• Kriszta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem ez volt az első alkalom, hogy találkoztunk, általában itt az oldalon a VTR-el, vagy chat-en szokott menni, mindig gyorsan szokott válaszolni. Most épp telefonon egyeztettünk, úton voltam. Ő kezeli a telefont, maximálisan segítőkész, ráadásul egy saját programját be is áldozta miattam, amiért külön köszönet...
  • Megközelítés:

    Mester utca környéke, drága parkolás, bár így nyáron jobban lehet találni üres helyet. BKV minden ami a körúton, és a mester utcán megy. A ház jó állapotú bérház, vagy társasház, nem is tudom a pontos megnevezését, de rendezett, bizalom gerjesztő a helyszín.
  • Helyszín:

    Légkondícionált a lakás, de tőbb icipici helyiség van, így plusz ventillátorral van a levegőztetés megoldva. Én jobban szeretem a ventillátort, mint a légkondit, így nekem nagyon megfelelt, az egyiket a szobába be is hozta a drága, így folyamatosan járt a szobában a levegő.

    Többen is vannak (ketten összesen), de jó a szervezés nemigazán lehet semmit sem észrevenni. Több icipici szoba van, amiben most voltunk csak az ágy fért be, szinte semmi plusz hely nem volt, de legalább jól össze lehet bújni.. A másik szoba valamivel nagyobb, de nem sokkal.

    Fürdő, illetve a helyiségek tiszták, rendezettek, nem zsúfoltak, és külön figyelem van a higiéniára zuhanyzás utáni fertőtlenítésre.
  • Lány külseje:

    Mint írtam nem ez volt az első alkalom, én mindig nagyon érzem magam a társaságában. Szép arcú szomszédnős hölgyet kell elképzelni, hatalmas mellekkel, és nyitottsággal. Fekete fehérneműben fogadott, fekete selyemköntösben, nagyon vadító a látvány.
  • Action:

    Érkezés után be is mentünk a pici szobába, kis beszélgetés, jó volt megint találkozni, közben simi, csókok ruhán keresztül tipi-tapi mindenki részéről, majd hogy felfrissüljek a nagy melegben, elkéretőztem a zuhanyzóbal. Gyors, de alapos tisztálkodás után vissza a szobába, és folytattuk az ismerkedős simogatásokat. A csókja finom, és érzéki, a mellei kemények, mint ahogy a feneke is hihetetlenül kemény. Lassan a ruhadaraboktól is megszabadítottam, melltartó le, majd elidőzés a melleken. Gyönyörű természetes melle van.

    Közben a keze a törcsi alá bekukucskált, majd leült, és a már merev testrészemet azonnal a szájára vette. Igazság szerint a találka nem volt lepedőakrobatikai bemutató ezen az alkalman, inkább francia óráról szolt végig. Szóval elkezdte bekapni a merevségemet, és nagyon érzéki, fantasztikus technikával szívta folyamatosan, mélytorokra, közben a kezével a golyókat cirógatta, időnként azt is nyalogatta, majd vissza a rúdra. Tolta a fejét teljesen a tövéig, időnként én is rásegítettem, kinyomtam a már pattanásig felduzzadt férfiasságomat, közben a fejét húztam rá még jobban, amit nagyon szivesen, és technikásan viselte. Fantasztikus a szája, nagyon ügyes vele. Majd kérte, hogy feküdjek le, hogy a szívómotorkényelmesebben dolgozhasson, hátamra is feküdtem, ahol a lábam közé feküdt, és tövig bekapva, folyamatosan elővette-eltüntette. Sokszor a melleket is bevetette, és a golyókat is nyalogatta. Az arcát folyamatosan fogtam, és húztam rá a fejét a makkomra, miközben a csípőmmel egyre feljebb toltam, hogy minél több mehessem be a feneketlen torokba. Ekkor elővette a másik kezét is, és a fenekemet is elkezdte kényeztetni. Őszintén nem vagyok nagy rajongója, ha valaki a popsimba nyúlkál, de ez valami fantasztikus volt. 15-20 perces felszopás után, mikor már kellőképp felizgult az ember, és elkezdik óvatosan a fenekét bidizgálni az valami fantasztikus. Nem, vagy csak enyhén dugta be az ujját, pont annyirra, hogy a mélytorokkal közben hihetetlen orgazmust okozott számomra, természetesem mind le is csorgott a torkán, a zsebkendő tök száraz maradt a törlés során.

    Lenyugvás a szájában, nem tudom meddig még, de sokáig löveltem ki magamból a cuccost, a popsis ráhatás annyira megtette a hatását, hogy alig akart lekókadni is.

    Kértem még masszást, amit nagyon élveztem. A technikára nem nagyon figyeltem, szerintem teljesen okés volt, nem gyenge simogatás, de közben beszélgettünk, és az jobban ellazított, jól esett, nem volt feszengős, barátnős hangulat volt.

    Mintha a barátnőmmel lettem volna, aki szereti a mélytorkos örömszerzést...
  • Elszámolás:

    A végén, teljesen diszkréten. Rákérdeztem, a pontos összegre, nem emlékeztem pontosan, és nehogy baj legyen, majd a kis szekrényen hagytam.
  • Összkép:

    Kriszta nagyon barátságos, kedves teremtés, hatalmas cickókkal, fantasztikus technikával, látszik, hogy tudja hogy kell megfogni a f.szt. Nem viszolyog mint sok munkatársnője, és olyan végig, mintha egy nyitottabb barátnőmmel lettem volna, aki szereti, és ismeri a mélytorkos örömszerzést... Igazi tapasztalt hölgy, aki szereti is amit csinál.

    Köszönöm a kellemesen eltöltött időt.
Happy Massage