• Vivien az Igazi!

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam a hirdetését az elmúlt nyár végén és nagyon könnyen elértem telefonon, hamar megállapodtunk az első randink időpontjában, csakúgy, mint az óta minden további randink esetében.

    Nagyon rugalmas az időpontokban történő egyeztetések során.
  • Megközelítés:

    A GPS a házhoz visz, ami előtt még mindig találtam szabad parkolóhelyet, amely nem fizetős. Amennyiben itt nem lenne hely, úgy a közeli uszodánál bizonyára akkor lehet találni.

    A tömegközlekedés szempontjából a Fehérvári út adottságai minden igényt kielégítőnek tekinthetők.
  • Helyszín:

    A sokak által olyannyira hírhedtnek tartott 11. kerület, hogy jómagam nem is járok oda, csak ilyen kivételes helyekre, mint amilyen a Viviené. Ugyanis Vivi nem szalonban varázsol el bennünket, hanem egy magánlakásban, ahol egy vagy két kolléganőjével működik. Azért nem tudom, hogy egy vagy kettő, mert eddig semmiféle jelét nem tapasztaltam, hogy más is jelen lenne. Mint annyi más helyen, itt nem csivitel a többi csaj és nem közlekednek hangosan a vendégek, nem kell logisztika a fürdőhöz. Ahhoz a fürdőhöz, amelyben egyébként egy közepes drogériánál bővebb a tisztálkodási segédanyagok választéka. Én még eddig mindig egy francia ágyas szobában voltam, amely olyan berendezésű, hogy az ember szinte akár otthon érezheti magát. A legszínvonalasabb és a legnagyobb kikapcsolódást biztosító helyszínek egyike ahol eddig megfordultam.
  • Lány külseje:

    Előre bocsátom, hogy elfogult vagyok, mert nagyon kedvelem az aranyos pici lányokat, így emiatt Vivien egy nagy előnnyel indul nálam. Azonban nemcsak a 160 cm - nél kisebb magassága és azzal arányos súlya miatt kedvelem Őt, hanem, mert egy igazi erotika bomba, aki a megjelenésével a nehézbombázók táborát gyarapítja. Az alakjára nem lehet mást mondani, minthogy tökéletes, és a nagyszámú fotója mind a valóságot mutatja. Érdemes átmenni a másik portálra is, mert ott más képei is vannak. Ott láthatók, azok a szép mellei, amelyek a cm - ben megadott méret alapján nem utalnak kebelcsodára. Pedig ez nem így van, mert Vivi az alkatához mérten a hibátlan formájú melleivel igenis kebelcsoda számba megy. Nem beszélve a tapintásukról, amely szintén kivételesen kellemes élményt nyújt.
    Összegezve, Vivinek azon túl, hogy minden porcikája hibátlan formájú, ugyanakkor kifogástalanul arányos is, ez egyaránt igaz a lábára, popsijára, mellére.
    Az arckitakarás minden esetben zsákba macska és magában hordozza a csalódás lehetőségét. Ez egy nagyon szubjektív szempont, de bátran állítom, hogy Vivinek nagyon szép arca van, és mivel nem szélsőségesek a vonásai, szerintem a látogatói többségének tetszeni fog. Ezt tovább erősíti a meg nem szűnő mosolya, amely a randi során végig meg marad.
  • Erotikus masszázs:

    A mostani randin, az ajtón belépve Vivit nagyon napbarnított színben láttam meg, mert nem rég volt szabin, ahol bőségesen volt alkalma napoznia. Azonban! Ehhez a színhez felvett egy piros tűsarkút és szintén piros kétrészes, néhány négyzetcentiméternyi, nem tudom, hogy fehérneműt, vagy fürdőruhát. Azt viszont tudom, hogy a szabadból, a napfényről, a lakásba belépve akárhogy is hunyorogtam, mégis egyből megjött a látásom a tündérke láttán. Szinte sokkolt a látvány és kis idő kellett mire felfogtam, hogy ez a valóság. Miközben Vivi utamra bocsátott a fürdőbe kérdezte, hogy mit készítsen számomra és mire visszajöttem az ágy melletti kisszekrényen várt a kávé és az ásványvíz. Továbbá várt Vivi, immár minden ruhától megszabadulva, felkötött hajjal és széles mosollyal. Hátamra fekve helyezkedtem el az ágyon, Vivi mellém kuporodva, cirógatott teljes testhosszúságomban, nem kerülve ki semmilyen kiálló részemet sem. A cirógatás kellemes felvezetés volt egy nagyon érzéki és izgalmas csúszkához, miközben az izgalmamat a tenyérbe illő melleivel végzett kebelszexszel is fokozta. A kebelszex közben egyre lentebb csúszott és mellével és az ajkaival felváltva izgatta a farkamat. Ez átváltott egy igen lendületes franciába, amely során már nem csak a makkommal játszadozott, hanem a rudamat teljes hosszában nyalogatta, eltüntette teljesen, vagy éppen a makkomon pörgette a finom puha nyelvét. Eközben igéző szemeivel folyamatos szemkontaktust tartva vitt az őrület irányába. Egyrészt a kivégzés elöli menekülésképpen, másrészt mert szerettem volna Vivit én is megkóstolni, jeleztem, hogy szeretném közben én is Őt kényeztetni, ami nem volt ellenére és 69 – es pozícióba rendeződtünk.
  • Levezetés:


    Mivel orgazmushoz vezető útjainkon én lényeges előnyben voltam, nem tudtam Vivit bevárni, így jeleztem, hogy itt a vég, ne fogja vissza magát, ne kegyelmezzen, végezzen ki, így Vivi ügyes kezei között végeztem. Miután visszatértem az orgazmus csúcsáról, kértem Vivit, hogy most Ő adja át magát nekem hanyatt fekve az ágyon. Mint egy alvó Tündérkirálynő oldalra fordított fejjel, lecsukott szemekkel, adta át magát ténykedésemnek. Nagyon magas izgalmi állapotot okozott számomra, amikor az egymáson átvetett combjainkon kezdtem érezni egyfajta izomrezdüléseket, amelyek jelezték, hogy jó úton haladunk arra az orgazmus csúcsra ahova az előbb Ő vitt engem. Nyelvemen éreztem a csiklójának a pulzálását, a finom nedveit, valamint az ujjam teljes hosszában a gyűrűsizmainak a hullámzóan végig futó szorításait. Hasa is kezdett egyfajta fel-le mozgásokat felvenni, majd a mellei is a fekvő nyugalmi félgömb formájú állapotukból átváltottak hegyes hegycsúcs alakra. Levegővétele egyre szaporábbá vált, sóhajai felerősödtek, arcára mosoly ült ki és nem túl hangosan, inkább csendesen élte át az orgazmusát. Felülve, átölelve a fülembe súgta, hogy köszönöm, majd egymás mellé fekve, összegabalyodva pihegtük ki az eddigi izgalmakat. Maradt még kis időnk feldolgozni a randi élményeit és kölcsönösen megállapítottuk, hogy most is jók voltunk.
    Fürdés után szedtem a sátorfámat és Vivi kikísért az ajtóig ahol még egy öleléssel és búcsúpuszival köszöntünk el.
    Nagyon tetszett Vivi elbocsátó ruházata, amely egyszál semmi volt, és nem tudtam eldönteni, hogy ez a jobb, vagy a korábban már említett fogadóruhája.
    Olyannyira szeretem Viviben ezt a változatosságot, hogy szeretném ha a következő randinkon is ez megmaradna.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok, a leírtak szerintem a program részét képezik és a rózsacsokor is tudomásom szerint csak az időtartamtól függ.
    Az előzetesen megadott rózsaszálat a randi végén adtam át, ez már ekkor nem igényelt semmi egyeztetést és nem tartott tovább, mint amíg ezt ide most leírtam.
  • Összkép:

    Vivi nem most kezdte az erotikus masszázst, így fiatal kora ellenére nagy tapasztalattal rendelkezik.

    Aki kulturáltan áll hozzá, azzal nagyon bensőséges viszonyt tud teremteni, a barátnő feeling maradéktalanul megvalósul.

    A hirdetésében szereplő szlogen a következő:
    "ÉDES TÜNDÉR VÁR ERŐS KEZEIVEL, AKI NAGYON FINOM KÉNYEZTETÉSSEL A MENYBE VISZ EL!:))"
    Ez egyáltalán nem túlzás, mert maradéktalanul átéltem.

    Nagyon ajánlom a Vivivel való randizást, azok számára, akik szeretik a pici, filigrán, roppant csinos, nagyon aranyos lányokat és szeretik megtapasztalni, hogy mit kapnak vissza, ha NŐ – ként bánnak vele.
Happy Massage