• Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár órával randi előtt hívtam, nem vette fel, de nemsokára visszahívott ez szimpatikus volt. A hangja és a dinamikus beszéde egyből feldobott, alig vártam a randit. Nagyon kíváncsivá tett!
  • Megközelítés:

    Egyszerű, közelben egy Lidl parkoló ingyenes, és bár lányos zavaromban a házszámot párral benéztem, könnyen odaértem időre. Ott volt egy kis kavar, mert picit előbb hívtam, aztán nem vette fel, majd foglalt volt, meg nem jött meg a kapukód, de a végén az űrtechnikát is megszégyenítő kaputelefonon is átjutva jóval kezdés után érkeztem meg.
  • Helyszín:

    Az nagyon baba. Azt hittem egy szállodában járok olyan elegáns modern új építésű ház. Nagyon igényes a lakás. Tényleg, szép, ízléses az van benne ami kell. Jó helyszín.
  • Lány külseje:

    Elsőre meglepett, mert egy magasabb, karcsúbb hölgy volt lelki szemeim előtt a fotók alapján, a haja is jóval rövidebb. Lara nagyon ad magára az látszik, meg is jegyezte, hogy most elcsúszott a mozgással/sporttal. Ennek következményeként, most arányos, van rajta 'mit fogni'.. de azok a csodás cicik. Attól kivoltam, gyönyörűek! Kis egyberuhában fogadott, cicik félig kint. Lehengerlő dinamizmusával így túljutottam balga elvárásaimon.
  • Action:

    Nagyon közvetlenül nyitott ez bejött mert én is ilyen vagyok. Itallal kínált (víz, cola) közben folyamatosan pörgött. Lévén 'késésben' voltam, pár kölcsönös bók után a pazar fürdő felé vettem az irányt mert fel voltam tüzelve. Kiérve csókokkal kezdtük elég mohón így az megadta az irányt, hogy ez nem az a lágy sex lesz. Le a törölköző, a kisruha és keményen egymásnak estünk. Miután jól áttapogattuk testünk leültettem és szájába vette a foglalkoztatást igénylő felemet és kaptam egy gátlástalan szopást. Ekkor verbálisan is kezdett durvulni a helyzet ami nekem akkor eléggé bejött. Közölte, hogy imádja a szexet így nekiestem a puncijának. Mivel folyamatosan mozgott azt hittem leesik az ágyról és már nehezen tartottam a tempót mert érzéki nyaláshoz vagyok szokva. A kéjes jelenetet ő szakította meg de már én is nagyon vágytam belé így egy gyors és kemény félkémyszer francia után mentem is a helyemre: a szűk különleges mélyen ülő puncijába. Hátulról kezdtük de gyorsan misszibe váltottunk ahol teljében élveztem különleges adottságait. Közben folyamtosan izgatott ahogy beszélt és azon járt az eszem a sok szuper lehetőség közül hova tegyem az ajándékom, így egy második menet reményében a cicik kapták telibe az áldást.
    Frissítő után egy jót beszélgettünk, majd erősebb nyer alapon ő masszírozozt meg engem, ahol korán kiderült, hogy a második menet hiú ábránd így teljesen átadtam magam a csodás kezeinek, vagyis kaptam egy nagyon korrekt masszázst. El is repült az idő, meg is lepődtünk és bőven kompenzálta a késésem.
    Gyors fürdés, nevetés, exit.
  • Elszámolás:

    Amennyit ír, nem kértem mást, végén beszélgetés közben az asztalra tettem.
  • Összkép:

    Nagyon jó hangulatot teremtett. Igaz a korábbi vendég miatt egy adag pezsgő benne volt, de ez bejött. Meg Ö alapból is ilyen energiabomba. Aki összebújásra, nyugodt együttlétre vágyik szerintem jelezze neki! Amúgy eszméletlen pörgős, feldobó folyamatosan csacsogó, szórakoztató tapasztalt személyiség aki nekem legalábbis megnyílt. Így egy nagyon közvetlen, vicces, jó együttlét volt, köszi Lara :)
    Kicsit a megérkeztem, nyílik az ajtó ugrás, lépek ki az ajtón, becsukódik, húb@**g ez mivolt érzés töltött el a jó értelemben!
Happy Massage