• Shila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Oly sokan írtak már rajongó beszámolókat Shiláról, hogy kiváncsi lettem, mitől (kitől) döglik a légy. Mivel tálcán kínálta magát a lehetőség, Shila oldala pedig a szabad időpontokat, lecsaptam egyre VTR-en, melyet hamarosan vissza is igazolt. Pár nap várakozás után el is jutottam hozzá.
  • Megközelítés:

    Bár VTR-en is megkaptam a címet, a biztonság kedvéért telefonon is felhívtam a találka előtt, hogy váltsunk pár szót, és a megközelítésre vonatkozóan mindenre kiterjedő felvilágosítást kaptam. Olyan lendülettel és kedvesen sorolta a parkolással való tudnivalókat, hogy nem volt szívem elárulni neki, én bizony vágányon gördülök be, ezért végig hallgattam, miközben végighallgattam.
  • Helyszín:

    A helyszín egy kis lakás a Kondorosi Fehérvári sarokhoz közel. Nagyon egybe van, akár csak Shila. Szemetes nincs a környéken, szóval ha várakozás közben legurítasz egy üveg bambit, kénytelen leszel üres üveggel felsétálni hozzá, ami a legtöbb társaságban udvariatlan dolog, hiszen teli üveggel érkezünk…. - de hőség lévén elnézést kértem és kaptam.
  • Lány külseje:

    Most fognak rám rontani a Shila hívők, de engem nem a külsejével fogott meg, hanem a hozzá(m)állásával. Ó, ha mindenhol így fogadnának… Mindenhova elmennék. Vagy legalábbis sok helyre. A külsejére visszaugorva, sokan szeretnének így kinézni (én ugyan nem, de kizárólag azért, mert a baritonomhoz nem illene). Amikor pedig egy ágyba kerülsz vele (ágyban masszíroz párnák közt, szóval rossz az, aki rosszra gondol), minden kézre áll. Vagy szájra. Szóval finom mindenhol.
  • Erotikus masszázs:

    Shila masszázsát mások már megénekelték, ehhez hozzátenni nem tudok, elvenni pedig nem szeretnék belőle, mivel idő híján (az én hibámból kifolyólag) nem került rá sor. Illetve egy minimalista olajos masszázst kapott tőlem, talán ez is számít: erről annyit tudok írni, hogy inkább simogató-kényeztető masszázs volt, nem szakszerű, érezhetően nem tanultam sehol, profibb helyekről (is) ilyenért kirúgás jár (inzultálás alapos gyanúja miatt).
  • Levezetés:

    Az elején kaptam tőle egy felvezetést, ez volt a közös zuhany, megspékelve finom érintésekkel, mosdatással, ami tartalmazta a szájjal történő ellenőrzést is. Kaptam egy rövid kezelési útmutatót a cicikhez, hogy elkerüljük a későbbi, esetleges kellemetlen közjátékokat. És egyre csak kaptam, kaptam csókokat, simogatásokat. Majd bekerültünk az ágyikóba, ahol én kezdtem (ha úgy nézzük, ő kezdte, én csak folytattam) a kényeztetést, majd dobtam egy hátast, és átvette tőlem a stafétabotot, amellyel igen jól bánt, a legkülönbféle módokon kényeztetett, ami odáig vezetett, hogy újra megkértem, hadd kényeztessem, mivel annyira jó volt ez az erotikus hangulat, hogy nem akartam egy elélvezéssel megszakítani. Így hát felkerekedtem és jött az elöző részben említett masszázsom. Bár az időt nem számoltuk, azért 69-ig eljutottunk, igaz, csak olyan féloldalasan. Vagyis akkor mégsem jutottunk el, de valahol határozottan voltunk. Az izgalom már a tetőfokára hágott, s a lihegések között éppen odafordult hozzám megköszönni valamit, amikor én is elmentem, így postafordultával már fordult is vissza, hogy nyújtson az élvezetemen még, amig lehet. Aztán már csak pihegésre és zuhanyzásra maradt idő.
  • Elszámolás:

    A végén felajánlotta, hogy tud visszaadni ha igénylem, de nem engedtem - kifizettem a pontos összeget.
  • Összkép:

    Ahogy ő mondta búcsúzáskor: Egy élmény volt. Szerintem meg több. Sok kis és nagy élmény volt egymás után. Jó volt? Fenomenális. Megérte? Naná. Én pedig megértettem miért zengenek ódákat róla. A végére hadd jegyezzem meg: ha közben kiderül, hogy van masszázspadja, csak én nem láttam a fától az erdőt, készséggel elhiszem, mert nem nagyon láttam nála tovább.
Happy Massage