• Emily Hudson

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Néhány hónappal ezelőtt már volt egyeztetett randink, de akkor sajnos le kellett mondanom néhány nappal előtte. Már egy ideje olvasgattam itt az oldalon a róla szóló besziket, oldala is igényesen megszerkesztett, képei ízlésesen ábrázoltak egy igazán csinos hölgyet. Anno már én is jártam az Emily által is szolgáltatott igazi profi tantra masszázson és azok is elvarázsoltak rendesen. Az Emilyről szóló beszik egyenesen szuperlatívuszokban említik az ő szakmai tudását. Mivel a verebek azt csiripelik, Emily már nem sokáig emeli az oldal nívóját, nem szerettem volna kihagyni egy vele eltöltött randit. Felhívtam, dumáltunk egy kicsit, majd megbeszéltünk egy 1órás talit, néhány napra rá. Emily kért a randi napján egy megerősítő sms-t. A randi időtartamát időközben, szintén sms-ben másfél órásra változtattam, amit Emily elfogadott.
  • Megközelítés:

    Emily a 13. kerületben fogadja vendégeit, a Marina Parton. Bevallom, még sohasem jártam eme ,,klasszikus" lakóparkban, pedig, de nem jártam. Úgyhogy Emily ezzel is tabut döntött nálam, hogy hova nem megyek. Aki ismeri már a környéket annak nem kell bemutatni, aki meg nem, az járjon utána. Azért egy kis segítség. Metróval Gyöngyösi útig, majd 5perc séta, én ezt a megközelítést használtam. Autóval 100 méteren belül biztos találni helyet, ami fizetős. A házszámot tiszta időben még Budáról is látni, valami óriásit képzeljünk el.
  • Helyszín:

    A már említett Marina Part egy nemrég átadott épülete rejti a találkahelyet. Emily a magasfokú diszkréció miatt megérkezéskor az összes lakásig szükséges információt sms-ben küldi. Ezután liftbe szálsz és meg sem állsz a már lassan nyíló lakásajtóig. Félhomály fogadott, de azért egyértelműen Emily volt aki beengedett. Ne lássam többé a tengert, de nem tudnám megmondani mi volt rajta, annyira feledtették a későbbi események.
    Egy szuper kis garzon a szeánsz helyszíne, ami tipp-topp mindenütt. Előtérből balra egy amerikai konyha, jobbra a kezelő, mellette a fürdő. A fürdő kádas, zuhanyozós, csili-vili, minden van ami a komfortérzetünket csak növeli. Emily dolgozószobája erre a célra berendezett, funkcióját betöltő néhány bútordarabból áll. A kedvencem a szoba szinte egészét betöltő francia ágy, ahol aztán rendesen el lehetett lazulni. Erre még dobott egy lapáttal az ágy egyik oldalával párhuzamosan végig futó tükör. Az ágy szépen előkészítve, praktikus fejtartóval a végében. Itt is tisztaság, hangulatfény, valami füstölő, és a szeánszhoz passzoló zene.
  • Lány külseje:

    Emily egy nagyon csinos, rejtélyesen szép arcú nő, aki nem fél használni szerencsés adottságait. Itt most brilirozhatnék nem létező költői vénámmal, de azt már elődeim megtették. Kijelentem, Emily egy csábító, férfiszíveket romokba döntő szépség, aki ha akarná rabszolgájává tenne. Elég hamar volt szerencsém úgy megpillantani, ahogy az Úr megteremté, szóval a külső megbabonáz. Kifogástalan alak, gyönyörű mellek, olyan popsi, hogy csak na, szép arca karcsú nyakával alkotnak kivételes egységet. Nekem külön kedvencem voltak formás végtagjai amit nem is hanyagoltam együttlétünk során. De nem tudom nem idesorolni az egyik legszebb nőiességet, amit bizonyos testhelyzetekben volt szerencsém látni. Mind ehhez még kisugárzása, magasfokú intelligenciája is hozzájárul, amit már csak tantrikus tudása tud fokozni.
  • Erotikus masszázs:

    Úgy valós a történet, hogy majdnem nem lett sem masszázs, sem levezetés. Mint utólag kiderült, hogy a belépőm nem sikeredett túl jóra, ezért Emily még az elején majdnem visszafordított. Szerencsémre nem tette, amit utólag ő is jó döntésnek tartott.
    Az Emily kezei által okozott gyönyört nem tudnám egyértelműen a klasszikus masszázsok közé sorolni, nem is lehet. Azért teszek ide is néhány sort, hogy meglegyen a kvóta. Miután hasra feküdtem Emily mögém jött, lábaim jól széthajtotta és megkezdte azt a fajta magasfokú ingerlést, ami egy jó darabig cikázott testemen. Finom kis ujjacskáival pásztázta hátsó felem, gyakran visszatérve a gát és a zacsi környékére, de még nem nyúlt előre. Próbáltam józan maradni, de agyban már ejakuláltam, annyira megérintett. Szerintem a hátralévő rész tuti, hogy inkább a levezetéshez jobban illik.
  • Levezetés:

