• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt - nagyon nehézkes elérni, de végül is egy héttel ezelőtt sikerült, ő csörgetett vissza. Akkor nagyon kellemesen elbeszélgettünk, megtudtam, hogy az itteni elérhetőségi időszak nagyot változott és reggel érdemes inkább keresni; valamint hogy ne is próbáljak előre időpontot foglalni, hanem mindig aznap, amikor jönnék.
    Így is történt, tegnap mentem volna, de akkor ki volt kapcsolva a telefon. Ma próbálkoztam, 9 körül felvette és megbeszéltük, hogy 12:30 - 13h között érkezem hozzá. Azért így, mert a biztonság kedvéért 13h-ra ígértem magam, de szólt, hogy ő már ott lesz és ha hamarabb érkezem, nyugodtan keressem a csengőért.
    Pontos címet kaptam, megerősítést nem kért.
  • Megközelítés:

    Mint mondtam, pontos címet kaptam. Újabb lakópark a Dózsa György út vonalán, az épülettömb sarkán egy kutyás szoborral - így egyszerűbb beazonosítani. Ahogy én láttam, autóval behajtani nem nagyon lehet, én BKV-val és kis sétával érkeztem a címhez. A háztömbök elég egyformák, de középen a számozások pontosak.
  • Leírás:

    Reggel már láttam, hogy került ki egy egyeztetési problémás beszámoló vele kapcsolatban, de akkor még hittem, hogy én szerencsés leszek. Pláne, hogy utána beszéltünk is telefonon és oké volt minden.
    Induláskor hívtam, akkor már ki volt kapcsolva a szám. Rossz előérzetem volt, de bízni akartam az adott szóban és hát reggel meg is beszéltük a dolgot, így az eső ellenére elindultam. Kis ázás, közben időnként próbáltam csörgetni, de hiába.
    12:37-kor a helyszínen voltam, csörgettem, semmi. Látom ám, hogy az épület takarásában rögtön a felére csökken a térerőm. Oké, akkor lehet, hogy ez is a gond - küldtem egy SMS-t 12:41-kor, az hátha könnyebben átmegy ha mozog a lakásban és látni fogja, hogy itt vagyok. (Jó, ekkor már sejtettem, hogy ez naív dolog a részemről, el is kezdtem alternatívákban gondolkodni.)
    Innentől kb. 5-10 percenként próbáltam hívni, de ki volt kapcsolva, ki se csöngött. Nézelődtem körbe, hátha valahol elkapok egy leskelődő szempárt, de semmi.
    13:07-kor a megállóból még egyszer megpróbáltam, aztán elengedtem a hölgyet, de nagyon bosszús voltam az időm elpazarlása miatt. Azóta se jött semmi felőle, amit nagyon sajnálok, mert nagyon kedves hangja van - én viszont ennél többet nem kaptam tőle.
Happy Massage