• Bius a szomszéd lány

  • Beküldte:
  • Bius a szomszéd lány reagálása

    Kedves Plugin !


    Örülök , hogy jól érezted magad
    köszi a vtr bejelentkezést
    Köszönöm szépen a Beszidet

    Puszi Bius :)

  • Egyeztetés:

    Előző nap a kiírt elérhetősége után írtam este Biusnak VTR-en, amit pár óra múlva vissza is igazolt másnap reggelre. Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan kapok időpontot, de azért megpróbáltam. :)
    Így az egyeztetés simán ment, telefonon nem beszéltünk előtte. Én 1 órára jelentkeztem be, de javasolta a program miatt a 1,5 órát, hogy rendesen maradjon idő a masszírozásra is, ezt elfogadtam.
  • Megközelítés:

    Régebbi építésű rész az Árpád híd környékén, parkolás fizetős, lehet találni parkolót. GPS egyértelműen odavisz, házszám látható, Bius pontos adatokat küldött.
  • Helyszín:

    Lakás átlagos, régebbi építésű, lift van, fürdőben kellő mennyiségű tusfürdő, szájvíz, a kád feletti függöny valahogy nem volt az igazi, sikerült kipacsálnom, de ezt jeleztem is és elnézést kértem.
    A meleg ellenére kellemes hűvös volt a szobában, be volt teljesen sötétítve, kellemes fények, egyszóval nagyon hangulatos volt, látszódott, hogy készült.
  • Lány külseje:

    Mivel Bius retus mentes fotókkal hirdet, itt semmi meglepetés nem éri az embert, pontosan ugyanazt kapja, mint a fotókon. Magas vékony lány, kellemes cicikkel. :)
  • Erotikus masszázs:

    Még a masszázs előtt annyi bevezetőt írnék, hogy sajnos a randi előtt 20 perccel kaptam egy olyan telefont munka ügyben, ami alapján sajnos a 1,5 órás randit 30-40 percre kellett csökkentenem.
    Ezt a megérkezésem után közöltem is sűrű elnézések közepette Biussal, aki először nem vette jó néven, de aztán már nem volt gond, megbeszéltük, hogy mi férhet bele.
    Ő korrekten mondta, hogy akkor módosítsuk a virágszálakat, de én pedig ragaszkodtam hozzá, hogy a megbeszélt 1,5 órás virágszálakat fogom ott hagyni akkor is, ha másra gondol. :)
    Fürdés után javasolta a gyors hátmasszázst és utána a kényeztetést, persze, hogy elfogadtam. :)
    A masszázs közepesen erős volt, közben beszélgettünk, nálam kicsit beakadt a lemez még mindig, hogy miért alakult így, hogy nekem hamar mennem kell, rám is szólt, hogy most már erről a témáról ne beszéljünk.
    Következett a masszázs vége, mondta, hogy menjünk át az ágyra.
  • Levezetés:

    Kibontottam az egybe részes fehérneműből, kis ismerkedős csókolózás következett és elkezdtünk belecsapni a közepébe. Érintésre is reagált a puncija vagyis úgy éreztem, hogy a csiklója erősen keményedik, ezt jeleztem is, hogy nagyon tetszik.
    Persze az is lehet, hogy "gyárilag" ilyen kellemes, én azt hittem nekem köszönhető :D
    Ő a hátán feküdt én pedig csókolgattam a testét, majd a puncihoz tévedtem és ott elidőztem, kis nyögésekkel nyugtázta ténykedésem, remélem tényleg örömöt okoztam, ujjazni is lehetett. Aztán 69be fordultunk és kölcsönösséggel ment tovább a program, ami szerencsére hosszabban is tartott, közbe erős cuppogással kezelte a farkam, így kis idő múlva jeleztem is, hogy el fogok menni. Utána törölgetés és órára nézés, hogy hoppá, 40 percnél vagyunk és sos mennem kell, így gyorsan fürdő, öltözés, köszönés és sajnos már az utcán is voltam.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igénybe - talán nincs is - , bővebb infóból mindenki tud tájékozódni
  • Összkép:

    Kellemes időt töltöttem ott, még ha sietve is volt, köszönöm, hogy megértetted, hogy nem tudtam tovább maradni, legközelebb bepótoljuk. :)
Happy Massage