• Kamilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonban kellemes intelligens hangja volt. A mai elso fogadasi időpontjat valasztottam. megadta a cimet, es arra kert, hogy erkezesem elott par perccel hivjam a haz elol.
  • Megközelítés:

    En kocsival mentem. Konnyu odatalalni és konnyu parkolni is. A BKV sem rossz opció. Villamos van a kozelben.
  • Helyszín:

    A talalkozo szinhelyéül szolgálz haz egy sokemeletes, nemregiben epult tombhazban van. Az epület emeleteihez hasznalatos folyosok tisztak, rendezettek és nyugodtak. Az emeletekre korszeru, uj lift viszi fel a vendegeket. A randevu szinhelyenek megközelítése nyugodt körülmények között, zavaro tenyezoktol mentesen tortént. A lakas, ahol fogadott ugyancsak egy jol berendezett es igenyes helyszín. A tetthelyul szolgalo szobaban oriási és kenyelmes francia agy varja a vendegeket.
  • Lány külseje:

    Szep arcu és nagyon jo alaku lany. Eloben meg sokkal helyesebb, mint a kepeken. Nagyon formás teste van és szinten nagyon szepek a mellei.
  • Action:

    Pontos idoben fogadott. Benutatkozas, benutatta a furdot, baszobat, 1 pohar viz, es irany zuhanyozni
    A szobaba visszaterve, megkerdezte mit es hogyan szeretnek, amit nagyon is ertekeltem, mindent megbeszeltunk. Popoizgatas nyelvvel es melytorok, kenyszerfranciaert mentem igazandibol.
    1 jo kis masszazsal kezdte, es innen egyben a popoizgatasra tert...
    Hat gyerekek, kaptam mar ilyesmit mas lanyoktol is, de amit ez a lany kepes tenni a nyelvevel, plusszolva masszazsal es golyokkal, kezzel, ritkan eltem at ilyet.
    Jo ideig hagytam vegezze a dolgat, amit nagyon jol csinalt.
    Ezek utan kertem hogy terdre boruljon a tukor elott, es belekezdtunk 1 melytorkosba, amit meg szebbe tettem 1 jo kis kenyszerfranciaval, ahol semmi gond nelkul megengedte hogy ranyomjam fejet kemenyen, jo masodpercekig lenn tartva.
    A vegen kertem hogy engedje meg hagyd toltsem be arcat a magjaimmal.
    Hat ez igy is lett, reg nem termeltem ennyit es ugy betakartam az arcat, meg hajaba is ment, amiert bocsanatot kertem, de nem volt semmi harag.
  • Elszámolás:

    Erkezeskor inteztem , miden ahogy a telefonban mondta .
  • Összkép:

    Szerintem siman megerte ez az egesz.Nem az a nagy baratnofeelinges tipus, de aki ilyesmiert megy, annak megeri. Meg vissza fogok terni hozza mikor arra jarok.
Happy Massage