• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Láttam, hogy érkeznek a jobbnál-jobb négykezes emlékiratok a Corvin angyalairól, ezért kedvet kaptam én is egy hasonló élményhez. Amina-t már ismertem, voltam nála korábban, ezért kézenfekvő volt, hogy vele egyeztetek a lehetőségekről. Molly-Amina páros lett a befutó.
  • Megközelítés:

    Üllői úton befelé (a Nagyváradtól a centrum irányába haladva) még a körút előtt jobbra van egy kis utca. Ott van egy elrejtett MOL kút az egyik ház alagsorában. Ott sikerült intéztem magamnak egy klassz parkolóhelyet. Onnan csak pár lépés volt az ház, ahová mennem kellett.
  • Helyszín:

    Új építésűnek számít. Ez nem csak a külső homlokzatán látszott, hanem belül is érezhető volt. Ahogyan beléptem a több szobás lakásba, egy lefüggönyözött rész fogadott. Az ott a függönyön túl az a magán területük. Csend volt, nem láttam és nem hallottam senkit. Ott szabadultam meg a cipőmtől.

    A kezelőszoba, se nem túl nagy, se nem túl kicsi. A célnak tökéletesen megfelelt. Jól be volt sötétítve. Kevés bútorral találkoztam. Csak annyi van a helyiségben, amennyi éppen hogy szükséges. Egy nagyobb szivacs középen, mellette tükör.

    A fürdőszoba nagyon közel volt. Mennyezetig burkolt, zuhanykabinos, modern kialakítású, stílusos, de legfőképpen tiszta helyiség. Nem látszódott rajta a nagy forgalom. Minden a helyén volt rendezetten, szépen csoportosítva.

    Kilépőt is száraz állapotban kaptam meg.
  • Lány külseje:

    Amináról sokan írták már, hogy unikumnak számít. Nem túlzás valóban az. Ázsiai vérvonal ebben a szakmában egyedinek számít. Arca különlegesen szép és ápolt. Vastag és húsos ajkai vannak, amelyeket imádtam csókolni. Teste tetoválás mentes. A képein is látszik, hogy szép formás alakja van. Sportosan izmos a lába. A mellei és popsija is eléggé kemények, jól markolászhatóak. Személyisége extrovertált, izgő-mozgó, domináló, de egyben udvarias is.

    Molly nagyon fiatal, amolyan kislányos alkat. Persze bőven elmúlt már 18, csak a teste tinilányosan karcsú. Képei róla is mindent lényegeset elárulnak. Kicsi popsija és kis cicije kedvencem volt az ott létem alatt. Barna szem, szőke haj, szolid szemöldök, sima bőr. Van néhány tetoválása, hátul a lábán, meg a elöl is egy a nyakánál, de egyáltalán nem zavaróak. Személyisége kissé visszafogott, csendesebb, de nagyon kedves.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsuk elég szakszerű volt. Fogásaikon és dinamikájukban is érezhető volt a rutinjuk. Főleg Aminájéval voltam megelégedve. Valószínűleg ő a gyakorlottabb ebben. Én csak egy rövidebb hátmasszázst kértem a hölgyektől. Gondos előkészítés után jól megmasszírozták a hátamat. Nem voltak magas elvárásaim, de kellemes meglepetésként ért, hogy mennyire felfrissített a tevékenységük.

    Masszázs alatt csendben kuncogtak a hölgyek időnként pajzán megjegyzéseket is tettek. Ettől olyan jó hangulat alakult ki, teljesen lelazultak voltunk mindannyian. A végén már annyit nevettünk, hogy jobbnak láttuk, hogy ha ezt a masszázst inkább befejezettnek tekintjük és inkább az én kényeztetésemmel folytatják.
  • Levezetés:

    Hárman térdeltünk a szivacson egymással szemben. A lányok engem simogattak és puszilgattak én pedig őket, felváltva. Eközben szabadultunk meg a derekamra csomózott törölközőmtől és az ő szexi fehérneműjüktől. Ebben az utóbbiban egy kis segítséget is kértem tőlük, mert nem szerettem volna, ha azok az ízléses darabok elszakadnak.

    A két hölgy egészen más. Ez a diszharmónia volt a pikáns fűszere az együttlétünknek. Molly lassabban indult be, érzékibben közeledett, lágyabban érintett.

    Amina végig határozott volt, egyből lesmárolt, gyorsan ráfogott a dákómra, és perverz dolgokat súgott a fülembe. Ez, a húzd meg-erezd meg rituálé ment egy jó darabig, majd a lányok úgy döntöttek, hogy egy ipponnal a földre visznek és két vállra fektetnek. Azt hiszem rendesen leápoltak. Ellentmondás nem tűrő módon Molly az arcomhoz jött és finoman hullámozva csókolgatta a számat. Én pedig csodálatos cicikéjét és popsiját markolásztam közben. Ezalatt Amina a dákómat vette kezelésben. Szó szerint kézzel dolgozott. Amikor már elég kemény lettem, akkor vetette be a legveszélyesebb fegyverét a száját. Osztályon felüli kényeztetésben volt részem. Ment a mélytorok, a glu-glu, folyt a nyála a zacsimra. Szívta, nyalta, cumizta. Fantasztikus, amit tud. Én jól elvoltam, ez alatt Mollyval, csak a levegőért kellett kapkodnom néha, amikor Amina bevadult.

    Cseréltek. Amina édes száját kaptam az arcomba. Csókja is eszméletlen jó, nem csak a franciája. Melleit is a számba tette időnként, hogy azokkal is foglalkozzak.

    Molly oboája is kifogástalan volt. Makkommal hamar jó barátságba kerültek. Nagyon finoman szopikálta a rudamat. Nem tudom, hogy miért, de váratlanul azt éreztem, hogy mindjárt elsülök. Molly meg kegyelmezett, és egy kicsit kiengedett a szájából. Ezt kihasználva Amina átvette az irányítást és a piszkos munkát magára vállalta. A finálét tökéletes módon vezényelte le. Sokáig a szájában tartott. Majd a szilviába továbbitotta.
  • Elszámolás:

    Diszkréten történt meg. A végén adtam át az extrákkal növelt csokrokat.
  • Összkép:

    Amina-Molly duett egy remek választás volt. Különböző színek, kultúrák más habitusok találkoztak és egy nagyon erotikus koktél lett belőle. Tetszett, hogy végig velem foglalkoztak és hogy milyen szépen bevezettek az erotikus titkaik izgalmas világába.
Happy Massage