• Hédi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sajna a nem jó oldalon hirdet, de én csakazértis ide írom a beszit, mert úgy érzem "ide tartozom". Olyan kis szendének tűnt a csak arcos képeivel és a félénk tapasztalatlan lány érzetét keltő bemutatkozásával. Ott is tud villogni a felveszi, elsőre fel is vette, pár óra múlva már mehettem is. Már a telefonban is határozott és jó hallgatni a fiatal hangját. Részletesen elmondta amit kell, tisztán érthetően, nem kell hatszor visszakérdezni mi a házszám és mennyi az annyi.
  • Megközelítés:

    A skála metró épületcsoport része a nyugatinál, parkolóhely az van a ház előtt (csak nem üres... vagy potyog rád a felüljáró) így az Alkotmányt javaslom az jó széles és még a bénábbak is a forgalom megzavarása nélkül, kényelmesen tudnak parkolgatni + kis séta. Tömeg egyértelműen célravezetőbb. Nem mondanám relaxáló hatásúnak a városi araszolgatást, de erre van nekünk Hédi, hogy majd ő jól lenyugtat. Így is lett!
  • Helyszín:

    Itt még nem voltam, de azonnal felismertem Wanda cicáját. Nem a telekom robot, hanem a húsmarcangolós képű lány, aki egy időben érdekelt. Mindegy is, a hely maga nagyon izlésesen és céltudatosan kialakított, dehát egy jó szalonnában ez kb elvárás. A diszkrécióra hülyebiztos kinyomtatott útbaigazítások is ügyelnek a falakon. Jót mulattam mert a zuhi közben is volt mit olvasni. Egész nagy fürdő/kád, nem az a panellakásban megfordulni se tudsz benne méretű, hanem táncra is perdülhet benne aki akar, a tusfürdő hadsereg meg majd nézi. Lépten nyomon rábukkani fertőtlenítőkre, legalább 3 mosó ésvagy szárító is dolgozik, de nem tudják teljesen elnyomni a fürdőszobai rádió hangját. WC is itt található ha rádjönne az 5perc. Két törülközőt sikerült elpusztítanom. Szájvíz is akad, panasz nem lehet a tisztaságra.

    A szoba egy nemtúlpuha tatamis viszonylag kis kuckó, de pont jó. Klíma 25 fokra állítva. Éneklős pop zenék mentek, What About Us szólt P!nktől mikor beléptem és a műfaj meg is maradt végig. A falon Klimt - The Kiss reprója. Hangulatfények, sólámpa, csak természetes fény nincs. Úgy láttam, mintha a mécses melegítené az masszázsolajokat, legalábbis fölötte helyezkedtek el. Összességében egy szépen felújított többszobás lakás a legfelső emeleten, utcazaj 0.
  • Lány külseje:

    Hogymondjam, nem olyan ártatlan már mint 2 éve vagy mikor írta a bemutatkozását és történt a fotózása. Nem azt mondom hogy megrontotta ez a szakma vagy a világ, de egy határozott karakterű lányt ismertem meg benne, konkrét határokkal. A haját nem láthattam kibontva sajna. Arca kicsit mű a sminktől és a pilláktól, de őt ábrázolják a képek, csak már más az összhatás. Szép nagy szemeiben elveszni, főleg mert a szemkontaktot sűrűn felveszi kényeztetéskor. De azért megnézném smink nélkül, kócos hajjal, szex után csapzottan, egy görbe reggelen. Amit írtak róla, hogy husi meg ilyenek hát nem annyira, sőt kifejezetten feszes a teste. Jó, nem kapja fel a szél, de "jól össze van rakva" a lány, kerekedik ahol kell. Cicikben idegen anyag is növeli a peckességüket, háton fekve égnek állnak. Sose láttam ilyen alkotott ikreket (csak a filmekben), hát minden eljön egyszer az életben. Ügyes munka, alig látszik a heg és nem érezni az implantot külön (gondolom előfordul olyan amikor csak látványra jó de érzésre fura, neki jól sikerült minden szempontból). Bimbók is szépen reagálnak a szeretgetésre. Pechemre piros hét volt (én ragaszkodtam az időponthoz a telefonban), piros bugyival, így a délvidékről nem tudok beszámolni (nézem szabira is ment azóta). Tetkót láttam itt ott de csak dísz, nem olyan egésztestes. A piercing az orrában és a köldökében található. Hátulról nem tudtam megcsodálni valahogy, elnézést :D Arcát bámultam.
  • Erotikus masszázs:

    A szétszedést összerakást nem itt kapom, de a finom ujjbegyes cirógatásaiból, benyúlásaiból nem volt hiány, nagyon jólesett. Inkább erotikus, mint szakszerű. Közben jól elbeszélgettünk, nem hagyja rá a vendégre a kínos csendet, keresi a témákat (semmi életértelme, de a cseverészés oljda az esetleges izgulást stb). Egyszercsak kerekedett egy igazán gyors csúszka. Nyilván nem utasítom vissza, de engem nem ez indít be elsősorban.

