• Adèl

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt kiderült, hogy szabad leszek estefelé, és mivel éppen jelezte az oldal hogy elérhető, felhívtam. Ő vette fel, és már a hangja valósággal elbűvölt. Nagyon kellemes csengésű, vidám hang, ami mindig fel tud dobni egy beszélgetést. Tekintve, hogy az adatlapon szinte minden információ megtalálható, nem is volt szükség sok kérdésre, csak az időpontot és a helyszínt egyeztettük..
  • Megközelítés:

    Villamossal mentem, kissé messzebb van a megálló, onnan még van egy kiadós séta. A házat könnyű megtalálni. Parkolásról nem tudok mit mondani.
  • Helyszín:

    Az épület nem valami új, de aránylag rendben van. A lakás viszont szép, tiszta, és nagyon jól felszerelt. Látszik, hogy a lányok nem spóroltak a megfelelő környezet kialakításán. Kellemes félhomály, a szobákban rengeteg elektronikus mécses gondoskodik az intim hangulatról. Mindenütt csokoládé, cukorka kitéve kis tálkákban. A fürdőben egy nagy sarokkád zuhanyfüggönnyel. Ott is minden megtalálható, a bontatlan fogkeféktől kezdve a világ összes létező ízében kapható Tic Tac cukorkákig. Egyedül a törülközővel nem voltam teljesen kibékülve, nagyon szép tiszta, de nem valami jó nedvszívó fajta.
  • Lány külseje:

    Már régóta kíváncsi voltam Adélre. Nagyon tetszett a fotókon, bár az arckitakarás nyilván mindig rejt némi kockázatot. Ráadásul az újabb képei, amelyeken egy nagyon dögös szobalány-kosztümben látható, különösen felpiszkálta a fantáziámat. Úgy döntöttem, végre nem csak fantáziálgatok róla, megnézem személyesen. Telefonon kértem hogy ha lehet, vegye fel azt a szobalány-kosztümöt.
    Abban nyitott ajtót, és azonnal elmúltak az aggodalmaim. Adél egy nagyon helyes arcú, szexis lány, a szobalány-kosztüm pedig telitalálat volt. Ahogy az adatlapján is jelezte, ő molett testalkatú, ami nem tévesztendő össze a kövérrel, mert hogy nem az. A vékony lányok rajongóinak nyilván nem ajánlanám, de aki szereti ha van mit fogni a csajon, sőt, akár bátran bele is markolhat a dús idomokba, az imádni fog minden percet, amit Adéllal tölthet.
    Ahogy szintén jelezte, vannak tetoválások. Két nagyobbra és több kisebbre emlékszem, persze részleteket nem fogok írni.
    A hangja élőben is nagyon kellemes, a mosolya elbűvölő.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs nem nagyon volt, de nekem nem is hiányzott. Kényeztetéssel kezdtük, és utána is inkább csak elégedetten heverésztünk egymás mellett, beszélgettünk, közben erotikusan simogattuk egymást. Nagyon kellemes levezetés volt ez így. Nyilván nem profi masszőr, de nem is ezért kerestem fel.
  • Levezetés:

    Kényeztetés nagyon is volt.

    Ahogy visszajöttem a fürdőből, azonnal egymásnak estünk. Simogattam, markolásztam a fenekét és a combjait,. A szobalány-kosztüm továbbra is rajta volt, nem is kértem, hogy vegye le, mert csak még inkább feldobta az élményt. Bugyi viszont nem volt rajta, és ezt igyekeztem is minél jobban kihasználni, a kezeim mohón kutattak a lába között is. Közben szenvedélyesen csókolóztunk. A csók nem extra Adélnál, de kölcsönös szimpátia függvénye, és én szerencsére szimpatikusnak találtattam. Amikor azt mondom, hogy csók, akkor úgy is értem. Adélnál ez nem valami visszafogott szájra puszi, amit sajnos néha csók címén tapasztalhatunk. Olyan átéléssel és izgatóan tud csókolni, hogy a lábujja hegyétől a feje búbjáig belebizsereg az ember, közben pedig szorosan hozzá simul.

    Éreztem hogy a farkam igencsak ágaskodik, ezért letérdeltem a matracra, és magam felé húztam Adélt, aki szenvedélyesen szopni kezdett. Nagyon jó a technikája, ráadásul ahogy előttem négykézláb elhelyezkedett, ismét szabad hozzáférést kaptam a fenekéhez és a puncijához. Mindkét kezemmel előrenyúltam és ismét markolásztam, néha kicsit paskolgattam a fenekét, az ujjaimmal pedig egyre mohóbban igyekeztem tapogatni a forró és nedves punciját.

    Mivel éreztem, hogy ezt nem fogom sokáig bírni, viszont nem akartam hogy máris vége legyen, arra kértem Adélt, feküdjön hasra. Felhajtottam a szobalány-kosztüm szoknya részét, alaposan beolajoztam a fenekét, majd ráfeküdtem, és egyfajta fordított csúszka masszázst alkalmazva élveztem a helyzetet, ami már majdnem olyan volt, mintha... Közben a kosztüm dekoltázs részét kicsit lehúzva a ciciket markolásztam. Adél nagyon jól fogadta a szituációt, hátrafordult, és ismét egy szenvedélyes csókolózás kezdődött

    Persze így sem bírtam sokáig, de már nem akartam tovább húzni a dolgot. A hátamra feküdtem, Adél pedig ismét kényeztetni kezdett a csodás ajkaival. Pár perc múlva jeleztem hogy itt a vég. Kiengedte a farkam a szájából és kézzel fejezte be. Majd letörölgetett, és kaptam egy szénsavas ásványvizet.
  • Elszámolás:

    Extrákról el is felejtettem kérdezni, de azt hiszem a végig szájba van nála. Sajnos ebben nem vagyok biztos és az árat sem tudom,. Amikor én először vagyok valakinél, nem szoktam extrát igénybe venni, mert még nem vagyok biztos benne, hogy megéri-e. Most meg sajnos kiment a fejemből, hogy megkérdezzem, de telefonon biztos szívesen ad felvilágosítást.
    Egy órás programra mentem, és *** rózsaszálat adtam át, ahogy az adatlapon is olvasható. Előre kell fizetni. Akkor pontosan annyit tettem le, távozás előtt még tettem hozzá, mert nagyon elégedett voltam.
  • Összkép:

    Nagyon kedves lány, és valami hihetetlen izgató szexiség árad belőle. Ez már önmagában is garancia lehetne az elégedettségre, de a hozzáállását is csak dicsérni tudom, mindent megtesz azért, hogy a vendég boldogan és elégedetten távozzon tőle. Csodás, felejthetetlen élményt kaptam tőle, amit remélem máskor is megismételhetek, és ha tehetem, hosszabb időre megyek hozzá, mert ez az egy óra nagyon gyorsan elröpült.
Happy Massage