• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ez a randi a sok véletlen szüleménye, szerencsém volt.
    A kiválasztott leányzó sajnos lemondta, így veszettül kerestem vasárnap estére valakit. Szerény a kínálat, de végül a Corvin sétányos szalonba ajánlottak két lányt. Egy kedves hangú lánynal egyeztettem, WA-on küldte a lányok linkjeit. Profi szervezés. Munka miatt vaciláltam 1 órát, mire visszaszóltam egyiket már befoglalták, DE felszabadult Amina, egy egzotikus lány. Picit ránéztem a beszikre és azonnal visszaigazoltam, másfél órára.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, éjjel könnyű parkolni az utcán, napközben a mélygarázs ajánlott. BKV van a közelben, kis séta szükséges.
  • Helyszín:

    Profin szervezett szalon, Aminán kivül senkivel se találkoztam, pedig akár 4 kezesre is upgradelhettem volna a szeánszt. Tükrök a falon mindkét oldalon, a fürdő és minden ajtónyitás kopogós játékkal nyitható.
    A földön két matrac van összetolva, Amina rendezgeti, ha szükséges.
    A bejutás kamera rendszer segítségével zajlik, jópofa.
  • Lány külseje:

    Eddig nem volt még se teljes, se félig kinai lányhoz, most ez is megesett. Kedves szexi arca és kisugárzása van. Természetes mindenhol, cici akkora, mint nekem, csak nagyobb a hegyes bimbója. Popó szép kerek és formás, jó megmarkolni. Puncija igazi kis baba, szereti és igényli hogy foglalkozzunk vele.
  • Erotikus masszázs:

    A másfél órás szeánsz közepén mszírozott, igazi távolkeleti fogásokkal. Finoman kezdte, majd belendült könyökkel meg egyéb mozdulatokkal, de miután jeleztem, hogy mindjárt összeroppant, áttértünk kis simogatásokba. Szóval lehet masziroztatni is keményen, ha van igény rá.
  • Levezetés:

    Igazi erotikus pezsgés volt. Fullos csomag révén igazi myelves csókot kaptam, ölelgettük egymást. Elterültem, Amina rám feküdt és beszélgettünk, miközben olajos testével csúszkált rajtam. Szeret szexről beszélni, fantáziálni és izgatni, hogy mit nem lehet... :)) hadd izguljon a vendég. Lejjebb csúszott, lávaim közé ült és úgy beszélgettünk, hogy olajos kezével maszírozta a makkom meg a golyókat. Hosszú percekig izgatott, majd megkezdte mélytorkos izgató franciáját. Nyalja-falja a dákót, látszik, hogy nem esik nehezére. Kivètelesen nem jutottam el a kölcsönósségig, ez azért van, mert lehetett ujjazni. Ilyen idejét se tudom mikor tehettem "idegenben". Mellèm térdelt és szopott èn meg jobb kézzel egy, majd két ujjal furakodtam egyre beljebb. A hajlataim szabtak határt, izgattam a G pontját, nagyon dolgoztam, miközben vehemensen szopott nonstop. Már kezdett zsibbadni a karom, de nincs megállás, repülnie kell. Kieresztett ajkai közül és nagyokat sóhajtott, nyögött. Farkam csak a kezében, én szètujjazom azt a bizsergő puncit, Amina meg nyögdécsel... nem bírtam a mozit és èreztem, hogy a látványtól eldurranok. Jeleztem és máris szájába vett, nehogy lemaradjon aásik extra. Gyönyörűen benyelt, majd felém fordulva visszacsorgatta a fehrjém a lábam közé. K.O. ,kifeküdtem. Masszázs után jöhetett volna a második, de az info nem bolt Neki teljes, majd èn is belankadtam a beszélgetésbe, így azt majd legközelebb pótoljuk. Ez a közel 40 perces felvezetés kárpótolt a két lövésért.
  • Elszámolás:

    Házszabály hogy előre, így is tettem. Minden, ahogy a telefonba megbeszélve.
  • Összkép:

    Nagy èlmèny, abszolút ajánlott. Biztos visszamegyek, hogy a fogadásunk megnyerjem. ;)
Happy Massage