• Berry26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ha, vannak lányok, akiket nehéz elérni, ő tipikusan olyan. Naponta kétszer, különböző időpontokban hívtam, általában kicsöngött, de nem vette fel. Volt már, hogy sikerült beszélnem is vele. Érdekes volt a hangja, cuki és jó fej lány. Vicces csajszi, vagy inkább bolondos. Korábban már az időpontfoglalás is megtörtént, két nappal előre, de akkor az a randi meghiúsult. Lehet előre foglalni hozzá, de nem érdemes. Szerintem, már akkor elfelejtette, amikor a telefont letette.

    Aznapra szabad csak vele tervezni.

    Lényeg, hogy nem szegte kedvemet az a kis incidens és tovább kísérleteztem. Láss csodát, most sikerült a találkozó.

    Csörgettem, ahogyan máskor is szoktam, semmi. De, aztán egy óra múlva visszacsörgetett. Idáig már sokszor eljutottunk. Felhívtam és arra kértem, hogy ő mondjon biztos időpontot, amikor tutira szabad lesz és fogadni tud.

    „Gyere most, vagyis még nem vagyok bent, de félóra múlva már igen. Az jó lesz neked?”

    Oké, ott leszek, 30 perc múlva. - Feleltem neki.

    Lefürödtem gyorsan, mert olvastam az írásokat róla, hogy nála az a rituálé, hogy már az ajtóban megkérdezi, hogy tiszta vagy-e, és ha igen, akkor rögtön a szájára kapja a dákót.

    Útközben látom ám, hogy hív. Na baszki, mi jöhetett közbe már megint? Visszahívom, és azt mondja, hogy tíz percet kér még, mert forgalmi szitu van. Majd csörög, ha beért és mehetek. Rendben, ez még simán belefért. Természetesen a csúszást a végén hozzáadtuk az időmhöz. Nem maradtam kárpótlás nélkül.
  • Megközelítés:

    Tűzoltó utca és Üllői út közötti részen van, a Klinikák előtt jóval, ha a belváros felől nézzük. Corvin plázához van közelebb, csak az Üllői út másik oldalán van a telephelye. Biztonságos környék. Könnyű megközelíteni BKK-val. Autóval csak a parkolás okozhat fejtörést
  • Helyszín:

    Felújított társasház egyik lakása a folyosó legvégén. Bejutás diszkréten ment. Szokványos, lakott albérlet hétköznapi életképe fogadott, a 9.kerület filterén keresztül nézve.

    Nem akartam körbe nézni jobban, bőven elég volt, az, amit láttam az ajtóból.

    Berry-hez jöttem, nem mustrálni a kecóját. Maradjunk annyiban, hogy a célnak megfelelt a szoba ahol voltunk. Tetthely egy nagy és puha ágy volt. Oldalt egy laptop, felnyitva, amin egy szaftos pornó film akció jelenetei mentek. Kisesebb szekrény is volt még a szobában, ami minden félével tele volt zsúfolva. Köztük a síkosítóként használt testápoló krém is. Egyből két flakon, naná hogy családi kiszerelés. Indokolt is, mert ipari mennyiséget fogyaszt, ezt tapasztaltam, igazolhatom.

    Fürdőt láttam, de nem használtam, lévén hogy steril állapotban érkeztem. Az akció után jobbnak láttam inkább, ha ott, csak egy gyors felületi tisztogatást végzek magamon, és a nagymosást majd otthon teszem meg.
  • Lány külseje:

    Az adatok a valóssággal mutatnak hasonlóságot. A testmagasság és a súly, azok fedik egymást. A korban már nem vagyok biztos.

    A mellei talán nagyobbak is, mint amilyenre a képeit nézve számítottam, de kissé elasztikusak. Természetes formájúak és enyhén gravitáltak. Igénybe vett bimbikkel kellemes játszótere lehet a cicifanoknak.

    Puncija fazonra igazított. Bejáratot enyhe, halvány barna színű fodrok szegélyezik. Beljebb szűk és jól kipárnázott rózsaszín felülettel rendelkezik. Jó volt benne lenni.

    Alapjában véve Berry egy vékony nő, ezért a teste teljesen rendben van. Fehér bőrén az a speciális, fekete harisnya body nagyon szexin mutatott. Pont ott voltak a nyílások rajta, ahol kellett. Ettől, színben élesen eltérő pink színű melltartót viselt. Az első percekben már kiszabadítottam az ikreket. Hagy lengjenek, hagy élvezzék a szabadesés gyönyörét.

