• Mara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Nagyon szépen köszönöm az újabb csodás élménybeszámolót! 🥰

    Sajnos csak később vettem észre, és elnézést is kérek, amiért ilyen sokára reagálok, de hála a jó Égnek nem jut elég időm ide figyelni, annyi régi kedves vendég látogat el hozzám. Onnan tudom már, hogy történhetett valami az oldalon, hogy több új ismeretlen számról is érkezik hívás. Szóval hamarosan jutalékot követelhetsz, ha így folytatod! 😅

    Sok szeretettel várlak a következőkben is 😊 remélem hamarosan újra találkozunk! 🤗

    Mara

  • Egyeztetés:

    Hát eddig bírtam MARA nélkül!!!
    Egy elég furcsán, beteg és feszült hét csütörtökjén felhívtam.
    Az egyeztetés telefonon történt elsőre elértem, illetve felvette. A beszélgetés elején egyeztettük, hogy ki is vagyok, mert az első randit VTR-en beszéltük meg.
    A hangjából az éreztem, hogy szívesen vár, másnapra sikerült egyeztetni, mindenben rugalmas mint már az első alkalommal is.
    Jó volt így egyeztetni mert hallottam a hangjában valami kis örömöt, ami nekem jól esett.
    A beszélgetés után néhány percen belül érkezett tőle egy SMS amiben fixálta a másnapi randit. Visszajeleztem, hogy részemről rendben.
  • Megközelítés:

    Ismét a szgk.-t választottam mint megközelítést, mert melóból mentem és így volt a legegyszerűbb.
    A cím még az előző egyeztetésből megvolt minden további infóval együtt(kapukód, emelet,stb)
    Érkezésem előtt kaptam egy szép SMS-t. "Miszerint tudok-e egy 10 percet késni?" Válaszom "IGEN" volt, mert hisz bárkivel előfordulhat egy kis csúszás. Nem sokkal a parkolásom előtt jött az üzi így kicsit jó is volt, mert a következő sarkon lévő kisboltba betudtam ugrani egy kis meglepíért és egy kis vízért.
  • Helyszín:

    A rendelés a jóga studió egyik szobácskája, a folyosó végén.
    Érkezésem hátráltatója mint később Mara elárulta az a takarítás volt.
    Minden tiszta és rendezett, mint már az első ottlétemkor is. A fürdő közös használatú ezért lehet, hogy várni kell amíg más esetleg a tisztálkodást végzi.
  • Lány külseje:

    Változatlan!!!! Bár nem sok időt adtam a változásra, a múltkori találkozó óta de szerintem mintha még szebben csillogottak volna azok a szemek. Lehet, hogy csak én láttam, vagy csak látni akartam. Érkezésemkor az ajtót nyitva találtam, így beóvakodtam. Bent találtam két hölgyet,de egyik sem Ő volt. Illedelmesen köszöntem, mire előlibbent a folyosó végéről és végig repült felém. Meg is lepődtem, hogy milyen tempóval közlekedik. :) Cipő levétel és irány a szoba.
    A külsejét már az előző róla szóló beszámolómban megírtam, nem tudok hozzátenni elvenni meg vétek lenne.
  • Erotikus masszázs:

    A szobába érve leszerelkeztem, a kis asztalra letettem a lenémított telefonokat, kocsikulcsot,stb.
    Ekkor elővarázsoltam a táskámból a meglepi csokit. Elé álltam és átadtam, villantak a szemek és fülig ért a szája, mert nem gondolta, hogy megint kap meglepetést. Gondoltam előre átadom, hátha egy kis "kegyelmet" kapok bizonyos helyzetekben.Ekkora lett szabad a közös fürdő, amit sebesen kitakarított, hogy tiszta rendezett helyre tudjon beküldeni. Egy gyors hűvösebb vízzel történt tusolás közben egyeztettem a velem egykorúval, hogy megint nem az Ő ideje jön :(
    Visszasiettem a szobába, kérte hogy feküdjek fel az asztalra és egy pár pillanatra magamra hagyott, kiment és utánam is rendet tett. Reméltem nem hagytam magam után nagy kupi. :)
    Visszatért és elkérte a törölközőt, amit most könnyebben engedtem el. Végig simogatott, de valami olyan érzékien ahogy embert csak lehet.
    Be akart takarni, de ezt ismét visszautasítottam, 38 C-ban nem igazából szerettem volna ha betakargat, megértette és kezdődött a szeánsz.A lábaimat tesztelte, hogy a múltkor szétszed-összerak mennyit használt. A bal-lábamnál nem volt sok probléma, de a jobbon megint egy jó 20-25 perces küzdésbe futott. A első randink beszámolójára kapott visszajelzésében megírta, hogy rendhagyó volt a randi, mert nem szokott beszélgetni az alanyokkal. Ezt én most sem bírtam ki, és kicsi kérdésekkel és érdeklődéssel próbáltam kommunikációra sarkalni. Sikerült !!! Kisebb kérdésekkel bombáztam. Hason fekve nem láttam, hogy mit művel, illetve Őt magát. Kicsit hiányzott az a féle kontakt, de megoldottam. Néha-néha kérdések, illetve volt, hogy próbálkoztam úgy fordulni, hogy lássam. A kérdésekre, néha csak mosoly, de néha válasz is jött. Amikor visszafordultam akkor rám szólt, hogy viselkedjek rendesen mert ...................
    Megpróbáltam, de nehéz volt. :)
    Kezei még mindig csodára képesek, és ezt nagyon jól tudja és használja is. Minden tudását és technikáját bevetette, és nagyon jó eredménye lett. A lábaim után következett a derekam, hátam. A csoda folytatódott és minden izmom megkapta a megfelelő törődést. Kicsit ekkor is kukucskáltam, hogy láthassak belőle valamit. Hogy érezzem a törődést, ezért megnézte hogy a hónaljamban lévő pontokra hogy reagálok, mondtam hogyha csiklandozni akar akkor azt ne tegye...... :)
    Jöttek a vállaim és a nyakam. Ekkor megkérte, hogy tegyem a fejemet a asztal fejtartó részébe. Csoda kezei ekkor is varázsoltak.
    Majd fordulás. Kaptam egy láb, pocak, mellkas és arc varázslatot. Ekkor már csöndben voltam, mert tudtam mozizni. :)
    És sajnos eltelt a 2 óra. :( Felültem, mire megkérdezte kérek e egy kis vizet. Igent mondtam és kaptam is egy pohárkával. Megint indult a várakozás a második tisztálkodásra. Megint besuhant előttem és rendet tett, szerintem ez belőle jön, mert a többi ott rendelőtől nem vettem ezt észre. Visszajött és mondta, hogy zárjam magamra a fürdőt, gondoltam fölösleges, de azért megtettem.
  • Levezetés:

    Kényeztetés csak a masszázs erejéig van, se több se kevesebb. Ami egy masszázsba belefér azt Ő bele is teszi. Teljes odafigyelés az alanyra, koncentráció és ennyi.
    De ez TÖKÉLETES! Illetve nekem az....
    Mindenki döntse el maga, hogy mit is szeretne, nekem ez másodikra is egy csodálatos együtt töltött idő volt egy CSODASZÉP hölggyel. Aki mindent megtesz, hogy amíg ott vagy addig azt érezd, hogy TE vagy az aki ................
  • Elszámolás:

    Az elszámolást mint az első randinkon is a végére maradt. Teljesen korrekt, minden ki van írva az oldalán.
    Mivel mindennel teljesen elégedett,voltam ...... sőt, ezért a 2 óráért a megfelelő összeget adtam át.
    Még megvárta, hogy felöltözködjek, és elkísért a kijáratig.
    Kaptam egy ölelést és távoztam.
    A lépcsőn lefelé az autóig kicsit nehézkes volt a járás, mert nem nagyon éreztem a vádlimat. :)
  • Összkép:

    Benyomásom nem változott nálam MARA benne van a TOP-ban, és ez szerintem nem is fog változni.
    Még szerintem sokszor visszamegyek és kényeztettem magam MARÁ-val.
    Remélem még sokszor megtehetem.
Happy Massage