    Rövidre fogtuk, mert én is meg akartam maszni csak 1 órába semmi nem fér bele (szalonos időszámítás, vagymi). Így a hátára fektettem, hogy számomra is legyen valami látnivaló és csak a kezeit és a karjait masszíroztam, és természetesen a melleit. Nem adta át magát a doloknak, nyitott szemmel figyelte, hogy mi történik vele szerintem nem lazult el, hiszen sokkal hosszabban kéne kényeztetni de ennyinek is örültem hogy adhattam, hamár máshogy most nem volt szabad.
  • Levezetés:

    Kérdezte hogy szeretném: kézzel vagy franciásan. Mondom mindenhogy! Nem sokat kerülgette a kását, bele csapott a levesbe. Nagyon ügyes, tett szert már némi gyakorlatra. Ellentmondást nem tűrően repít és a kezeivel is csodás érzéseket tud nyújtani de aztán ahogy átvezeti a szájára, húú. Intenzív, de a fogait egyáltalán nem érezni. Szárazon nem marad semmi, olajat is bevet még mert miért ne. A tövét is fogja, ez egy olyan technika amit szalonokban tapasztaltam főleg, az állást erősíti mint egy péniszgyűrű (csak egy fokkal puhább mert az ujjaiból készül). Nincs ellenemre, mert így érzékenyebb a minden. A lábam közé kupodova támadott amúgy, nem oldalról. Pont ezt szeretem, a szembőlt. A sólámpa hangulatos fényénél csodás látvány, ahogy mélyen a szemembe néz miközben a két szakszerű módszerét váltogatja és nézi hogy jó. Nem lehet ám ezt sokáig bírni, a szokásosnál jóval hamarabb juttatott a csúcsra. Jó, majdnem egyhetes tárat hoztam neki, ami kitörő erővel érkezett a kezei közé. Nem fogta le: hagyta hadd spricceljek az ég felé, odaadással kisért végig ezen az élményen. Szájba nem mehet, mint utóbb kiderült és csók sincs, de így is jó volt. Nehéz eseteknek is ok lehet szerintem. Olyan, hogy itt valakinek ne sikerüljön olyan nincs, akár kétszer is, ahogy ő csinálja. Persze ez a ló másik fele, aki az egy órás edgingre vágyik, annak tényleg máshol kell kutatnia. De hát ez a szép a kínálatban, hogy van ilyen is, olyan is.
  • Elszámolás:

    Elején kérte kifejezetten, beraktam egy díszvalami alá a komódra, amíg vizet hozott nekem. Később lába kélt a papírvirágoknak. A másfélórás lehetőség szorzója 1.48 és két kényeztetést is tartalmaz. Extrák nincsenek. Az 1 óra az erőteljesen bruttó, az utolsó negyed órát egy alapos zuhannyal igyekeztem kitölteni és lift helyett is lépcsőztem hogy az ajtótól ajtóig kijöjjön. Van arányaiban értékesebb hely is, na. Óranézést nem vettem észre, de a cselekedetiben némi sietősséget véltem felfedezni, amolyan kapkodásfélét. Lehet csak "megszoktam" a másfél/2 órás szeánszokat.
  • Összkép:

    Kíváncsiságom és "némi új" után kutatva kötöttem ki ennél a széparcú szemtelenül fiatal tündérkénél, Hédinél. Kicsit felnőtt ahhoz képest, amit az adatlapja sejtet, ám ez a tapasztaltságára jó hatással volt. Hamar ki tudja hozni az emberből, aminek kint a helye. A szalonvilágból nem fog önállósodni, de egy jól bejáratott és biztonságos légkört hoztak itt össze maguknak a lányok. Nem volt annyira barátnős a távolságtartás miatt és a bújást-mellémfekvést, mittomén mellkasom végig puszilgatását karmolászását és a kása kerülgetését (belsőcomb) is hiányoltam. Kicsit úgy éreztem egy vagyok a sok közül (ami így is van, félreértés ne essék). De végig mosolygott és nagyon kedves volt. Öleléssel puszikkal búcsúztunk el. Amúgy az a cica biztos tudna mesélni egyet s mást.
Happy Massage