• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randi napján a kiírt elérhetőség kezdetén telefonon egyeztettem időpontot. Többször voltam Karennél, így csak az időpontot kellett egyeztetnem. Könnyen ment, a kért időpontban tudott fogadni, valószínűleg mivel korán jeleztem az igényemet a nekem megfelelő időpontra. Első alkalommal korrekt tájékoztatást és pontos címet kaptam
  • Megközelítés:

    Gépkocsival mentem. Parkolás ingyenes és könnyen megoldható. A címet is könnyű megtalálni.
    BKV-t nem tudom, de közelben láttam buszmegállót. A megbeszélt időpontban Karen mindig ott van, sosem kell várni a ház előtt.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű három szintes két lakásos társasház, külön bejárattal. Bejutás diszkrét, senkivel nem találkoztam. Az emeleten van a szoba (tetthely), nagy franciaágy, tükrös szekrény, szobainas a ruháknak, diszkrét világítás, nem a mindent eltakaró félhomály, lehet gyönyörködni Karan csodás bájaiban. A fürdőszobában kád, zuhanyozási lehetőséggel, felszerelve mindennel, ami kell.
  • Lány külseje:

    Karen sok képpel hirdet, élőben nem okoz csalódást. Alacsony, nagyon formás alakja van. Középhosszú szőke haj, szép arc, csábító kék szemek. Formás szilikon cicik. Kedvenc testrésze a nagyon formás popsi és a csodás szűk punci. Nem vagyok író, nem tudom szavakkal leírni Karen szépsékét, én nagy csodálója vagyok.
  • Action:

    A szobába érve ks beszélgetés, kivel mi történt legutóbbi találkozásunk óta. Ezután gyors fürdés, Karem is 2 percre meglátogatta a fürdőszobát, én az ágyon vártam. Jött a Drágám és mellém bújt, simogattuk egymást. Én vettem a kezembe az irányítást, ki masszírozással kedveskedtem, ami átalakult Karen testének felfedezésévé. Végig csókoltam minden centiméterét gyönyörű testének. Eljutottam a csodás puncihoz, itt hosszba időt eltöltöttem. Úgy éreztem tetszett neki a franciás kényeztetésem. Keren sem maradt adódom, viszonozta kedvességemet. Csodálatos, változatos, sokszor mély torkos franciába részesített. Kértem a gumit, először lovagló pózban élvezhettem tevékenységét, Majd papás mamás következett. Mindkét pózban nagyon odafigyelt hogyan reagálok, arra törekedett nekem jó legyen. Végül szerettem volna ismét élvezni francia tudását,annyira jó volt nem is bírtam sokáig, így lett végem. Maradt még pár percünk, én simogattam Karent és beszélgettünk. Mindig van közös témánk, szeretek vele beszélgetni.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igénybe, pesti átlag alatt kicsivel. Az elején szoktam rendezni,mivel hajlamis vagyok megfelejtkezni róla, Karen sosem kéri tőlem előre. Nagyon megérte amit kaptam Karentől, nagyon tudja mi kell nekem, mire vágyom.
  • Összkép:

    Nagyon kielégülten távoztam, úgy testileg mint lelkileg, Szeretem a barátnős hangulatú randikat, amit Karennél megkapok. Ismeri az igényeimet és teljes mértékben partner abban, hogy jól érezzem magam.
Happy Massage