• Dzseni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel egész nap csak egy kora délelőtti időpont felelt meg nekem, a régóta ismert és méltán népszerű ismerősökkel nem is próbálkoztam, ilyenkor igazi esély csak a még kevéssé ismert hölgyeknél reális.
    Szemembe ötlött reggel Dzseni hirdetése, villogott a "Most hívj". Hát mondok, néhány hetes hirdetés, beszámoló nuku, viszont nagyon csábítónak mondható fotóalbum. Let's take the risk! Kockázat nélkül nincs bukás, ahogy az én szakmámban szokás mondani.
  • Megközelítés:

    Gyorsan fejlődő, új lakótömbökkel behintett negyed a Lehel tér közelében. Négykerekű japán alkalmazottam egyből odavitt. No problemo!
    Az viszont kis problémo, hogy a vadiúj ház előtt a parkolóautomatánál régi barátommal találkoztam össze, "te meg mit keresel errefelé", kérdi barátságosan, és feleséged hogy van?
    Higgyétek el, abban a pillanatban egyik kérdésre se volt könnyű és frappáns válaszom...
  • Helyszín:

    Mint egy űrbázis, olyan a ház sokszögű designja. Zsírúj lakótömb, épphogy kicsomagolva. A fürdőszobában azt hittem, találkozni fogok egy csempéző hidegburkolóval, de szerencsére csak Dzsenikével futottam össze.
    Ízléses berendezés és hangulatvilágítás, tükrök a falon, példás rend, tisztaság, az ágyon szerintem még fityeg valahol az áruházi árcédula. Fürdőszobában patikarendben rengeteg tusfürdő, desodor. Nem hiszitek el, de még szemüvegtörlőt is találtam egy dobozban!
  • Lány külseje:

    Ennivaló és nagyon fiatal. Szerintem, és pár mondatból ítélve épphogy kimaradt a suliból.
    Hosszú szőkés árnyalatú haj feltűzve, keskeny csinoska kis arcocska, rajta félszeg mosoly. Vékony gazella lábak, karcsú és sportos táncoslány alak, formás közepes kerek cickók és popsi: ha a fotói tetszenek, akkor élőben is azt kapod!
    Szexi talán bézs fehérneműben fogadott, ami csak félidőben került le.
  • Erotikus masszázs:

    A krémes masszázs egész jól sikerült, sőt rendes kézmozdulatokkal dolgozott, nem csak holmi maszatolással. Erotikát mondjuk nagyítóval se lehetett volna benne találni, benyúlkálásra, intim simogatásra nem került sor.
    A beszélgetés elég sematikus volt, körbejártuk a milyen napod volt? voltál szabadságon? témákat, de hát végülis most találkozott először a kevéssé masszázsorientált ötvenes fószerrel... De azért jól esett a finom kezek érintése.
  • Levezetés:

    Félidőben megfordulhattam, de kopasz asszisztensem a legmélyebb álmát aludta még. Összebújtunk, immár ő is pucéran, és ölelkezgettünk, én meg puszilgattam nyakát, vállait, szépséges cickóit. Szerintem nem túl sok reakciót sikerült kiváltani, pedig higgyétek el, voltam sokszor már első randin, ami durván erotikusra sikerült.
    A csókra a telefonban mint extrára rákérdeztem, a helyszínen már nem vállalta, mondván szimpátiafüggő. Talán így van, talán senkivel nem csinálja, tudja kánya. Mondjuk én a csóktól izgulok fel leginkább, anélkül sokkal melósabb.
    Az szerencsére nem változott meg, hogy a kölcsönösség és a natúr francia alapban van. A puncika a lakáshoz hasonlóan bejáratós, gyönyörűszép darab, és ráadásul finom ízű, nem mindenféle vegyvédelmi kenőcs meg fertőtlenítőillatú. Kedvemre legelésztem, szépen nedvesedett is, de tudtam, hogy semmilyen eredményre nem fogok jutni.
    Mivel az idő szaladt, ezért csináld magad alapon formába hoztam a kisöcsit, és kaptam egy kislányos cumikát, a végét szopogatta-nyalogatta Dzsenike. Tulajdonképpen tök izgató volt innentől, aztán kértem, kézzel juttasson el a mennyországba, aminek derekasan eleget is tett, fincsit élveztem.
  • Elszámolás:

    Az NF és kölcsönösség kivételével minden extra, meglepetésemre az ujjazás, de pl. a csúszka is. A csókról már írtam, nem ismétlem: sose az a probléma, hogy nem vállal, csak akkor ezt a telefonba is jobb lenne egyenesen közölni.
    Az alapárat a szép hamvas lány és a de luxe környezet szerintem indokolja, bár szerintem ez már szexpartner szint.
  • Összkép:

    Egy szép, tapasztalatlan, eléggé visszafogott lánnyal találkoztam. Nem vagyok biztos abban, hogy sokáig marad a szakmában, ahhoz jó értelemben gátlástalanabbá kellene válnia, mert attól tartok, hogy visszatérő vendégkört nem könnyű csak kizárólag szépséggel verbuválni. De mesélt pár szót céljairól, kívánom Dzseninek, hogy érje el azokat minél előbb! Én arról biztos nem fogok hallani, mert számomra ez a találkozás egyszeri alkalom marad.
Happy Massage