• Évi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A konkurens oldalon láttam a hirdetését. Mivel vasárnap kevesebb hölgy érhető el, ezért megörültem, amikor láttam, hogy ő igen. Képei és az adatlapja alapján szimpatikus volt, ezért - bár olvastam az itteni egyeztetési problémás beszámolóit, illetve a másik oldalon lévő 2 elutasított értékelését - gondoltam egy próbát megér, mivel volt pár jó értékelése is "odaát". A telefonban viszonylag korrekt módon elmondta a lehetőségeket, ezért meg is beszéltünk egy alig másfél órával későbbi időpontot.
  • Megközelítés:

    A megadott cím teljesen jól megközelíthető, több busz is megáll a háztól pár méterre, én tömegközlekedéssel mentem.
  • Leírás:

    Pár perccel korábban odaértem, de vártam egy picit. 2 perccel a megbeszélt időpont előtt hívtam, kicsörgött, de nem vette fel. Gondoltam semmi gond, biztos a fürdőszobában van még. 2 perccel később ismét hívtam, az eredmény ugyanaz. Még ekkor is türelmes voltam, gondoltam 1-2 perc és megcsörget, hogy mehetek. Nem csörgetett, így 2-3 perc különbséggel még kétszer hívtam, nem vette fel. Ekkor már gyanús volt, hogy valószínűleg én is úgy jártam, mint a másik 2 MT, akik megírták az "élményüket". A saját lelkiismeretem megnyugtatása végett vártam még egy 5 percet, majd tettem egy utolsó próbát, de mindhiába. Ekkor - 10 perccel a fixált időpont után - távoztam a helyszínről, és a közelben lévő hipermarket felé vettem az irányt. Bő 20 perccel a megbeszélt időpont után megcsörgetett. Visszahívtam, ekkor felvette, de úgy tűnt, mint ha nem tudná, hogy ki vagyok. Jeleztem neki, hogy mikorra volt megbeszélve a találkozó, erre az a válasz érkezett, hogy "fogalmam sincs"... Azt hiszem ez a mondata sokat elmond a hozzáállásáról. Mondtam neki, hogy de, akkorra volt megbeszélve, és hogy már eljöttem, tárgytalan a dolog. Olyan, hogy "elnézést" nem hangzott el a részéről. Ezután még 2 alkalommal megcsörgetett, de már nem vettem fel.
    Úgy tűnik, a hölgy sportot űz a potenciális vendégek felültetéséből. Lehet amúgy, hogy csak 20-30 percet késik az órája, mert az előző MT is arról írt, hogy fél órával a megbeszélt időpont után csörgette őt meg:)) Viccet félretéve, messziről kerülendő kategória.
Happy Massage