás ideje. Misszionárius pozicióban már nincs menekvés... "-Megállok!, Nem!, -Akkor lassítok!, -Nincs is már hová!...-Ohhhhh". Szaporító anyag komoly mennyiségben kerül a zsákba. At többit már mindenki kitalálja.
    Fájó a búcsú! :-(
  • Elszámolás:

    Csak simán! "Megoldod, észre sem veszi!" A csokor elhelyezésre került a komódon... A szolgáltatás minősége messze az elvárt rózsmennyiség feletti. Minden lehetősség adott, és csak rajtad múlik a folytatás! -Rajtad? Rajtam Rajta? - Rajtam biztos nem! :)
  • Összkép:

    Ide talán felesleges is írnom... Az összes benyomás fantasztikus volt, és az utolsót leszámítva a kihúzások is igen élvezetesek voltak! :) Az utolsó túl élvezetes is lett! :) Ilyenkor sok kedveskedő jelzőt lehet olvasni. LOTTIra mind igaz, és még meg is lehet szorozni kettővel! (legalább!)
Happy Massage