• Kriszta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en történt, hamar vissza is jelzett hogy megfelelő neki az időpont.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a parkolás nehezebben megoldható arra, de szerencsém volt. Tömeggel is könnyen elérhető.
  • Helyszín:

    Helyszín célnak megfelel, friss törölköző volt, 2-3 tusfürdő. Más is rendel ott, de ügyeltek, hogy az ember ne fusson össze mással. Baszoba is rendben volt, kétszemélyes azt hiszem vagy kanapé, erre nem figyeltem.
  • Lány külseje:

    Helyes arca van, kezdeményező és figyelő jó-e neked, kérdezi mit szeretnél, hogyan szeretnél. A képek retusáltak, ami végül gondot nem okozott, de egy kicsivel nagyobb korrekció történt a has résznél. A mell méretei miatt mentem, és azok valóban massszívak voltak, ekkorákat még nem fogtam kézben :)
  • Action:

    Zuhany után a szobában mielőtt szóltam is volna ő leült az ágyra és rövidke simogatás után álló farkamat a szájába vette és (elején) finomat el kezdte szopni. Később mondta, hogy helyezzem kényelembe magam és így hátra is feküdtem. Határozottan csókol, szívja a nyelved, ekkor tudtam, hogy a szája csodákat fognak lent művelni:)
    Lefeküdtem és hagytam magam kényeztetni, csak az elején volt barátnős francia, ez már más volt. A golyókat és kényeztette, nyalta, szívta, de főleg a farkamat "kínozta". Egy kis mellszex következett, kértem hozzá síkosítót, mert nincs az a nyál tömeg, ami ekkora mellekre elég lenne. Talán már a félidő közeledett, amikor kértem gumit és az elképzelt lovagló pózt választottam. Markoltam a nagy melleit, ő pedig szó szerint koppanásig tolta magát sűrű "ó bazmeg-ek" kíséretében. Kérdezte, hogy hogy szeretném, de nekem tökéletes volt ez a felállás, nagy mellek szemből, ő rajtam.
    Még idáig nem fejeztem be randit franciával, de mivel annyira jó erővel és technikával csinálta az elején, ezért megkértem hogy végezzen ki. Nem kellett kétszer kérni, gumi le és neki is esett, gyors tempót diktált, nézni is jó volt ahogy gyötri a farkamat. Éreztem, hogy jó úton jár, bíztattam is, de ezt magától is így csinálta volna. Mikor éreztem, hogy jön a vulkán, óriásit élveztem a szájába, ő még egy ideig tovább gyötört és kiszívta az utolsó cseppet is, ami a szájában tűnt el végleg. Valóban kivégzett ahogy kértem :)
  • Elszámolás:

    Elején adtam oda, extrát nem kértem, mert a legtöbb az.
  • Összkép:

    Jó szolgáltató, megtett mindent ami kértem és azt jól is csinálta, egyedül a fent említett dolog zavart kicsit, de kapott szolgáltatás kárpótolt ezért.
Happy Massage