• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amina telefonszámát hívtam és négykezes masszázs lehetőségéről érdeklődtem. Kivel és milyen program keretein belül érhető el. Az általam jelzett időpontban csak Mia volt szabad barátnő Amina mellé. Nekem ő teljesen megfelelt. Tájékoztatott a csokor méretéről, majd megadta a címet.
  • Megközelítés:

    Corvin pláza környéke. Tömegközlekedés kifogástalan. Minden irányból könnyen megközelíthető a helyszín. Nagy forgalmú, de biztonságos környék.
  • Helyszín:

    Új ingatlan egyik magasabbik emeletén lévő több szobás lakása. Amina volt, aki elsőként üdvözölt egy széles mosollyal és bekísért a szobába. Ott, egy darabig még csak ketten voltunk, kötetlen módon ismerkedtünk. Majd hamarosan csinos barátnője, Mia is csatlakozott hozzánk. A szobában félhomály és kellemesen hűvös levegő volt, köszönhetően a klíma berendezésnek. Szivacs mellett egy nagyobb tükör is volt. Körülötte led-fűzér.

    A fürdőszoba balra található. Ügyeltem arra, hogy ha már minden olyan csilli-villi, akkor én se amortizáljam le a helyet. Tusfürdőből széles választék állt a rendelkezésemre. A mosdónál találtam szájvizet. Azt is használtam.
  • Lány külseje:

    Amina-t ki ne ismerné. Az oldal ikonikus szereplője. Karrierje figyelemre méltó ívet futott be néhány hónap leforgása alatt. A szakma egyetlen kínai – magyar vérvonalú hölgye. Tényleg kuriózumnak számít. A képek magukért beszélnek. Azt a gyönyörű testet láttam élőben is, amit a képein is. Sportos és izmos szexi lány.

    Az arca nagyon szép, bájos. Ápoltság és igényesség jellemzi. Mellei alkatával arányosak. Kicsik, de kemények. Puncija simára borotvált, illatos.

    Mia- karcsú, filigrán. Kevésbé domináns személyisége mögött egy érzéki hölgyet ismerhettem. Képei nála is a valóságot tükrözik. Csak a tetkók vannak leretusálva. Kecsen vállai és karcsú dereka csak úgy vonzza a tekintetet. Hosszú combjai és popsija magas vizuális élményt nyújtott. Modell alkat. Mellei neki sem nagyok, viszont tökéletes formát öltöttek.

    Puncusa borotvált és ápolt. Testét több féle tetoválás díszíti. Arca neki is nagyon szép, olyan érzéki. Mia is fiatal, tehát alapból lágy vonásokkal szegélyezett. Ajkai csókra állnak, szimmetrikusak.

    Mindkét hölgy magas erotikus kisugárzással rendelkezik. Ügyesen használják ezen képességeiket.
  • Erotikus masszázs:

    Felvezetésnek ezzel kezdtük. Fürdésen, amikor már túl voltam, csinos vendéglátóim már csak egy kis tangában vártak a szivacs mellett térdelve. Olyanok voltak, mint valami Gésák, akik a szeánsz előtt, átszellemülve, felkészülten várják az urukat.

    Kérték, hogy hason fekve helyezkedjek el kényelmesen a lepedőn. Csak lassan foglaltam pozíciót, mert nem győztem betelni a meztelen hölgyek látványával. Direkt húztam az időt, lassan fészkelődtem, hogy minden oldalról jól megcsodálhassam azokat a bombasztikus idomokat. Aztán végül is Amina (át)látta, hogy miben mesterkedem, ezért erélyesen rám szólt:

    „Tetszik, amit látsz? Gyere, fogd meg a mellünket, meg is puszilhatod, hogy lenyugodjál, de aztán tényleg feküdj le végre arra a szivacsra, vagy rögtön kicsinálunk!”

    Éltem a felkínált lehetőséggel és egy pici mintát vettem a lányokból. Hamvas testük érintése fantasztikusan jó érzés volt. Amelyet kedves mosolygással és huncut nevetéssel nyugtáztak.

