• BARBI

 • Beküldte:
 • BARBI reagálása

  Kedves Nabut ❣️😘
  Kicsit megkésve, de szeretném megköszöni ezt a remek írást kettónk felejthetetlen találkozójáról! Sokadik randinkra is mindig úgy készülők, mintha az első lenne..
  Csodálatos vendég vagy, akivel még sok ebédidőt😉 szeretnék eltölteni a közeljövőben is 😉Veled töltött idő alatt testi - lelki töltődést kapok! Hálásan köszönöm Neked 💕😘
  Bízom benne hogy hamarosan újra találkozunk😉
  Csókollak 😘❣️

 • Egyeztetés:

  Nem az első randink, de nem is a második! Így hát az egyeztetés rutin, pusztán formalitás,ám egyben a találkozásunkhoz vezető út kezdete,mely alatt a várakozás izgalma ünnepivé varázsolja randit, amit pár nappal későbbre terveztem, Barbi pedíg készségesen elfogadott.
  Vtr- en rögzítettük,boldog voltam, hogy hamarosan ismét élvezhetem a szép Barbi társaságát, és úgy érzem számára is jó érzés volt randink tervezése.
  Úgy vélem ez a hozzáállás Kedvesem termèszetéből fakad, hiszen már az első randinkat is hosszas beszélgetés előzött meg, mindez elôrevetíti rsndink sikerességét, ami korrekt hozzáállás esetén nem kétséges.
  Egy szóval jellemezném! Tökéletes!
 • Megközelítés:

  Ahogy a egyeztetés is rutinfeladat közöttünk, úgy Barbihoz történő utazás az számomra. Csukott szemmel;), így lehet hangolódni a várható élményre.
  De gondolom ennél többre vagytok kíváncsiak.
  Mi lehet jobb támpont, mint a Nyéki Imre uszoda, mely közelében található a sokak számára ismert lakópark, már-már kűlvárosi környezet, ebből adódóan free parkolás, én pár méterre találtam árnyékos helyet.
  Tömegközlekedés is remek, villamosmegálló az ingatlan közelében, ill buszt is láttam, repülő és hajó opció kizárva.( bár a hajó).
 • Helyszín:

  Néhány éve épült lakópark, jól kivehető házszám, a lakás diszkréten megközelíthető, lift és pár lépés az ajtóig.
  Belépsz és megszűnik a külvilág, és erről nem csak Barbi személyes varázsa gondoskodik, hanem az Őt körülvevő tér, melyben most én is helyet kaphattam.
  Pazar kis lakás, szoba- nappali egy tér, innen a háló nyílik melyet óriási franciaágy ural! Elegáns berendezés, itt-ott elhelyezve Barbi fotói, Uraim ha látnátok!! A nappaliban kanapé, előtte vastag, bolyhos szőnyeg, kis dohányzóasztal melyen tálkában cukorkák, egy kismértetű étkezőasztal pohár, ásványvíz a szomjas kalandornak. A fürdő is kifogástalan tisztaságú, tusolás közben megfigyelhettem, hogy a falba épített polcokon illatszerek, mindenhol makulátlan tisztaság, persze szájvíz pohárkával, dezodor, többféle tusfürdô, jó minőségű, nedvszívó törülköző.
  A nappali világosabb, természetes fénnyel, a hálóban szűrt fény, de nem félhomály, ezért nagy hála, hiszen így lehet csodálni Barbi tökéletes, bronzbarna testét.
  Van a lakásnak egy kellemes atmoszférája, amit eddíg csak Barbinál éreztem, kétség nem fér hozzá, nagyon odafigyel arra,hogy számunkra az alkalomhoz illő, tökéletes helyszínt biztosítsa!
 • Lány külseje:

  Barbihoz közeledvén arra gondoltam, hogy első szavam köszönés és üdvözlés lesz! Gondolat maradt, " Barbi kedves! Káprázatosan szép vagy" volt az első szavam, amikor megpillantottam, majd persze " Szia, hogy Drága Barbi?", de kedvesem látványa azonnal megbabonázott.
  Uraim!! Barbi gyönyörű!! Különböző színű melltartó-tanga kombináció, a magassarkú kiemelte tökéletes gazella testét,
  A fotók nem hazudnak, az adatlapon megadott adatok valódiak, de mindezt személyesen megtapasztalni egy teljesen más érzés. Izmos ,karcsú hibátlan test, egy gramm súlyfelesleg nélkül, tökéletesen síma, bársonyos, aranyló barna bőr.
  Ápolt szép haja felkötve, kék szemeit kihangsùlyozó diszkrét smink, és bár arcát fotóin nem láthatjuk, mindenkit megnyugtatok! Nem fog csalódni!
  Beszélgettünk arról, hogy esetleg tesz fel egy-két arcos fotót,kételyei jogosak, hiszen a diszkréció mindennél fontosabb, a szobán található egyik képre gondolt, hát Uraim sokatok csodájára lenne a dolog.
  És most Barbiról!
  Számomra mindíg kiemelt fontosságú a személyiség, ezért pár szót ejtenék erről is.
  Egy csevegésben figyeltem fel Barbira,első olvasásra pusztán csak információnak tünt, viszont számomra többet sugallt.A mi igényeinkhez alkalmazkodó elérhető hosszabb program lehetőségre nyílt lehetőség.Ez nem volt más, mint az alkalmazkodás, mely az inteligens ember egyik legfontosabb tulajdonsága, véltem, és most már harmadik randinkon meg is tapasztalhattam.
  Barbi különleges szépsége, ès a belső adottságai, a tisztelet hála, kedvesség, figyelmesség és még sorolhatnám,remek harmóniát hoz létre.
  Kiváló,beszélgetőpartner, kommunikációja példaértékű, tiszteletet, korrektséget vár el,amit fantasztikus élménnyel hálálja meg.

