• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, örültem, hogy felvette a reggeli órában, valószínűleg emiatt volt szerencsém, plussz aznap én voltam az első, ami különleges megtiszteltetés.
  • Megközelítés:

    Autóval, könnyű parkolni, a Google oda visz a ház elé.
  • Helyszín:

    A lakás kicsi de kellemes, nem csak erre a célra van kialakitva, tehát otthonos, a fürdőben található minden ami kell, szájvíz, tusfürdők, intim mosó is akár, a törölköző tiszta volt és illatos meg nagy.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű nő, minden porcikájából sugározza az erotikát, ahogy megláttam felállt, nekem személy szerint tetszett az arca, de ez persze szubjektív. Különösen illatos volt, a bőre puha és selymes. Kérdésemre magassarkúban fogadott, felül egy hálós top és egy falat tanga, kicsit az a feeling volt, mintha a legjobb nő az edző teremből felhív egy kávéra, aztán fel akar falni mindenestül.
  • Action:

    Az első pillanattól kedves volt ahogy beléptem, nem sokat cicóztunk, levetkőztem, tusoltam és már harcra készen is álltam előtte, ahogy elkezdte az orális kényeztetést, az valami frenetikus volt, és eldőlt a fejével oldalra a vizuális élmény fokozására.
    Pár perc után kértem, hogy én is kényeztethessem, elhelyezkedett és előbb hagyta, hogy csak én csináljam, később becsatlakozott ő is, pajzán kifejezésekkel, ami a találka hátra lévő részében már végig jelen volt. Intim része nagyon szép, nagyon finom, pici ékszer van rajta és kélyesen reagál. Az orális technikája nagyon profi, hááát nem tudom a mély torkot extrában még hova lehet fokozni...
    A szex az ugyancsak fölöttébb kellemes volt, nem kommentálta a pozíciókat, nagyon együttműkodő volt és kélyes, ami különösen megfogott, hogy a ciciket nyugodtan lehet markolászni, akár picit szorítani, erre még bátorít is, teljesen úgy éreztem magam mint egy pornó filmben, a teste tökéletes, egyetlen hiba sincs rajta, jól lehet markolâszni a fenekét, mikor kértem lovagoljon meg, nem tudtam, hogy a mellét fogjam, vagy a fenekét, annyira jó volt mindkettő.
    A kivégzés is akkor indult, mikor én adtam meg a jelet, kérdeztem hova? Mondta a cicikre, nagyon jó látvány volt amint ártatlanul felnézett rám, jól kifacsart, én indultam el.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem kértem, úgy éreztem ami az alapban van az fél órában elég.
  • Összkép:

    Nagyon jó élményeim voltak, biztos vissza jövök még, egy csodálatos tünemény tökéletes testtel, amiért persze meg is dolgozik.
Happy Massage