• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy kolléganő vette fel a telefont. Már az előző héten szerettem volna meglátogatni, de akkor aznap délután telefonáltam és már csak egy nagyon késői időpont volt szabad. Most óvatosabb voltam, előző nap telefonáltam, így az általam kért időpontban mehettem, de másnap reggel SMS-ben meg kellett erősíteni a szándékot.
  • Megközelítés:

    A Corvin Pláza mellet található. Én a 3-as metrópótlóval mentem a Corvin-negyedig, ott átvágtam a plázán, és már lényegében helyben is voltam. Nagyon könnyű megtalálni. A parkolásról nem tudok nyilatkozni, biztos lehet, de gyanítom, vagy fizetős, vagy nem túl közeli a parkoló.
  • Helyszín:

    Egy nagyon új építésű lakóparki lakásban található, nem túlzás azt írni hogy luxusszínvonalú környezetre számíthatunk. Minden nagyon szép, tiszta és jól felszerelt. A fürdő tágas, egyedül a zuhanyfüggönyt hiányoltam egy kicsit, mert kád van, így muszáj leülni, ha nem akarja az ember eláztatni a padlót, és én nem akartam. Tusfürdővel bőven el van látva, a mosdónál szájvíz, kis műanyag poharakkal.
    Egy rosszalló megjegyzés: néhány korábbi vendég az általa használt pohárkákat ott hagyta a polcon. Uraim, ott a szemetes a padlón, tessék használni! Ne rontsuk ezzel a megítélésünket.
    A lakásban több lány is rendel, de a diszkrécióra nagyon ügyelnek. A szobában, ahol voltam egy kényelmes ágy volt található, és számos tükör segíti az élmények fokozását. Az ágyon felfedeztem még valamit, ami rögtön beindította a fantáziámat, de erről majd később.
  • Lány külseje:

    Amináról már sokan írtak, és amennyire olvastam, mindenki a legnagyobb elragadtatással. Nem szeretném ismételgetni, ami már más beszámolókból is kiderül, de nyilván nagyon sok újat nem tudok írni.
    Amina egy félig kínai lány. Gyönyörű, egzotikus vonásokkal rendelkezik, én nem is tagadom, hogy ez meghatározó szempont volt a választásomban. Régi vágyálmom teljesült, mindig is izgalmasnak találtam az ázsiai lányokat. Nem csak különlegesen szépek, de megtestesítik a mesés kelet csodáinak és a szabad, prüdéria és gátlások nélküli szex élvezetének ígéretét.

    Ő nyitott ajtót egy selyemköntösben. Nem magas, mint ahogy az ázsiai lányok általában nem azok, viszont nagyon arányos testalkatú. Hegyes, feszes mellei vannak, feszes combjai és csodás feneke. Hosszú, selymes tapintású a haja, a bőre pedig csodásan puha és bársonyos. Imádtam simogatni, megérinteni bárhol. Tetoválása, pirszingje nincs, ami nekem nem is hiányzott, nem szeretem az ilyet. A körmei valóságos műremekek. Hosszú, különlegesre lakkozott műkörmök, amelyek nagyon illettek az ilyen alkalomhoz.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsra a második szakaszban került sor, Amina felajánlotta, hogy kezdhetjük a kényeztető résszel, én pedig örömmel igent mondtam.

    Bevallom, én sem azért járok ilyen helyekre, hogy a fájó ízületeimet kikezeltessem, de Amina valószínűleg azt is meg tudná oldani. Hihetetlenül jól masszíroz, és olyan erő van benne, amit nem néznénk ki egy ilyen testalkatú lányból. Ismeri mind a thai, mind a svéd masszázs technikát, és csodásan tudja alkalmazni. De erre már nem sok idő maradt, és persze, hiába tapasztaltam milyen kiváló masszőr, azért legközelebb is inkább a kényeztetésre szeretnék több időt szánni.
    Masszírozás közben sokat beszélgettünk. Nagyon kellemes társaság, kedves, jó kedélyű, nagyon okos és művelt. Érdeklődő, de nem indiszkrét, magáról is szívesen mesél ha kérdezzük. Természetesen tökéletesen beszél magyarul, (mert hogy ugyanúgy magyar is) még csak akcentusa sincs.
  • Levezetés:

    Miután visszatértem a fürdőből, Amina incselkedve közel bújt hozzám, és igen kellemes mozdulatokkal elkezdte ingerelni a legintimebb testtájaimat. Hiába a nagy és hegyes műkörmök, olyan remek a technikája, hogy egy kicsit sem aggódtam, nem is kellett. Pontosan tudja, hogy nyúljon oda. Izgatja, de nem okoz fájdalmat, legfeljebb éppen csak annyit, ami ilyenkor még fokozza is az izgalmakat.
    Igyekeztem kibontani a köntösből, ami egyáltalán nem volt ellenére, és simogattam, csókolgattam a testét. Csodás kis mellei vannak, a feneke pedig tökéletesen domborodik. A punci simára borotvált, a szeméremajkak csodásak. Egy darabig simogattam és csókolgattam a punciját, majd rátértem arra, amire azóta vágytam, hogy beléptem a szobába.

    Ahogy már utaltam rá, az ágyon felfedeztem valamit, ami rögtön beindította a fantáziámat. Ez egy nagyon precízen kialakított rózsaszín vibrátor volt, ami egyszerre alkalmas a hüvely és a csikló izgatására. Reménykedve kérdeztem Aminát, láthatom-e ahogy a játékszerrel izgatja magát. Szerencsére ez nála nem extra, így bekapcsolta a vibrit. Először kívülről izgatta a csiklót és a szeméremajkakat, majd mikor már elég nedves lett, be is dugta a punciba. Én nagyon élveztem a nem mindennapi látványt, közben simogattam és néha csókolgattam a mellét. Nem tudom, hogy végül sikerült-e így elélveznie, de nagyon kéjesen nyögdécselt és az egész teste izgatóan remegett.

    Miután kikapcsolta a játékszert, kaptam egy csodás natúr franciát. Előtte kérdezte, hogy szeretném. Én - mi tagadás - eléggé be voltam indulva, ezért egy erősebb és intenzívebb szopást választottam. Meg is kaptam alaposan. Csodásan kényeztette a farkam, nem mélytorkos, inkább pont a megfelelő mértékig vette be, az ajkai és a nyelve pedig tökéletesen izgatja a szerszámot. Éreztem, hogy ezt nem fogom sokáig bírni, de szerettem volna még megízlelni a punciját, ezért kértem, hogy váltsunk át 69-be. Gyorsan elhelyezkedett felettem, és így folytattuk. Persze így sem tudtam sokáig visszatartani magam, hamar szólnom kellett, hogy itt a vég.

    Utána letörölgetett egy papír törlőkendővel, majd egy nedves törlőkendővel is. Kaptam egy kis innivalót, el is fogyott az utolsó cseppig, mert ilyenkor mindig megszomjazom. Mivel maradt még egy kis időnk, utána került sor a masszázsra.
  • Elszámolás:

    Egy órás programra mentem, ezért *** rózsaszálat nyújtottam át Aminának. Ez ma kb. a pesti átlag. Vannak extrái is, a csók és a végig szájba, ezeknek még 3 rózsaszál a díjuk, de én ezeket nem vettem igénybe. Előre kell fizetni.
  • Összkép:

    Amináról már rengeteg dicsérő beszámolót lehet olvasni, és megerősíthetem, hogy ezek a beszámolók nem túloznak. Én is csak pozitívumokat tudok írni róla. Csodás testű, nagyon szép arcú és nagyon szenvedélyes lány. Felejthetetlen élményben volt nála részem, kicsit úgy érezhettem magam, mint a regénybeli a Tai-Pan, aki a gyönyörű kínai ágyasa társaságát élvezi, és pontosan ezt reméltem ettől a randitól.
Happy Massage