• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Drága! Aztaaa köszönöm szépen ezt a nagyon jól megírt tartalmas beszit.😊
    Én is nagyon jól éreztem magam veled😊
    Szívesen megismételném még sokszor.😘
    Várlak vissza nagy szeretettel. 🤗 PusziCsók💝

  • Egyeztetés:

    EGY ÉLMÉNY!
    Hol is kezdjem?
    Na, jó! Az elején, a kezdeteknél!
    Még hűvösebb napok voltak,mikor felébredt a vágy bennem, Dominkát látnom kell, meg kell ismernem.
    Olvasgattam a Róla szóló szuper élményeket leíró kiváló írásokat, hitetlenkedtem, irígykedtem, vajon mind igaz?De mièrt ne lenne igaz? Hiszen a majd száz írás nem hazudhat, mind ugyan azt a gyönyörű fiatal lányt dícséri, mind kimagasló élményekről számol be, kivétel nélkül ugyan azt himnusz énekli egy ISTENNŐRŐL.Tavasz, bizsergés majd jött perzselő nyár, további beszámolók, fotóit egyre gyakrabban nézegettem, döntöttem, Dominkát meg kell ismernem. Telefonon kerestem egy nap délelőttjén,de készülvén a sikertelenségre,máris viberen írtam kedves üzenetet, és vártam.Válasz egyenlőre nem érkezett, miután úgy éreztem,nem tolakodás ismèt telefonon keresni, így ismét próbálkoztam.
    Felvette!! Izgatottan kezdtem a beszélgetèsbe, próbáltam imponálóan hatni, dícsértem fotóit, elmondtam elképzelésemet, tudván, hogy nem könnyű időpontra lelni, pár nappal kèsőbbre kértem lehetőséget egy randira.Egy-két dolog említèse magamról, az általam vágyott időpont számára is megfelelt, így bánatomra elbúcsúztunk egymástól, viszont elégedett voltam, hiszen révbe értem. Dominka stílusa megnyerő,nyugodt, hangja kedves,izgató,kellemes érzés volt hallani, már csak pár nap, ès személyesen is élvezhetem mindezt, persze reményeim szerint sok mást is.
    Az élet furcsa fintora, hogy 1-2 nappal a randi előtt egy váratlan esemény miatt találkozásunk elhalasztódott, majd Domi pár nap pihenésre ment, így volt időm tervezni a pótrandit.De jó is volt így, hiszen beszéltünk az okokról,a meghiúsulás közelebb hozott minket egymáshoz, Dominka számomra még szimpatikusabb lett, a már beszámolókból ismert korrektségét,a vendég iránti tiszteletét, lelkiismeretességét is megtapasztalhattam. Példaértékű kommunikáció, remek hozzáállás, így nem volt kétsèges, hogy az első lehetőséggel élek a folytatáshoz.
    Pár nap, néhány üzenetváltás viberen, és lehetséges időpontok közül, mely számomra megfelelt, Domi elfogadta a legközelebbit:)így randink napja hamarosan elérkezett, megéhettem Domi személyes varázsát, így megírhatom számotokra ezt pár sort, hogy felébredjen bennetek a vágy, Dominak hálám jeléül és nem mellékesen magam élvezetére!
    Ez rövid története az egyeztetésünknek, már-már előjáték, és mondhatom sok élménnyel szolgált.
  • Megközelítés:

    A CSODÁS MARINA PART!
    Ha randira megyek, mindíg a négykerekű az utitárs,igaz bárhová megyek számomra az egyetlen opció,
    biztonsággal, pontosan juttat kiválasztottamhoz, így történt most is! A nyári hőségben biztosította számomra a hűs levegőt, nagy szolgálat ez, hiszen már a Domi utáni vágy is forróságot okoz.
    A szomszédos kerületből az uszkve félórás útra egy órát szántam, és bár vágyam hölgyem számomra ismert környéken nyújtja kegyeit,használtam a navigációt, így elmondhatom Nektek, ha szükséges rábízhatjátok magatokat az általatok is használt útvonalsegédletre,a " megérkeztünk" hangra ha oldaltpillantunk a megadott házszám van néhány lépésre. Kicsit érdemes korábban érkezni, mivel bár parkolóhely akad elegendő, a parkolással járó macerát is el kell végezni,néhány pengő csupán az igénye, mondhatjuk " rezsicsökkentett" kategória.
    Ha valaki úgy dönt, hogy a tömegközlekedést választja, és föld alá merèszkedik- brrrr!-, úgy a Duna Plázáig váltson jegyet, szerintem 5-10 perc sétára is készüljön, viszont ez esetben parkolni nem kell;)
  • Helyszín:

    KLASSZ HELY!
    Megérkeztem!
    Utólsó simítás még a ünnepi öltözékemen, majd kiléptem az autóból, a hőség és az eső utáni pára azonnal sokkos állapotot okozott, kétsèges volt, hogy képes leszek-e a szűkséges telefonhívásra.
    De minden erőmet összeszedtem, és hívtam Dominikát 12 óra, 59 perckor, hangja segített a visszatérésben, így sikeresen abszolváltam az instrukciókat, fél perc múlva Domi és köztem már csak egy ajtó volt, egy-két másodperc múlva már az sem.
    Csak foszlányokra emlékszem milyen az előszoba, megpillantottam Dominikát, és Őt körülvevő tér homályossá vált. Mondhatjátok, hogy jó, de kifeléjövet körülnézhettem volna, higgyétek el az átélt élmény után örültem, hogy megtaláltam az ajtót.
    Ha ingatlanügynök lennék!;)
    A lakás 2 szobás, remek elrendezésű, keleti fekvésű ingatlan, akár kisebb családnak otthonául is szolgálhatna, kiváló műszaki állapot, de mivel nem vagyok ingatlanügynök azt mondom, hogy az alkalomhoz illő sejtelmes félhomály, halk muzsika.
    Apró fénygolyók csillannak meg a légyott helyszínéül szolgáló pont megfelelő méretű szobában, ahol kényelmes franciaágy, nagyobbacska komód, néhány dekorációs tárgyal, egy kényelmes fotel a ruháknak, vagy akár még leülni is lehet benne.
    A szobában az ágy bal odalán, tükör a falon volt egy szituáció amikor nagy szolgálatot tett.
    A fürdő kád, zuhanyrózsa, különböző márkájú tusfürdők, ès a szokásos szájápoló kellékek, kispohár, szájvíz.
    jó kis lakás!
  • Lány külseje:

    AZ ISTENNŐ!
    Tudjátok, amikor a háttèr elmosódik! Amikor Dominikát megpillantottam pontosan ezt tapasztaltam,mint egy művèszfotó, megdörzsöltem a szememet, de nem változott, de nem baj, jó volt lubickolni a látványban, van valami különös varázslat Dominikában, félig kislány, félig dáma, pajkos tündér, kinek hihetetlenül szép szeme segít a férfiak
    magbabonázásában, szerintem akár egyetlen mozdulatával képes cunamit okozni, ezzel a férfit kibillenti egyensúlyából.
    Számomra a belső tulajdonság kiemelten fontos,
    a külső-belső összhangja tökéletes,így erős volt a hatás számomra,ez a harmónia Dominikát még vonzóbbá tette.
    Persze azt várjátok tőlem, hogy írjam le a kűlsőt,
    hát nem könnyű újat mondani sokadikként.
    Oh my god!! De jó nő, volt az első gondolatom, amikor az ajtó mögött megpillantottam, igaz, hogy magas, de a közöttünk lévő egy-két centi különbség az Ő javára, egyáltalán nem volt zavaró.
    Valóban egy gramm súlyfelesleg nincs, vékony testalkatával remekül harmonizáló kerekség mindenütt, a többször megénekelt popsi valóban
    vonza a férfiszemeket, a többször említett keble- és valóban se kicsi, se nagy- csodás mellbimbói büszkén mutatják magukat, élvezet csókolni.
    És az álomszép, punci, tökéletes higiénia, többször dícsértem mikor érezhettem ízét, illatát! Kész vagyok most is hogy rágondolok.
    Egy rafinált azt hiszem fekete bugyi- melltartó kombóban fogadott, combfix, nyakában vékony fekete masni vagy szalag, rendkívül szexi megjelenès.
    DOMINIKA EGY SZÉPSÉG!
  • Action:

    NEM LEHET FELEDNI!
    És ott álltam Dominika ajtaja előtt, mely azonnal nyílt, hevesen dobogott a szívem, számoltam a másodperceket, mikor pillanthatom meg, jobbra az ajtó mögött Domi, míg tekintetem odaért, a lakást érzékeltem, majd megpillanva Őt
    egy gondolat! Ez az, szuper, minden ahogy vártam, ez kell nekem, ordította lelkem. Talán a szomszéd is hallotta!:)
    Mosoly arcán, puszi egymásnak, " szia, Dominika vagyok"
    végem lett!! Bemutatkozásom után cipőlevétel, és átadtam ajándékomat, különleges, egyedi gyártású, reményeim szerint számára is ízletes desszertet, pár szó kíséretében.
    Megdícsértem adottságait, a lakást, és megmutatta randink helyszínét, a kényelmes franciaágyra előkészítve a törölköző, rajta egy ajándékcsoki, majd pár percet beszélgettünk, felvetettem a fürdő igényemet, melyet lelkesen helyeselt" az idő ne fogyjon" mondta.
    Fürdőből kijövet, pohár vízzel kínált, majd szorosan, állva átöleltük egymást, végre érezhettem Dominikát vágyam szerint, Ő is átölelt , ajkaink összeértek, különleges csókját élvezhettem. Nem a mély, vad nyelves," imádtam, érzékien, finoman, érezni kellemes puha ajkait. Én közben már a popsiját símogattam, jesszus! mennyire jó volt, nagyon finom tapintású, bársonyos bőr, formás, kemény fenék, nagyon érzéki.
    Kezei már Nabutkát is érintette,fenekemet húzta magához, majd ismét visszatért.Dominika megfordúlt, fenekét hozzámtolta,fejét enyhén félrehajtotta, én nyakát csókolgattam, kezeimmel előrenyúltam, még fedett kebleit érinthettem.
    Domi hátranyúlt a már említetthez, majd mozdulatai egyértelművé tették, hogy van egy felesleges ruhadarab rajta.
    Egyetlen mozdulattal pattintottam le a melltartó csatját, mely lassan lecsúszott Domiról, így megpillanthattam elképesztő kebleit. " Gyönyörű vagy" mondtam, mosollyal köszönte bókomat, én meg csókkal a hibátlan keblére háláltam meg mosolyát.
    Domi megfordúlt, az ágyraült, kedves kacsintás, tudtam mi kõvetkezik, " adok rá puszit, ha nem gond".
    Válaszolnom sem kellett,ugyan az volt a célunk Kisnabut és Domi ismerkedtek, persze ellenvetésem nélkül.
    Nagyon lágy, érzéki kényeztetésben volt részem, melynek már látható eredménye volt, " szerinted menjünk a kettőre?"
    kèrdeztem, " Te ismered magad, de előbb szexeljünk, utána meglátjuk" -- azèrt az idő is haladt--Dominika tökéletesen ált a dologhoz, szex a fontosabb, nehogy lemaradjak róla.
    Óriási respekt a hozzáállásáért, finoman irányított, egy biztos, érezzem jól magam, ez volt a célja.
    De, hogy minden vágyam teljesűljön, jelezte, irány az ágy, mint egy párduc kúszott hátra, lábait szélesre tárta, " leveszed a bugyimat?", biccentès, ès már kezdtem is a szertartáshoz. Ugye milyen fontos pillanat ez, amikor a kezek útnak indúlnak, két oldalról megfogjátok a már egyetlen parányi textilt. Csak lassan, Domi csípője enyhén megemelkedett, óvatosan húztam fenekéről combjára, itt már segített partnerem, ehhez először lábait összezárta, majd mikor minden szabaddá vált szélesre tárta, hosszú lábait.
    És ott volt előttem Dominika,a legpompázatosabb öltözékében, melyet csak mi, kiválasztottak láthatunk, élvezezhetünk!
    " Szeretnéd?" Kérdezte!
    Szándékom egyèrtelmů volt, elhelyezkedtem hason, lassan , fokozatosan haladtam puncija felé, először combjait csókolgattam, majd a egyre közelebb, " gyönyörű a puncid" mondtam, apró pillangók kislányos, rózsaszín kehely, csupasz frissen borotvált , és végre elèrtem.
    Domi apró sóhajtással jelezte tetszését, ez bátorítóan hatott, újjaimmal a puncin kívüli rész símogattam, számomra az újjazás belül kicsit tabu, tudom fájdalmat okozhat, ezért kiemelten óvatos vagyok, de nyelvemmel ízleltem, éreztem illatát, hallhattam Domi kéjes hangját.
    Akkor szex?Gondoltuk, vagy kérdeztük, vagy éreztük, hogy ittt az ideje, de először Kedvesem megkért térdeljek elé, mert még tervei vannak! Kezeim a csípőmön, Domi előttem, csípője kiszélesedve, lábai széttárva, így még egy szex előtti
    franciabemutatót tartott. Szájában a már majdnem teljesen merev péniszem, bámultam elképesztő idomait így felülről, símogattam ameddíg elértem a popsi, a gát, a punci , eszméletlen látvány volt, Domi teste így négykézláb, fenekét pucsítva, lábai enyhén széttárva! Te jó ég!! És közben a szájában vagyok!!
    Közben a védelem is előkerült, érdeklődtem legendás gugoló pozíciója felől, megnyugtató igen válasz, de mivel világos volt , hogy nem is kell tervezni második menetet, Domi még kedveskedett. Ő az ágy elé, a szőnyegre térdelt,én az ágyszélére ültem, na itt már rezgett a léc, már majdnem, de időben szóltam Dominak, így fel az ágyra,gumi egy pillanat alattva helyén, és Ő fölém helyezkedett. Lábait széttárta, lassan, fokozatosan ereszkedett rám, lassan eltüntem benne, én a szemlélődő-élvezkedő csodáltam izmos combjait ahogy megfeszül, szőke haja előttem, kezeimet megfogta, majd kebleihez szorította, nem voltam rest, közben Domi egyre gyorsul, én már levegő után kapkodtam, nyílvánvaló volt, hogy Dominak ezt a nehéz pózt már nem sokáig kell elviselnie. Így is lett! Még néhány pillanat ès combjait szorítva élveztem el.
    Hagyott lenyugodni, csak lassan váltunk ketté, szokàsos procedúra, majd egy nagy " köszönöm, Kedves" és elégedetten nyúltam el az ágyon.
    Domi vizzel kínált, szükségem is volt rá, remekül éreztem magam, majd mivel kis időnk volt még, elfogadtam partnerem ajánlatát, kis hátmasszázs beszélgetéssel egybekötve!
    Fürdès , pár köszönöm, néhány csók, majd" várlak szeretettel legközebb is" Domitól, jó érzèsekkel távoztam
  • Elszámolás:

    Mivel kommunikációnk nagy része viberen történt, így a fontos kérdèseket is ott egyeztettük.
    Az így megadott tiszteletdíjat, melyet írásomban közlök, a randink elején az ágy előtti komódra helyeztem.
    Igazán korrekt, tisztességes ajánlat!
  • Összkép:

    Dominika egy rendkívül szép, érzéki fiatal lány! Láthatjuk a fotóit, aki meglátogatja, személyesen is megtapasztalhatja kiváló adottságait.Ami viszont nem látható, csak tapasztalható, érezhető, az a vendég tisztelete, végtelen kedvessége, alkalmazkodóképessége és az általam is megtapasztalt lelkiismeretes hozzáállás. Ezzel lesz Dominika egy kiemelkedő szolgáltató, és kétségkívül az oldal egyik legmagasabb szintű hírdetője.
    Ezt mutatja az írások száma, tartalma és minden vendég általi elismertsége. Stabil megbízható hozzáállása példaértékű, már a randinkat megelőzően, de a randink alatt főleg megtapasztaltam alkalmazkodóképességét, mely intelligenciájának egyértelmű bizonyítéka.
    Remek döntès volt a részemről, hogy meglátogattam, a legparányibb hiányosságot, kifogást nem tudnék mondani, mind a környezet, mind a külső, mind általa nyújtott élmény tekintetében, így kétségtelen, hogy lesz következő randi, remélem mihamarabb és kétségtelenül hasonló színvonalon!
    Hálas vagyok Neked Dominika!
Happy Massage