• BARBI

  • Beküldte:
  • BARBI reagálása

    Drága Bakancsos 😘

    Köszönöm szépen a beszámolódat🤗Jó érzés olvasni (még nekem is 😁) ha a vendégem jól érezte magát a velem töltött idő alatt és nem bánta meg hogy engem választott😉Igyekszem a jövőben is így cselekedni 😉

    Ölelésem, a következő találkozóig 🤫😘

  • Egyeztetés:

    Elég rossz hangulatomat vigasztalandó, szeretem volna valaki ismerőssel találkozni. De akiket ismerek, szabin voltak. Természetesen, nyár van. Ha már új lányt "kell" megismernem, Barbit szerettem volna felkeresni. Rég figyelem, és egyszer már majdnem fel is hívtam, de pont akkor költözött a XI. kerületbe. Most azonban nem jött közbe semmi. Nagyon kedves, és nagyon jó fej volt már a telefonban is. Elmondta, mit lehet, én meg elmondtam, mit szeretnék Nagy volt az átfedés a kettő között. Kicsit elbeszélgettünk még, melynek eredményeként egy időponttal, és egy címmel a "kezemben" zártuk a csevejünket.
  • Megközelítés:

    Tőlem kicsit messze van, de aznap ez nem számított. Tömegközlekedéssel mentem, hogy a belváros forgalmát elkerüljem. Mióta fonódnak a villamosok, roppant egyszerű odamenni. Autóval is könnyű lehet megtalálni, bár a parkolásra talán időt kell szánni, de pontosan nem tudom, mert nem próbáltam.
  • Helyszín:

    Állati jó kis lakása van! Egy hangulatos pici lak, de minden ott van, ami kell! A masszázs helyszíne kifejezetten intim, meghitt. Kiváló. Jó érzés volt ott masszírozni és egyebeket tenni.
  • Lány külseje:

    A képek nem adják vissza, mennyire gyönyörű. Milliméterre tökéletes alak, édes és huncut mosoly, csillogó szemek. És ez még csak a külseje. Barbi nagyon kedves, közvetlen, barátságos, édes ember, akinek humora is van, és remek beszélgetőtárs.
  • Erotikus masszázs:

    Az ágyon azzal a kérdéssel kezdte, hogy akkor tényleg én fogom masszírozni őt, ugye? S már vette is le a kis "vörösneműjét", hogy az olajos kezeléstől megkíméljük eme ruhadarabokat. De úgy vette le a melltartót és a bugyit, hogy semmit nem láttam azon intim testtájaiból, amiket fedtek. Mondjuk a popsiját kivéve. Ez a művelet nagyon tetszett! Én is így szeretem volna kérni, hogy a megfordulása még nagyobb élmény legyen. Egy kaptafára járt az agyunk. Elkezdtem a masszázst, úgy ahogy ahogy szoktam. Sok olajjal, hogy jobban csússzon a kezem azon a gyönyörű testén. Konkrétan kért dolgokat, mikor "mélyesszem" a hüvelyujjamat a hátába, hol erősebben, hol gyengédebben. Nem kapkodtam el, ki akartam élvezni ezt a részt is, és azt akartam, neki is jól essen. Kellő idő után egyszerre éreztük, jöhet a megfordulása. Vettem egy mély levegőt, és vártam a látványt. Hát azt a hú..... Gyönyörű!! Tökéletes mellek, keskeny csípő, vadító combok, és olyan intim rész, hogy szinte éreztem, ahogy húz oda magához. De uralkodtam magamon, mert a masszázst be akartam fejezni, ki akartam élvezni, és szerintem Barbi is elvárta, hogy előröl se hagyjam ki a simit. Imádtam kényeztetni. Szépen végigmentem minden porcikáján a kezemmel. De aztán elkezdtem nagyon vágyni rá, és a kezemet a szám váltotta fel, Barbi engedélyével.
    ...
    Szóval a legvégén még egy kis idő maradt. Felajánlotta, hogy a derekamat megmasszírozta ő is. Piszok jó volt! Úgy bánik a kezével, mint egy masszőzistennő. Kiterelte a fájdalmat a testemből, és mintha kicserélte volna a csontjaim. Próbáltam lesni a mozdulatait, de párszor csak elmerültem az érzésben. Közben cseverésztünk, nevettünk, élveztük a végjátékot. Lassan az időnk közben szépen lejárt. Nagy mosollyal az arcunkon megköszöntük a napot, és elmentem a fürdőbe olajtalanítani magam.
  • Levezetés:

    A csókjaimmal a nyakától indultam. Végigcsókoltam a testét. Nem pusziltam, csókoltam. És igen, nagyon közhelyes, de a melleinél elakadtam. Ez van. De mentem tovább, hasán, őrjítő combjain keresztül egészen a bokájáig, majd onnan vissza, a köldökéig, majd onnan lassan vissza, az öléhez. Gyönyörű ott is. Megcsókoltam a szemérem ajkait, szépen sorban, egyiket a másik után, majd újra és újra. Nagyon finom volt. De milyen finom! Végül nem bírtam tovább, belecsókoltam a szeméremajkai közé is, és hosszú csókolózásba keveredtem a csiklójával. Tényleg sokáig. Gyönyörű reakciói voltak, megvesztem, annyira tetszett és élveztem minden mozdulatát, a csípője táncát, a hangjait, a szavait... Eredeti tervem az volt, hogy a számra szerettem volna ültetni, mert az a kedvencem, de ezt most nem tudtam abbahagyni, és nem is akartam megszakítani. Érezni, és látni akartam, ahogy elszáll. Ám egyszer csak átemelte a lábát a fejem felett, majd maga mellé mutatott, és megkért, feküdjek oda hanyatt, majd szépen ráült a számra. Nem 69ben, szemből. Pont ahogy imádom. És nem tartotta magát, rám ült, és elengedte a vágyait, és csak táncolt és táncolt, én meg nem tudtam az érzéssel, a látvánnyal, a hangokkal, a helyzettel betelni. Így közeledett a célhoz. Közben simogattam, ahol csak értem, és ahol csak jól esett neki, és nekem. Éreztem, hogy egyre inkább remeg, és nem csak ő, én is. Láttam rajta, mindjárt, mindjárt, mindjárt, aztán... Aztán egyszer csak megtörtént.... Gyönyörű volt!!! Mikor az utolsó remegése is elmúlt, kissé tán aléltan a mellkasomra rogyott, ülve. Úgy pihegett. Megkértem, addig üljön ott, amíg jól esik. Ezt örömmel vette, és így pihente ki magát. Nem sokáig, én még élveztem volna ezt a pihit, de kerek perec megmondta, én jövök.
    ...
    Közölte, ő nem szereti az egyirányú dolgokat, és már a nyakamba is csókolt. Lassan ért le. Előbb kézzel megfogott, majd a szájával megőrjített. Ezt váltogatta, de nem hajszolt el a csúcsra, inkább huncut mosoly mellet elvarázsolt. Nem vagyok fából, és mivel sokáig kényeztettem ezelőtt, és az nagyon nagy hatást gyakorolt rám, előbb utóbb a testem feladta, és én is kiabáltam kicsit.... Kicsit révedeztem, majd gondoltam, megint én jönnék. De nem volt már erre idő. (Ergo, legközelebb hosszabb randira kell mennem. :) ) Beszélgettünk kicsit, cirógattam, majd felajánlotta, hogy megkezeli a derekamat, így ő is megmasszírozott néhány percben. Masszázs után fürdő, öltözés, még egy kis beszélgetés, majd puszival búcsú.
  • Elszámolás:

    Még telefonban mindent megbeszéltünk, diszkréten rendeztem a végén. Nem is törődött vele.
  • Összkép:

    Azt hiszem, nagyon beletrafáltam. Sok a közös az "ízlésünkben", és külön hála a sok masszázstudományért, amit tőle ellestem. Ígérem, alkalmazni fogom legközelebb. Ami pedig a masszázsok között volt, az (is) őrület jó volt, fantasztikus élmény. Szeretném még párszor átélni. Imádtam minden másodpercét a randinak.
Happy Massage