• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes! Nagyon szépen köszönöm a pozitív visszajelzésed.🤗 Örülök hogy jól éreztük magunkat egymás társaságában és remélem lesz még rá sokszor alkalmunk. 🤗
    Várlak vissza nagy szeretettel. 😊 PusziCsók💝

  • Egyeztetés:

    Nem volt egyszeru, telefonon hivtam rengetegszer igazi kihivas. Viberen is irtam, ott se volt semmi. Aztan SMS lett a befuto reszletesen leirt mindent, mondtam egy idopontot az nem volt jo, a masodik mar jo volt, hat be van tablazva. Utana kerte hogy,ha tudom hivjam. Igy is lett, itt is mindent elismetelt csak hogy tudjuk mi hogy meg hang is legyen az uzenet melle, meg meg meg kert hogy a randi napjan reggel egy megerosito uzit kuldjek. 2 napra ra sikerult szabad idopntott talalni. Szocql ha barmit szeretnetek SMS.
  • Megközelítés:

    Marina-part, bkv isment a gyongyosi megalloig metroval innen kis seta. Cim az egyertelmu, koran erkeztem ezert kiultem a dunapartra chillelni cseppet.
  • Helyszín:

    Uj epitesu haz, ebben levo lakas. Bejutas koddal a telefonos instrukcio alapjan. Tip top kis lakas. Nagy nappalira nyilik, innen szobaba es furdobe is lehet jutni. Furdo patyolat, szajviz, annak uvegpohar, sok tusfurdo, vilagito zuhanyrozsa, szaraz dubla kilepo. Szobaban hangulatfeny, nagy , kenyelmes agy, szekrenyen tukor. Fiokos szekrenyen nagyon izleses design elrendezett targyak. Torcsin kis raffaello vart, nagyon aranyos volt.
  • Lány külseje:

    Azta betyar, nem hittem a szememnek, hat megerte ennyit hivogatni vagy 2 hetig. Eszmeletlen szep fiatal lany, a kepeken totalisan atjon amit latsz az arca is alom szep, haja szokes barna, kek szemek es az az alkat...hmmm. piros melltarto es nagyon szexi bugyiban vart plusz fekete combfix.
  • Action:

    Kezdeti shock utan kerdezte hogy zuhanyzok e vagy jeszen allok e, mondtam Inkabb zuhany elobb, mert nagymelegben mire odaertem leizzadtam. Zuhany utan alig vartam vissza erjek. Telefonrol berakot egy ilyen pansipos kellemes relax zenet ami az idot is mutatta. Odalepett kecsesen hozzam karjaival att font es kerdezte hogy tetszem? Mondom az nem kifejezes, es en? Nagyon szimpi, aranyos vagyok, mondom ezt akkor megbeszeltuk es finom, lassu csokolozasba keztunk. Megint a boseg zavara hova nyuljak, formas, tenyerbe illo feneket, hol a nyakat, combjait, vallat. Melleket takarta a melltarto, megfordult kozben nyakat csokoltam, feneket tolta a farkamhoz, itt seftibe kikapcsoltam a sokkapcsos melltartot es hullott is a szonyegre, meg is lepte a gyorsasagom hogy ezt hogy csinaltam, mondom hat en szetkapom a csomagot. Aztan mondta kenyeztetne kicsit es mar ugrott az agyra negykezlabb szembe velem es vette be a farkam. Egyik labam folraktam hogy kenyelmesebben odaverjen es tarkojat fogva egyik kezzel kicsit ott tartottam masikkal a fenekeig nyulkaltan es martam mikor ertem. Aztan kis vizszint, mert az kenyelmesebb es en mentem le delre. Csok, mellek, has combok, piros bugyi felre es mar nyaltam is a puncit. Szep, fiatal, illatos puncija van faltam, de csak csinnyan. Szolt is hogy az a bugyi utban lesz es mar huztam is le, mert mar nem kivanatos kellek. Nyalom, kicsit nyog, de nincs az az igazi hangos valasz, azert igyekszem. Mar faradtam aztan akkor mondja hogy nehezen elvez el a franciatol, nadejo en meg mar itt megizzadtam, de mondja ez kellemes volt o jon cserebe. Nagyon jol es erzekien franciazik, kezet hasznalja, de nagyon finoman rasegitve kozben mozizunk egyutt a tukorbe. Aztan mondtam legyen kozel az a gumedli, felrakta finoman es mar ult is ram vagy is gugolt kozben en kezzel alanyultam es ugy csinaltuk kicsit aztan lejebb csuszott es ramult kenyelmesen es ugy mozgot rajtam kozben egyik kezevel az agytamlat tamasztotta masikkal a nyakamat atolelte es ugy csokolt en meg ahol ertem markoltam, simogattam. Eleg nehez volt visszatartanom magam mikor egyszer csak megdordultces forditott lovagloban gugult ram. Hat itt markoltam a feneket es kozben egyre gyorsabban ugralt a farkamon aminek vegul meg is lett az eredmenye es tadam....bumm. hu hat ez nem volt semmi, kis torlokendozes. Lefekudt mellem kis beszelgetes ki merre tevekenykedik, a kolleginakrol, vendegekrol. Felajanlotta hogy megmassziroz kicsit, nem mondtam nemet. Kicsit bekent es finoman bedorzsolte a kremet, kellemes erintese van, kicsit cirogatott is. Aztan fordulas es kis simi es csokok, kicsivel ra mondta ver belem egy kis eleterot francia tudasaval, erzekien es finoman csinalja ujfent, amivel erore is kaptam. Azert egy kosza 69
    meg belefer , fordulas es tolta is az arcomba fincsi puncijat, ha meg igy maradunk egy ideig a legjobb fullqdasos halalban lett volna reszem. Gumi fel es kerdezte hogy szeretnem, mondom kutyus, hmmm az a kedvencem es mar helyezkedtunk is es kis rasegitessel behatoltam izzo, szuk punciaba. Eszmeletlen jo mind erzes mind vizualis ugyben, a hangok csak az extra volt a tortan mind az agy mind a vendeglatomtol. Aztan mondta kicsit kuszunk arrabb hogy a tukorbe jol mozizunk es meg igy az agy kevesbe ad hangot. Na mondom itt meg leszek rontva, tempo marad adom ahogy,tudom, kerdezi tetszik a popsim? Hat meg szep es markolni kezdtem vadul mikozben tolom hatulrol. Venulok es igy el is faradtam, mondta azert beken nem hagy gumi repult es szopot szorgalmasan. Mondtam csokot akarok ekkor jott a teljes odaado pozicio, oldalasan wn egyik karommal atkarolom azzal a kezzel a popot mig a masikkal a melleit gyurtam mig o vallam simogatja mig a masik kezzel veri mikozben csokolozunk. Eszmeletlen oda ado baratno feeling. Hat jott a csapas, hiaba voltam kemeny, nem sultem el hogy az istenit nekije. Kis szusszanat es meg elszaladtam zuhanyozni. Visszaerve ujra harci felszerelesben volt ppnt ugyanabban amiben fogadot. Jokivansagok stb. mondta ha esetleg erre jarok akkor batran kuldjek uzit, szamom mar tudja szoval biztos ra fog erni 😉. Cuppanos csok es konnyes papa.
  • Elszámolás:

    Az uzenetben megbeszelt maradt, az elejen kiraktam az agy melletti kis szekrenyre. Ez ott is maradt vegig mozdulatlanul, szoba sem kerult.
  • Összkép:

    Nagyon jol ereztem magam, nem volt egyszeru, ahogy hazarepultem azota hivtam es ez majd 3 het volt, de azt kell mondanom siman megerte, bar egybol az sms el kellett volna kezdeni. Sajnos ilyen kaliberu bombanok nem nagyon alnak szoba velem maskent, de Domi eszmeletlen aranyos, ugy tokeletes ahogy van, vegtelenul kedves es bevalalos es szereti is a szexet. Igazi kincsre leltem itt az oldalon, remelem sokaig marad itt es erositi az oldalt. Ja es egy bakancslistas tetel vele meg is lett 😎.
Happy Massage