  Ő Barbi, elfogultan írtam, de túlzásoktól mentesen.
 • Erotikus masszázs:

  Most a randink végéhez ugrunk, mivel a már kielégült lelkem,és testem élvezhette Barbi kezeinek áldásos, finom érintését.
  Mivel az elmúlt hetem napi 4-5 óra alvás mellett csak munkával telt, így jól esett izmaimnak krémmel történő maszírozása. Én hason, Drága masszőrhölgyem mögöttem helyezkedett el, kezei az általam kért, preferált területekre koncentrálva tevékenykedett.
  Kezei testem, kedves szavai lelkemet gyógyították, élveztem, imádtam minden, szavát, mozdulatát, és bár adatlapja nem ígér mágikus gyógyulást, ismeretlen masszázstrükköket, csodás gyógyulást ,még most is érzem jótékony hatását.
 • Levezetés:

  Ugrunk az időben!
  Megérkeztem Barbihoz, nyílt az ajtó, megpillantottam Kedvesem, üdvözlőpuszi, ajándékátadás, átöleltük egymást, átkaroltam derekát, kezeimmel köszöntöttem feszes popsiját, majd elhelyezkedtünk a kanapén, pohár vizet kaptam, ahogy említettem Barbi remek beszélgetőpartner
  vétek kihagyni ezt az élményt.
  Mint ismerősök, barátok, ôszinténén, bizalmasan beszéltük át a velünk történteket, sok-sok közös gondolatunk van, és ha órákat kellene így eltölteni, azt is élvezném fesztelenül.
  De érintés nélkül hagyni egy szépséget, tiszteletlenség lenne, így combjaira tettem kezem, Ő közelebb húzódott hozzám szorosabban, egy két puszi, majd elérkezettnek láttuk, hogy felkészítsem testem számára.
  Fürdôből kijövet már szorosabb test-test èrintès, ölelès, még a nappaliban, megcsókoltam szép ívű nyakát, beszívtam illatát, majd kézenfogott, kilépett cipőjéből ès bevezetett a hálóba.
  Különleges érzésem volt!! Van az ismert partnernek egy varázsa, és van az újdonság, a még nem ismert partnernek egy varázsa. Gondolom sokan tudjátok miről beszélek.
  De akkor, ott, Barbival, mindkét érzés jelen volt.
  Hihetelen izgalmas, izgató volt, éreztem Barbin is, mosolygott, örült nekem,hogy vagyok, harmadik randink sikere nem volt kétséges.
  Leültem az ágy szélére, Ô elém állt, átöleltem fenekét, csodáltam csodás testét, szemeim falták a pillanatot, a makulátlan tisztaság illatát szívtam magamba, csókoltam hasát, combjait, Barbi így,szexy szerelésében vadító volt, s ha így töltjük randinkat, már felejthetetlen élményben lett volna részem.
  De nem így töltöttük!!!;)
  Ágyra térdeltünk egymással szemben, vágyaim hölgye mozdulatát érzékelve izgalom fogott el, kezeivel hátranyúlt , melltartóját lassan szexi mozdulattal levette Én átöleltem, megcsókoltam csodás kebleit, szorosan magamhoz húztam
  Ő szintén átölelt, csókolta nyakam, vállam, meghitt ölelkezés
  mi most történt, az említett érzés, újdonság és egymás testének már ismerèse. Jól egymásra hangolódtunk, talán ez az a bizonyos kémia? Nem tudom! De egészen különleges percek voltak ezek, nagyon jélveztem.
  Rábíztam magam Barbira, éreztem szándékát, akarja, hogy jól érezzem magam, mindkettem még térdelve az ágyon, Ő mögém került, végigcsókolta hátam, kezeivel átölelt, éreztem puha ajkainak leheletét, fenekemet,és még kicsit lejjebb is símogatott, én hátranyúltam, combjait elértem,, kezeink néha összefonódott, most furcsát fogok mondani.
  Mintha szeretkeztünk volna!!
  Barbi ismét elém térdelt, tudtam én következek, már csak egy parányi textit volt, ami felesleges, lassan, óvatosan szabadítottam meg tőle, Barbi ott volt előttem legcsodálatosabb öltözékében, elképesztően szép Nő!
  Éreztem már a vér áramlását ágyékomban, hátamra feküdtem, de félig a ágy támlájára támaszkodva, Barbi pedíg
  végigcsókolta testem, puha ajkainak minden érintése élvezet, figyeltem feszes testét, ahogy mozdulatai közben izmai megveszülnek, Ő engem csókolt, én Őt símogattam, és csókoltam ahol elértem.
  Lassan, nagyon lassan közelített végső célja felé, a kis Nabut már türelmetlenül várta a találkozást, először kezei mintha véletlenül, majd világos szándékkal érintezett az említett fickóval, majd lassan ajkai is közelítettek.
  Barbi oldalra helyezkedett, feneke eszméletlen látvány ahogy
  megfeszül, majd úgy helyezkedett, hogy szemeim élvezhessék a látvány. Mondtam is" maradj így, gyönyörű vagy" Csak bámultam, ahogy mellettem térdel, fenekét felém fordítva, símogattam, csókoltam popsiját, betekinthettem a gyönyör kapujába is, majd, hogy ne csak lássam hanem ízleljem is, egyik lábát átemelte fejem fölött, én átöleltem kezeimmel fenekét, derekát, egymásba fonódtunk.
  Makulátlan higiénia, álomszép punci, nem is tudtam szememmel vagy számmal, nyelvemmel élvezzem Barbi titkát. Tettem ahogy a pillanat kívánta, illatát, ízét , látványát
  néha egyszerre, majd óvatosan újjimmal símogattam, hallhattam Barbi apró sóhajait, rendkívül izgató volt, persze az én légzésem is szaporább lett, hiszen az ifjabbik Nabut már jó kapcsolatot ápolt Barbi ajkaiva, büszkén mutatta is,
  hogy elégedett.;)
  Az idő most lényegtelen, Barbi és én élveztük egymást, sokáig, elnyújtottan, hol intenzívebben, hol lágyabban, Barbi ajkai mélyebben birtokoltak, majd kezei is lingamszerűen segítették vágyaim megélését, ösztönös volt a helyzet, melynek eredményeképpen éreztem, hogy közeledek, egyre gyorsabban veszem a levegőt, szóltam is" ez az, ne hagyd abba" , és Ő így tett! Megremegtem, megfeszültek izmaim és Barbi csodás kezeiben, érezve leheletét teljesültem be.
  Lassan nyugodtam meg,Kedvesem nem sürgetett, szorosan mellettem, hagyott, hogy visszatérjek, mikor látta, hogy magamnál vagyok, tudván folyadékigényemet, már szaladt is! Élveztem is kecses mozdulatait ahogy visszatért, mosoly arcán, "megmaszírozhatlak?"Kérdezte!

