• Edina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nemrégiben érkezett az oldaltól egy értesítés, hogy ismét elérhető, és lehet hozzá menni mókázni. Dobtam is rá egy privát levelet, amiben röviden kifejtettem, hogy mennyire éheztem már rá. A levelemre adott válasza pedig arra ösztönzött, hogy minél előbb tiszteletemet tegyem nála. Egy nappal később hívtam, de sajnos nem értem el, viszont pár perc múlva megcsörgetett, majd megbeszéltük a mindkettőnknek megfelelő alkalmat.
  • Megközelítés:

    Jelenleg egy ideiglenes lakásban tudtunk találkozni, ami a város egyik legforgalmasabb csomópontjának a közelében található. A közelben buszok végállomása, és kötöttpályás közlekedési lehetőség. Parkoló természetesen fizetős, de cserébe a ház előtt, illetve mögött is több szabad helyet véltem felfedezni.
  • Helyszín:

    Több szintes téglából épült ház felsőbb emeletén található az ingatlan. A lakás nemrégiben lehetett felújítva, és nekem kifejezetten tetszett minden helyiség, ahol ottlétem alatt megfordultam. A szobában egy kényelmes franciaágy, vele szemben a falon a fekete doboz, ami a zenét szolgáltatta. Szerencsére klíma is van a lakásban, amit be is kellett durrantani.
  • Lány külseje:

    Sokat nem változott az utolsó talink óta.
    Még mindig formában tartja magát, és biztos vagyok benne, hogy nem nagyon jár le a bérlete az edzőteremben. A képek tükrözik a valóságot, nem érheti csalódás a mókázni vágyót. Az ajtó mögött egy fekete pajzán gondolatokat ébresztő ruciban várt (jelenlegi 20-21 kép), de Edina meztelenül is potencianövelő hatású.
  • Action:

    Fürdés után a szobába visszatérve Edina az ágyat készítette elő az erotikus tornához, majd kényelembe helyezte magát rajta. Egy pillanattal később már mellette feküdtem, majd simogattam a testét és csókokat loptam. A vad smárolás jön be igazán, viszont kedvemre van a szenvedélyes csók is, de kedves vendéglátóm ajkai érintése a kettő között van valahol, és számomra pont olyan, amire gyakran vágyom.


    Az előjáték rövid ideig tartott, mert Edina már nyalókára vágyott, amit szerencsére mindig magamnál tartok. A lábaim között elhelyezkedett, megragadta péniszem a tövénél, majd falni kezdte hímvesszőmet. A francia játéka inkább pornós, mint barátnős kényeztetés, de minden alkalommal ilyen élményre éhezem. Nyelvjátéka közben gyakran egy kis nyálat csurgatott a rudazatra, és néha a szemembe nézett. Pár perc után befejezte a nyelvjátékát, mert be kellett kapcsolni a klímát. Közben én is felálltam, hogy folyadékot kortyoljak, majd Edina a klíma beüzemelése után letérdelt elém, és ismét ajkai finom ölelésébe vette dorongomat. Egyik kezemben az italom, másik kezemmel pedig finoman fogtam a fejét, miközben hímvesszőm élvezettel szopta tovább.


    Kellőképpen felpörögve visszatértünk az ágyra, majd a főszereplőmet beöltöztettük báli ruhába. A gumi felkerülése után nyeregbe is pattant és lovagolni kezdett. Tekergette a csípőjét, közben a hangját is hallatta, de egy-két bókkal illette szerszámomat és állóképességem. Lovaglása közben a derekánál megragadva húztam magamra, de sokszor közel hajolt, hogy megcsókoljam, és persze a melleivel foglalkozzam.


    Még vadabb együttlétre vágytam, ezért átfordultunk és hittérítő pózban szeretkeztünk tovább. A lábait a bokánál megragadtam, majd Edina széttárta a lábait és a győzelem jelét formálta. Ebben a pózban udvaroltam tovább, miközben hallgattam buja nyögéseit, és néztem ahogy ki-be járt benne a péniszem. Sokáig szeretgettük egymást ebben a pózban, amit fáradhatatlanul mindketten élveztünk. Sajnos az eddigi találkozásaink alkalmával soha nem tudtam a csúcsra vinni, de most úgy vettem észre, hogy sikerrel jártam.


    Miután megjegyezte, hogy szét szeretgettem a punciját, gondoltam hagyom egy kicsit pihegni, és ajkai közé adom a lehetőséget.
    Ismét a lábaim közé helyezkedett, majd vadul kényeztetni kezdett. Közben kéjes hangokat adott ki és gyakran a makkot nyelve hegyével ízlelgette. A nyálával sem spórolt, többszőr is nyálat csurgatott a hímvesszőre, de az élmény és az érzések miatt nem tudtam sokáig tartani magam és elélveztem. Edina ajkai között nem érhet a végzet, így amikor érezte, hogy közeleg a vulkán kitörés, akkor kezébe vette a lehetőséget, majd finom mozdulatokkal kicsalta belőlem az örökítő nedvet, ami a testemen landolt.


    Tisztálkodás után egymás mellett feküdtünk az ágyon és beszélgetni kezdtünk. Rég láttuk és éreztük már egymást, így volt bőven miről csevegni. A tere-fere közben végig a testét simogattam, de szerencsére több csókot is lophattam. Hosszú beszélgetés után, miközben folyamatosan érintettem kezemmel vagy a számmal, nagy vágyat éreztem egy kis fagyi helyetti nyalogatásra.
    A fülébe súgtam tervemet és egy pillanat múlva már a hátán feküdt szabad utat engedve a mutatványnak.


    A lábai közé kerülve finoman ízlelgettem a csiklóját, közben figyeltem reakcióit. Úgy vettem észre, hogy kedvére van a finom érintés, és kezdett felpörögni. Perceken belül megragadta a buksimat és húzott a puncihoz, hogy átvegye a játékom irányítását, majd határozott kijelentéssel közölte, hogy húzzak gumit és hatoljak be vágyai birodalmába.
    Ritkán mondok ellent egy nő kérésének, főleg egy Edina típusúnak, de az órámra pillantva meg kellett hátrálnom, mert egy jó szexhez már kevés időnk maradt. Persze opciónak bedobtam a kényeztetésem, és mielőtt válasz érkezett volna a felvetésemre, már a hátamon feküdtem és Edina mellettem térdelt. Pislogni sem volt időm és a szájában láttam viszont hímvesszőmet. Arra kértem, hogy nagyon érzékien csinálja, mert szeretném kiélvezni minden pillanatát, amikor ajkai finom ölelésébe kerülök. Olyan jól csinálta, hogy rövid idő múlva ismét elélveztem. A nyomok eltűntetése után marasztalt, de a késői időpont miatt mennem kellett, de öltözés közben még váltottunk egy-két szót, majd az ajtóban csókot loptam tőle útravalóul és elköszöntem.
  • Elszámolás:

    Az ajándék mértékét mindenki másképpen ítéli meg, de talán a fővárosban megszokott átlagos virágcsokornak nevezhetem, amit megérkezésem után jól láthatóan helyeztem el az előszobában.
  • Összkép:

    Ismét jól éreztem magam a társaságában, és persze kellemes kimerültséggel távoztam tőle. Legközelebb már egy másik kerületben lesz elérhető, de rajta leszek, hogy rajta legyek ismét, és persze alatta.
Happy Massage