    Aztán elkezdődött a masszázs. Jobbról-balról szinkronban dolgoztak meg. Párhuzamosan haladtak a bokáimtól a derekam irányába. Majd a hátamat és a vállaimat is megnyomkodták. Olyan volt, mint egy hagyományos svéd masszázs, csak kétszer olyan intenzív. Így, hogy szimultán zajlottak a dolgok, viszonylag hamar is végeztek velem. Amit, egy cseppet sem sajnáltam, hiszen így az erotikus részre több idő maradhatott.
  • Levezetés:

    Megfordulhattam. Felkönyökölve vártam, hogy mi fog történni. Mia volt az, aki elsőként közelebb hajolt az arcomhoz és a mellkasomat kezdte simogatni. Hosszú hajába túrtam és megcsókoltam. Puha ajkai csak lassan nyíltak meg számomra, de annál érzékibb módon tette. Finoman csókolt vissza. Ezalatt Amina már a férfiasságom körül ólálkodott. Látni nem láttam, de éreztem, hogy a kezei után a szájával is elkezdett megdolgozni. Kemény melleit a combomnak nyomta. Gyönyör érzése hamar elöntött. Arcom előtt egy szexi, fiatal lány, aki puszilgat, kéjesen liheg, szeretget. A derekamnál pedig egy másik szépség mennyei örömökkel kényeztet. Amina, keleti nagy mestere a franciás kényeztetésnek. Fekete öves lehet, ahogyan a bemutatóját megtapasztalhattam. Legnehezebb formációkat is lazán teljesítette. Legjobban a mélytorkos elemek jöttek be, gyors egymásutánban. Na, akkor szólnom kellett, hogy álljon le, mert mindjárt kivégez.

    Helyet cseréltek, ezzel egy kis időt nyertem magamnak. Amina jött felülre a csókolgatni és Mia ment le cumizni. Mia is jól csinálja az orált. Neki kicsit másabb a technikája. Lassabban mozog a rúdon, de annál erősebb szívó hatást produkál. Lágyabb technika képviselője, olyan barátnős feelinget okozott.

    Aztán Amina az édes csókjai után gondolt egyet és elkezdte levenni a tangáját. Sőt, Miájét is ő cibálta le. Majd egy pillanat alatt az arcomra guggolt. Zárt kagylóját egészen az orrom hegyére tolta. Nyalni kezdtem a mézes kehely széleit és a csiklóját. Egyre hevesebben vette a levegőt Amina. Ütemes csípőmozdulatokkal ő is besegíttetett ebben. Aztán leszállt rólam és úgy rendezgette Mia kisasszonyt, hogy az a fejem felett áttérdeljen. Kellemes 69 formát vettünk fel. Az a látvány, ami akkor fogadott, azt sose felejtem el. Gyönyörű rózsaszín puncika, nagy csiklóval enyhén harmatos állapotban várta, hogy belenyalhassak. Amina ujjaival körözött párat Mia klitoriszán, majd mutatta nekem, hogy így nyaljam ahogyan csak tudom. Fejemet feljebb emelte, mondhatnám, de az igazság az, hogy inkább határozottan belenyomta az arcomat a Mia puncijába. Nekem és Miának is tetszett ez a formáció nem csak Aminának.

    Amina egy darabig asszisztált még a fejemnél, obszcén szavakat is mondott, majd ő is délre vonult és a golyóimat szopikálni kezdte. Azt, hogy ott ki mit is csinált pontosan meg mondani nem tudom, de fenomenális érzés volt. Azt hiszem felváltva kényeztettek egyre növekvő tempóban. Hol egyikük, hol másikuk szájában volt a farkam. Cumi szerviz volt a legjavából. Cuppogások, nyögések, lihegések hallatszottak. Eufóriát okoz az, amit ez a két lány tud.

    Dupla dinamitként robbantam egy nagyot. Azt hogy kikapta el az első dózist, azt már nem tudom, az önkívületi állapotom miatt. Amikor magamhoz tértem és a lábak között kikukucskáltam, azt láttam, hogy Amina szájában vagyok. A levezetésben ő nyújtott komfortos élvezetet.

    A romeltakarítást már ismét közösen végezték el a hölgyek.

    Megdöbbenve konstatáltam, hogy az időm lejárt. Teljesen elvesztettem az időérzékemet a kényeztetés alatt. Ez a négykezes dolog egyetlen káros mellékhatása.
  • Elszámolás:

    Két csokor. Mindenkinek egy-egy. Nem kevés rózsa, de aki ínyenc, az tudja hogy ez a hobbi mivel jár.
  • Összkép:

    Amina egy gyönyörű egzotikus szépség. A dominanciájával és a rendkívül magas szexkultúrájával totálisan elvarázsolt. Bájos barátnőjével,az érzéki Miával jó párost alkottak. Olvastam, ezért sejtettem, hogy magas fokú extázisban lesz majd részem, de azt, hogy ilyen mértékű lesz azt nem is gondoltam volna.

    Tökéletes élmény volt. Az első perctől az utolsóig azt éreztem, hogy az erotikusan túlfűtött lányok a férfiúi kegyeimet keresik. Csak én voltam a fontos számukra és ez így volt a legjobb.

    Addikció fenyeget. Veszélyes lehet az ilyen 4 kezes randi. Ehhez könnyű lenne hozzászokni. Már most piszkosul hiányoznak.
Happy Massage