• Zsantill

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen elértem mind a 2x. Előző nap nem volt neki jó. Másnap hívtam akkor sikerült is rövid időn belül találkozni.
  • Megközelítés:

    Puskáshoz közel találkoztunk. Egyértelmű. Tömegközlekedéssel sem lehetetlen a dolog, én kocsival mentem. Parkoló volt bőven. Fizetős.
  • Helyszín:

    Egy kellemes lakás. Szemely szerint elfogadnám. Tisztaság volt mindenhol. Fürdőben kialakított zuhany. Modern. Nekem tetszett. Tusfürdők is voltak bőven. 2 szobás szerintem es ahogy lattam a miénk volt a kisebb de nekem tökéletes volt. Nagy francia ágy szemben es oldalt tükrök vannak a falon h lehessen mozizni. Puha kis szőnyeg egy szép puff meg egy szék s ruháknak.
  • Lány külseje:

    Szerintem Zsantil gyönyörű. Nagyon szép es vonzó nő. Mondtam is neki h a képek nem adjak vissza teljesen. Élőben szebb. Formásabb. Arca nekem kifejezetten tetszett. Másmilyennek gondoltam de nekem tetszett. Ez amúgy szubjektív de nem kell félni attól h ki van takarva az arca. A teste meg ugye látszódik a képeken. Élőben jobb is. Kemény popsi es cicik. Egy rózsaszín hálós ruhában és piros cipőben fogadott. A szemem ki is ugrott.
  • Action:

    Elég gyorsan flottul sikerült lebeszélni a randit. Egy óra múlva már hívtam is s kód miatt. Bejutás egyszerű volt es gyors. Már nyilt is az ajtó. Mögötte várt Zsantil a fent említett szettben. Szem kiugrása után bekísért a szobába majd hozott innivalót. Kis ezüst tálcán ráadásul. Utána egy kis ismerkedő beszélgetés az ágy szélén mivel először voltam nála, majd vetkőzés fürdés visszatérés után állva folytattuk a Komolyabb ismerkedést szolid csókok közepette. Ezekután lerántotta rólam a törülközőt es egy kellemes franciát kaptam. Vegig nyalta a tövétől a -hegyééig mindkét oldalon, foglalkozott a golyókkal is. Nagyon élveztem. Közben pedig.moziztam a tükörben. Utána megkértem feküdjön az ágyra kicsit össze gabalyodtunk, csókolóztunk majd en kényeztettem. Elkezdtem csókolni a lábait majd egyre közelebb érve a puncijat kezdtem nyalni lágyan es hosszan. Jól esett neki de célt még nem értem. Javasolta a 69 et. Igy folytattuk de mivel majdnem elért a vég kértem hogy húzzunk gumit.
    Itt kaptam egy újabb bókot ami jól esett de szerintem tovabbra is normál. Mindenesetre tényleg jól esett.
    Szemből folytattuk missziben. Lassan finoman csókolózva egymásba gabalyodva hosszasan később fokoztuk a tempót. Kozel jártunk a csúcshoz ezért váltottunk. Bepucsitott az ágyon én a szélénél állva hatoltam be finom puncijaba. Markoltam hol a feneket hol a derekát és húztam magamra. Itt egyre hangosabbak lettünk. Majd kis idő mulva célba ért a ténykedésem. Utána még folytattam egy kicsit majd a végén szájjal végzett ki Zsantil és a mellein végezték az utódok. Ezek utan rendbe szedtük magunkat. Maradt kb 15 perc azt elbeszélgettük. Mintha már régről ismertük volna egymást. Gyors tus majd búcsú
  • Elszámolás:

    Extrát nem kértem. Először voltam előre leraktam. Szo sem esett róla. Vegig ott maradt ahova tettem.
  • Összkép:

    Nagyon jól döntöttem h hozza mentem. Eleve jobban nézett ki mint a képeken. Kedves volt h dicsért, azok a szavak is jól estek. Remélem számára is jó volt ez az egy óra. Biztos h vissza megyek. Köszönök szépen mindent.
Happy Massage