    Komolyan most bajban vagyok. Mit írjak le? Hogy folyamatos nirvánában volt részem? Baromi nehéz erről tájékoztatni a kedves olvasót. Hogy írjam le, hogy amikor még hason feküdtem már Emily keze bizony már a makkost dédelgette, de úgy ám, hogy a benti társaság azt hitte karácsony van és ki akart szaladni, hogy megnézze az ajándékokat. Na, azt már nem, mondtam is Emilynek, aki ettől kezdve már tudta mi a ,,gyenge" pontom. Innét lehet, hogy nem ebben a sorrendben, de igen csak finom dolgok következtek. Sajnos megint az én szűkszavú előadásomban. Folyamatos izgatás, Emily teljes testtel támadott. Kókuszolajjal bekent ahol kell mindenünket, s úgy elkezdett rajtam csúszkálni, hogy néha már tényleg valami más is lesz. Testünk egy vad erotikus táncban mozgott, egy kicsit én is beletettem magam, valami őrjítő volt, ahogy Emily ezt a koreográfiját levezényelte. Mondom, ezt úgy, hogy nem vagyok híve a csúszkának, de ez annál sokkal több volt. Időnként lecsúszott és a megszeppent makkost babusgatta nagyon finoman, figyelve reakcióimat. Gyakran kerültünk fejközelbe, egy-egy puszi arcra, nyakra belefért. Bizonyos helyzetekben az ő simogatása sem volt tabu, betartva a határokat. Egyszer csak felhúzott magához ülés pozicióban, jó hosszú ölelés, csókok nyakra vállra, kezem melleit simogatják finoman, ő is csavargatja az enyém, szuszogunk. Majd újabb ölelés, nem tudok betelni Emily nyakával, talán ő is élvezi, kisebb sóhajok hagyják el ajkát. Nézünk egymás szemébe, szánk rendszeren suhannak el egymás mellett, Emily nagy játékos. Újra elenged, fekszem széttárt lábakkal, ujjacskái megint a makkom izgatják. Írhatnám, hogy férfiasságom már majdnem a mennyezeti lámpát lökdösi, de nem ez történt. Szinte végig egy készenléti állapotban voltam, ami állítólag tök normális ilyen helyzetben. Emily elég jól kiismert, ezalatt az idő alatt, újra felhúzott magához, majd térdből teljesen hátradőlt. Hoppá, akkor most mi van, lehet, hogy csak elszédült, de ha még sem? Iszonyatosan jól nézet ki ez a lány ebben a pózban is. Persze, tudtam, hogy most lehet egy kicsit adni is valamit. Nyakától indultam lefelé, melleit simogattam, majd előszőr csak egyik kezemmel, majd mindkettővel combjait kezdtem finoman masszírozni. Nagyon fegyelmezetten egy kicsit a comb belső oldalát is, miközben farkasszemet néztem Emily puncijával. Tényleg csak egy leheletnyi távolság volt a kezem és Emily nőiessége között. A farsangnak is vége van egyszer, masszőzöm felült és szó nélkül értésemre adta, hogy most szeretné befejezni amit elkezdett. Visszafeküdtem és megadtam magam Emily értő kezeinek. Ő pedig kellő életet lehelt kicsiénbe, aki kilehelte lelkét, némi fehérje formájában. Emily nem engedte azonnal, egy kicsit még óvta, széltől, fagytól.
    Kiment a fürdőbe, hozott friss törölközőt, majd én mentem ki.
  • Elszámolás:

    Emilynél csomagok vannak, amiknek az árai a honlapján pontosan megtalálhatóak. Én a másfél órás Deluxe csomagot élvezhettem, eszerint adtam át a megfelelő összeget még az elején. Nincsenek extrák, minden csomag tartalma meg van adva, annyi és nem több.
  • Összkép:

    Akinek nem fontos a NF, meg csók és Emily honlapját elolvasva az ilyen szolgáltatásra vágyik, annak Emily az embere. Emily talán a legjobb, akit ismerek ebből a szegmensből, ha sietsz talán még eléred.
Happy Massage