  Szomorúan láttam, hogy időnk letelt, de ne voltam szomorú, sôt, szuper két óra volt, elégedett voltam és feltöltőttem Barbinak hála!
  Öltözésem közben még jót beszélgettünk, remek hangulat, s hogy mennyire, majdnem hálám, átadása nélkül távoztam! Ez most az elköszönéskor történt meg.
  Ez egy igaz történet!!;)
 • Elszámolás:

  Barbi korrekt tiszteletdíja számomra ismert, amit megosztok
  írásomban, időarányos, szerintem az átlagot képviseli, de egy magasabb szintű élményben lehet reménykedni, tisztességes hozzáállás esetén.
 • Összkép:

  Ha az összbenyomásomat leírnám, akkor hosszabb lenne mit az eddíg leírtam, így csak a lényeget.
  Barbi kivételes szépség, aki ismeri ezt alá is támaszthatja.
  Adottságai kortalanná teszik, de miért is lenne több, vagy kevesebb mint az adatlapon megadott életkor, ebből adódóan fiatal,feszes testű tini, és egyben " már" Nő, aki fokozottan figyel a kűlsejére. Fodrász, kozmetikus, szolárium, testmozgás, de bármilyen művi beavatkozások nélküli természetes szépség. És ezt hogy csinálja, rejtély, mi csupán hálásak lehetünk mindezért. Köszönet!!:)
  Az említett pár sor tökéletes összhangban van a személyiségével! Sokat beszélgettünk, így már egy kicsit megismerhettem Őt.
  Munkáját lelkiismeretesen teszi, fontos a vendége elégedettsége, persze vannak, de nem ördögtől való elvárásai, aminek szerintem nem nehéz megfelelni.
  Vonzó( legalább is számomra), az inteligenciája, amit többször megtapasztalhattam, remekül tud alkalmazkodni a vendégeihez, érti a férfit, érti a férfi vágyait, nem csak elvár, át is adja magát nekünk szerencséseknek.
  Kíváncsi a vendégre, nincs közönyös hoźzáállás, érdekli ki vagy, ez számomra szimpatikus hozzáállás, hiszen a Vele eltöltött idő így nem személytelen, talán ez is az oka, hogy már a harmadik randink volt, de ugyanúgy vágyom a következő találkozásunkra is, remélem hamarosan sor kerül rá.
  Semmi önteltség, számomra ez meghatározó, talán ennek is köszönhető, hogy kialakulhatott közöttünk egy kölcsönös szimpátia, bizalom, ez jó érzés, és remélem, hogy Barbi is hasonlóan godolja!
  Köszönöm a csodás randit Kedves Barbi ;*
Happy Massage