• Lukrécia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, kedves volt, bár kicsit meg volt szeppenve a beszélgetés alatt, talán rossz időpontban hívtam. Megegyeztünk egy délutáni randevúban, nála, pontos címet kaptam.
  • Megközelítés:

    A 2.kerületi nagy bevásárló központ mögötti piac mélygarázsában tudtam parkolni, onnan pár perc sétára volt a cím. A BKV-val érkezők számára kánaán, metro, villamos, buszok, minden pár percre.
  • Helyszín:

    Ebben a házban már anno jártam, csak a masszázs hirdetők közül valakinél régebben, viszont ez egy másik lakás a házban. Minden jel arra utalt, hogy itt is lakik és nem rég költözhetett. A fürdőben jó sok női cucc, de megtalálható volt minden, ami a férfi tisztálkodáshoz szükséges. Kicsit furcsa volt, hogy egy nagy tolóajtó mögött, a folyosóról nyílt a fürdőszoba, de alapvető tisztaság megvolt.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelelő, bár féltem kicsit az arc kitakarástól. Nagyon-nagyon hosszú haja van, talán még sosem láttam ilyet. Magas lány, jó ha pár cm-el magasabb vagyok nála. Természetes, formás kis mellei ezzel a hosszú hajjal már zuhanyzás előtt kissé lázba hoztak, de erről később.
  • Action:

    Érkezés, ajándék, cipő le, majd bevonultunk a folyosón át a háló/nappali szobába, ahol egy nagy összetolt franciaágy várt minket. Vízzel kínált, kicsit beszélgettünk, mindketten kissé zavarban voltunk, amit próbáltunk egymáson oldani. Kis beszélgetés után, irány a zuhany, majd visszaérkezésemkor már az ágy szélén ült, meztelenül. No ekkor már tényleg zavarba volt, így próbáltam kicsit oldani a feszültséget, így javasoltam, hogy helyezze magát kényelembe, megpróbálom kis izgalomba hozni. Mivel az ágynak van lábtámla része is, és nem egy alacsony lány, így ügyesen kellett helyezkedni, de hozzáfértem minden porcikájához. Először a melleivel játszottam, amin a bimbók olyan mértékű növekedést mutattak, hogy ilyet is ritkán lát az ember, konkrétan a sokszorosára duzzadt és kiemelkedett a pitvarból mindkét bimbó, amit élmény volt nyalni, szívni, játszani. Ezután délnek vettem az irányt, kelyhe sem a hétköznapi élmény, a nyelvészkedés hatására nyílt, duzzadt, nedvesedett. Eközben gondoltam is, na ezt élmény lesz magamra húzni. Javasoltam, hogy másolja le az előkészítő ténykedésemet, melyet természetességével abszolvált is, így helyet cseréltünk és elkezdtem átadni magam az érzésnek. Az extrém hosszú haja lehetőséget adott némi játékra, illetve melleit ekkor sem tudtam elengedni, mert ez a kiugró, izgatott bimbó csak nem hagyott nyugodni. Mivel alig fértünk el az ágyon, javasoltam, hogy üljön ki a szélére és majd szembe állok vele, így is lett. Barátnős, óvatos, de mégis mélyre engedő francia óra kezdődött. Az együttlét alatt én irányítottam, bármit kértem készségesen állt rendelkezésre, így gondoltam, hogy első menetnek kiélvezem ezt az állást. Mivel nagyon barátnős és kellemes volt a francia óra, így jó sokáig tartott, a tár ellövése előtt azért megkérdeztem, hogy hova mehet, mondta, hogy csak nyugodtan hagyjam a szájában az utódokat, így is lett. Mivel rég nem volt ilyen robbanásban részem, őrült nagy adagot lőttem a szájába, néha még rá is húztam kicsit a végén. Jól esett kitárazni. Kis nyugalom és törülközés után kiszaladt a fürdőbe öblíteni, majd visszatért. Mivel nem éreztem késztetést a második menethez és ő sem akarta annyira és még az időnk java is elfogyott, így kis beszélgetés után a fürdő fele vettem az irányt.
  • Elszámolás:

    Szerintem minden az alapban volt, bár némi borravalóval számoltunk el.
  • Összkép:

    Ő nem az a klasszikus ilyen lány, nem játssza meg magát, nem erőltet semmit, de nem is nagyon kezdeményez, így azoknak ajánlom, akik tudnak bánni egy ilyen nővel.
Happy Massage