• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap telóztam, "telefonközpontos" kollegina vette föl, aki korrektül tájékoztatott a részletekről. Másnapra kerestem magamnak szabad időpontot, gyorsan meg is egyeztünk egy kora délutáni időpontban. Másfél órás programra neveztem be. Az volt a kérés, hogy aznap reggel még erősítsem meg egy üzivel a foglalásomat, amit természetesen meg is tettem.
  • Megközelítés:

    A Corvin Plaza közvetlen közelében található a cím, én a BKV-t választottam, a Rákóczi téri metróállomástól kb. 10 perces sétával értem oda. Egyébként a 4-es, 6-os villamos a közelben áll meg, illetve a Corvin-negyed metróállomás is nagyon közel, ezektől még közelebb a cél.
  • Helyszín:

    Egy korszerű, sokemeletes társasház utolsóelőtti szintjén van a helyszín. A lakásban több tetthely is van, a miénkben tatami volt, két oldalon tükör, illetve volt egy fotel is, amibe a ruhát lehetett pakolni. A fürdőszoba zuhanyzós, a kabin kicsit nehezen záródott. Több flakon tusfürdő is volt, bár a kínálat kicsit egyhangú, a tusfürdők háromnegyede ugyanaz a márka volt.
  • Lány külseje:

    Egy vékony, filligrán, szexi hölgy nyitott ajtót. Érdekes: általában a képeken kicsit vékonyabbnak tűnnek a lányok, itt azonban fordítva: a valóságban vékonyabb Zoé, mint a képeken, de ennek is megvan a magyarázata. Elmondása szerint a fotózás óta jó néhány kilót leadott már magáról. Amúgy nem kérdés, hogy ő van a képeken, mint ahogy az sem kérdés, hogy retusáltak a fotók, persze ez érthető, hiszen több tetkója is van Zoénak, amik a képeken nem látszódnak. Ami a lényeg: hosszú, barna haj, közepes méretű, teljesen természetes cicik, és egy nagyon formás, markolászni való popsi. Az arctakarás miatt sem kell félni, Zoénak elbűvölően szép, mosolygós arca van. Az átlagosnál alacsonyabb, de nem esett nehezemre lehajolni, ha csókot akartam adni.
  • Erotikus masszázs:

    Nem sok időt fordítottunk rá, az volt a kérésem, minél több idő maradjon az erotikára. Krémet használt, lentről felfelé haladt, érezni lehetett, hogy tanulta a masszázst. Kérésemnek megfelelően nem erősen, közepesen gyengén csinálta, a combomnál volt kicsit erősebb, a hátsómhoz érve voltak erotikus benyúlások is, a hátam és a lapockám is közepes gyúrásban részesült, majd a derekamhoz és hátsómhoz visszatérve jöhetett a fordulás.
  • Levezetés:

    A fürdőből visszatértem a szobába, aztán rögtön jött Zoé is. Magamhoz húztam, ölelgettük egymást, lehajoltam, és puszilgattam a nyakát, arcát, száját... Majd szenvedélyesen csókolóztunk. A formás popsit markolásztam, majd finoman megpróbáltam lehúzni az egyrészes sötét ruciját, a derekáig sikerült is, ekkor megcsodáltam a természetes melleit, szopogattam, puszilgattam őket, a ruci végleges megszabadításához már Zoé segítségére is szükségem volt. Miután anyaszült meztelen volt Zoé, levette a körém tekert törülközőt, hasra feküdtem a tatamin, és sor került a masszázsra, amit a fenti fejezetben részleteztem. Fordulás után fölém hajolt, finom csókokkal haladt lefelé, puszilgatta a mellkast, hasamat, a derekamhaz érve a farkam környékén puszilgatott, majd a zacsit kezdte nyalogatni, nem maradt el a golyós szopi sem, nagyon izgatóan csinálta. Ezután a rúd következett, le-föl haladva puszilgatta, majd a makkomhoz érve a kinyújtott nyelvével izgatta, majd bekapta. Fokozatosan gyorsuló tempóban szopogatta, amikor robbanásközeli állapotban voltam, kérésemre megszakítottuk a kényeztetésemet, bár másfél órás programban kétszeri élvezetre is van lehetőség, én azonban a legvégére akartam hagyni. Mivel bőven volt még időnk, megkértem Zoét, hogy helyezze kényelembe magát. Hanyatt feküdt, most én kezdtem el csókolgatni fentről lefelé haladva, a mellbimbók és a poci után a lába közé értem, puszilgattam körülötte, miközben az ujjammal a csiklót kényeztettem, majd franciás kényeztetésre váltottam. Hosszas nyelvjátékkal kényeztettem Zoét, aminek meg is lett az eredménye, a lepedő is nedves lett. Rövid beszélgetős szünet után ismét Zoé vette át az irányítást, megint kényelembe helyeztem magam, néhány csók kíséretében a melleivel a farkamhoz dörgölőzött, hasonló koreográfiával kényeztetett, előbb a zacsit nyaldosta, a golycit beszippantyúzta, leírhatatlan érzés volt, Zoé nagy szakértője az effajta kényeztetésnek. A zacsinyalás után egyre feljebb haladt a nyelvével a rúdon, majd a makkomat nyaldosta, majd a szájába vette. A forró szájával egyre intenzívebben kényeztetett, aminek gyorsan meg is lett az eredménye, hatalmasat élveztem a szájába. Gyakorlatilag az utolsó csepp sem veszett kárba, végig a szájában tartott, majd mire teljesen kivégzett, diszkréten a papírtörlőbe engedte az utódokat. Szuper happy finish volt, de ez az egész randinkról elmondható.
  • Elszámolás:

    Az elején rendezve, két extrája van (csók és NFVSZ), szerintem bűn lenne bármelyiket is kihagyni, így a pesti átlagot kicsit meghaladta a rózsák mérete, de Zoé programja is bőven átlag feletti volt, így nem kérdés, hogy megérte.
  • Összkép:

    Intelligencia, kedvesség, szexi kisugárzás. Zoéban minden megvan, ami garantálja a csúcsérzést az egész randi alatt. Azért (is) éreztem kitűnően magam, mert Zoé szerintem semmi különöset nem csinált, egyszerűen csak önmagát adta, így nagyon remélem, lesz még szerencsénk egymáshoz.
Happy Massage