• Berry26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon pár órával előtte hívtam és jó volt neki az általam kért időpont.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem volt időm így nem kellet agodnom a nehézkes parkolás miatt.Persze ilyenkor egyből találtam pár lépésre. :)Metro nem messze ha bkv znál. Parkoló fizetős.
  • Helyszín:

    Újabb építésű így kívül belül is rendben van.Szobában egy francia ágy és néhány szekrény és van hely a ruháknak is.Szokott kemény pornó természetesen be izzítva.Fürdőben kád az út porának leveretéséhez.
  • Lány külseje:

    Érkezésemkor hálós combfix magassarkú ,melltartó és egy falatnyi tanga volt rajta.
  • Action:

    Hamarjában a szobában meg szabadítottam a combfixen kívül minden felesleges ruha darabtól.Majd az ágyra kerülvén a puncijával kezdtem foglalatoskodni.Nyaltam és finoman ujjaztam majd egy kis krém segítségével egy köves anál tágított dugtam a kis popsijába.Ezután egy hálós felsőt segítettem rá.Ezután vegyvédelemmel ellátott és már húzott is magára. Szemből kezdtünk neki először csak óvatosan dugtam be neki majd miután kezdet tágulni a szűk kis puncija fokoztam a tempót és mélyebbre is engedtem neki.Egy darabig így dugtunk majd irány a folyosó aki volt már tudja milyen nagy tükör van ott amiben prímán lehet mindent látni.Elé állítottam majd a popsiját felém kitolva kicsit megjárattam az anál tágított a seggében majd egy jól irányzott mozdulattal tövig dugtam kőkemény faszom a puncijába és keményen baszni kezdtem miközben egy kézzel előre nyúlva a puniját simogattam. Egy darabig így nyomtuk majd egyik lábát oldalra felemelve folytattuk tovább.Innen letérdeltünk a hideg kőre és így csináltuk miközben közösen moziztunk a tükörben.Következet a mindketten térden állva póz,majd
    felálltunk és szemből az ölembe vettem miközben a lábaival átkulcsolt és így dugtunk tovább addig míg nem el nem élveztem.A szobában kaptam egy jó kis hátmasszázst ami nem csak össze vissza krémes simogatás volt hanem valódi tudást sejtek mögötte.Ennek befejeztével fordulás és már kezdet is szopni először csak simán majd vastagon bekrémezve már ment torokra is .Természetesen a golyókkal is foglalkozott majd a seggemet is rendesen kinyalta.Fel álltam az ágyon Berry meg előttem térdelve franciázott tovább majd kapott egy kis kényszer szopatást néha jó mélyen lent tartottam neki de ez meg se kottyant neki.Majd vissza feküdtem az ágyra fejjem alá párnát rakott és a laptopot úgy állította ,hogy közbe az is lássam ahogy Arwen Gold seggét a végtelenségig kitágítva basszák rommá miközben keményen szopja a farkam.Egy idő után mikor már fáradt a szája már csak oda tartva verte egy kézzel néha meg szíva a végét .Ezután kértem verje két kézzel keményen és ezt is iszonyat jól csinálta így hagytam ,hogy jó hosszan csinálja.Mikor jeleztem ,hogy jó lenne újra benne lenni már bontotta is a gumit melyet hamar fel is helyzet rám ,majd krémezés és már guggolt is bele .Fel le járt a farkamon jó hosszú ideig nála hosszabban talán még senki se bírta pedig igencsak meg erőltető így kefélni a lányok számára. A folytatásban lovagló pózba nyomtuk tovább de itt is volt hogy lassabban gyorsabban csinálta .Végül rám dőlve én diktáltam a tempót alulról míg nem végem lett. Letisztogatott majd még előttem kivette az anál tágított a popsijából.A fürdőben még rendbe szedtük magunkat majd tipli.
  • Elszámolás:

    A vég rendeztük szokás szerint a nagyon baráti díjat.
  • Összkép:

    Tízen sokadik kalandunk volt együtt és még mindig tudtunk új dolgokat csinálni és még mindig van pár dolog a tarsolyomban,így a kalandok még folytatódnak.
Happy Massage