• Nicol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jelek szerint nem gyakran online, viszont a telefonos elérhetősége sokszor ki van írva, így ezt az opciót választottam. Néhány csörgés után fel is vette, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, én egy két nappal későbbi időpontot kértem, aminek aznapi megerősítését kérte.
  • Megközelítés:

    Jól ismert Kondorosi komplexum, közeli bolt parkolóját használtam, innen két perc sétára volt a cél. Számozás elég jól ki van írva, csak a szokásos - A vagy B bejárat - kérdést kellett tisztázni, és már száguldott is velem a lift.
  • Helyszín:

    Erre a célra használt lakás, barátnővel ketten dolgoznak. Alapvetően rendben volt minden, tisztaság és rend a kecóban. Fürdő is tiszta, többféle tusfürdő, eldobható pohár a szájvíznek. Szobában félhomály, komódon gyertyák, lepakoláshoz egy szobainas, nagy matracos ágy, ventilátor. Semmi flanc, belsőépítész fétisűeknek kevés, de nekem és a célnak megfelelt.
    Nappaliban tévé biztosított némi alapzajt.
  • Lány külseje:

    Már régen nem voltam új lánynál, Nicol pedig egy ideje bekerült a kedvencek közé. Megtetszett az adottságok kombinációja: magas, erőteljes, formás amazon termet, és hozzá még fiatal is. Arcos képpel hirdet, így nincs kérdőjel, tetszett is, gondoltam jöjjön az én kis death by snu-snu jellegű kalandom. Ajtónyitás után is csak vigyorogtam, mert a képek nem hazudtak, egy kedves fiatal lány várt, a már megénekelt adottságokkal. A fotózás óta biztos volt strandon, mert szépen lebarnult. Fekete tanga és melltartó kombó tette még izgalmasabbá a látványt.
  • Action:

    Nicol elkalauzolt a fürdőbe, tisztáztuk, hogy a barátnője is itt van, de másik férfival nem fogok találkozni. Tisztálkodás után siettem a szobába, ahol Nicol már meztelenül várt. Nagyjából megbeszéltük a koreográfiát, és neki is láttunk a lebonyolításnak. Csókolgattam a nyakát és melleit, majd szépen lefeküdt, és nekiláttam egy tetőtől talpig végigcsókolásnak, ami egy puncinyalásban végződött, kedvező jeleket érzékelve egy finomabb ujjazással kombinálva. Nicol jókat nyögdécselt, és mindkét kezével a melleivel játszott. Mondtam is neki, hogy majd az én bimbóimról se feletkezzen meg, ha a közelükbe kerül. Egy darabig így elvoltunk, majd én heveredtem le, és Nicol szopni kezdett. Ügyesen csinálta, lelkesen, lendületesen, kezét csak kiséret jelleggel használva. Kérésemre a golyókkal is foglalkozott, szívesen eltöltöttem volna így az egész randit, de ideje volt gumit kérni.
    Nicol meglovagolt, eleinte csak tartottam magam, majd átvettem a tempó diktálását. Mellei a szemem előtt hintáztak, élveztem a látványt rendesen. Misszibe fordultunk, előbb simán fekve, majd pakolásztam a lábait és döngettem forró, szűk punciját. Csókra az elején nem kérdeztem rá, kardiózás közben meg már nem szoktam kérdezni, nehogy egy nemleges válasz lelombozzon - ezért erről nem tudok nyilatkozni, majd más megírja.
    Mentünk az egyre több látványt adó pózok felé, oldalra fordítottam, egyik láb felhúzva, arca élvezetekről árulkodott, formás csípő, mellek, fenék a lökéseim ritmusára táncol, közben Nicol a mellbimbóimat finomam csavargatja, szép az élet.
    Doggy a végére, megdicsérem magam, mert egész sokáig bírtam, az elképesztően dögös látvány pedig igencsak sodort a befejezés felé. Szóval döngettem hátulról, aztán jöhetett az extraként kért arcra élvezés. Nicol diktálta a tennivalókat, lefeküdt, fejét az ágyról kicsit kilógatva, kézzel a szemeit takarva. Én terpeszben fölé álltam, és szépen kivertem, jutott az ajkára, állára, egy kicsit a nyakába.
    Megyek tusolni, de a barátnője időközben elrakta a törölközőmet, így visszamentem a szobába, hogy Nicole-tól kérjek. Addigra barátnője már a TV előtt ült, én meg megjelentem egy szál szobaantennában. Nicol bocsánatot is kért a diszkréciós baki miatt, nekem nem volt gáz, poénra vettem a helyzetet. Öltözködés közben még beszélgettünk, majd elbúcsúztam.
  • Elszámolás:

    Nicol a találka elején kérte tőlem, megbeszéltük amit kellet, sima ügy. Arcra élvezős extrával növelve az alap óra, jó döntés volt.
  • Összkép:

    Mint azt már leírtam, karakteres külső adottságai miatt esett rá a választásom, és össze is jött amit szerettem volna. Hozzá barátságos és kedves partnernek bizonyult, a szexen kívüli időben jót beszélgettünk. Első találkozón nyilván még van távolság, azt sem tudom hogy mennyire jöttem be neki. Professzionális randinak bőven jó volt, ha lesz folytatás akkor még lehet csiszolódni.
Happy Massage