    Az arca - az véleményes. Szerintem átlagos, elmegy. Nekem olyan boszisnak tűnt. Szemei fekete ceruzával lettek hangsúlyosabbá téve, amúgy vastagon volt alapozva az arca púderral. Vörös rúzs volt a száján, az még emelte, az amúgy is rosszlányos feelinget. Fekete színű, gyakran festett haja végig össze volt fogva. A magas fokú igénybevételek közben néhány tincs csak kiszabadult. Azok áldozatául estek a körülményeknek. Nyállal és krémmel is érintkeztek. Később komolyabb rehabilitációra szorultak. Mint ahogyan a make up-ja is. Minden összefolyt rajta, de se őt, se engem nem zavart a leszedált állapota.

    Aki barátnős, szende-szűz lányok naiv hangulatára vágyik, az ne hozzá jöjjön. Berry kifejezetten hardcore-ban nyomja a szexet, nem szofisztikálja magát, nem hordoz úrinői manírokat. Aki viszont a felnőtt filmeken látható formációt és azok mocskos hangulatát szeretné megélni, az hozzá jó helyre érkezik. Nincsenek udvariaskodó, felvezetőnek szánt, hosszas, ismerkedős beszélgetések, ráhangolódás gyanánt. Műveltségi vetélkedőkön szocializálódott és kultúrából jól lakott tanárbácsiknak akadna dolga bőven vele. De, minek ide edukáció. Berry így jó, ahogyan van. Kiadós szopás és b@szás koronázatlan királynője. Csak ez van nála étlapon. Nem is kínál mást, de ebben viszont a magas szintvonal garantált.
  • Action:

    Bekisért a szobába. Egyből a tárgyra tért.

    „Tiszta a faszod? Ha igen, akkor bekapom és jó leszoplak. Aztán meg is baszhatsz. Ugye, baszni is akarsz, mert én már most kívánom a farkad. Tudod, amíg vártalak én teljesen felizgultam ezen a filmen. Nézd! Gyere és csináld velem is azt, amit ott látsz!”

    Tulajdonképpen a válaszomat sem várta meg, a testbeszédemből kiszűrte, hogy igen, tiszta. Már térdelt is elém és egyből vad szopásba kezdett.

    Nem írom le a teljes műsort, hogy mit csináltam vele, csak egy kis ízelítőt adok belőle, mert túlságosan hosszú lenne. Inkább azt szeretném érzékeltetni, hogy Berry milyen jó a szexben és hogy milyen jól és milyen sokat improvizált közben. Ettől minden randi teljesen más lehet vele. Más fazon, más habitus, teljesen eltérő szituációt idézhet elő. A konklúzió azonban mindig ugyanaz lesz. Orbitális erotikus élménnyel gazdagon távozhat tőle a vendége.

    Ott tartottam, hogy előttem térdelve lelkesen cumizott nekem. A testápoló krémet úgy használta a farkamra, mint a ligeti hot-dog árus a ketchupot a virslire. Teljes hosszában és hullámozva terítette be vele a rudamat. Aztán úgy tömte magába a kolbászomat, ahogyan csak bírta. Szopás közben szinkronban mozgott a keze a szájával. Később lefogtam a kezét és a tarkójára tettem. Cuppogott a tetején, szipkázta a makkomat, majd lendületből rátoltam a száját a farkamra, egészen tövig a garatjáig jutottam. Láttam, hogy dagadnak az erek a nyakán, zihálva veszi a levegőt az orrán, de egészen jól bírta, hosszú másodperceken keresztül tartotta a pózt. Láttam, hogy az ujjaival közben a punciját izgatja. Majd elengedtem a fejét. Kiszusszantott a szájából és hangos nyögésekkel kapkodott a levegőért.

    Kő keményre felszopott.

    Udvarias férfi lévén segítettem neki a térdelésből felállni. Majd az ágyra löktem, csak úgy nyekkent. Kezei és lábai az égnek álltak a lendületből adódóan. A lábait széttárta és mutatta nekem a punciját, hogy ízleljem meg, hogy milyen édes és lucskos. Engem azonban az nem annyira érdekelt most, hanem a farkammal a száját akartam tovább tömni. Ehhez a mellkasán áttérdeltem, úgy hogy a karjait a lábszáram nyomta az ágynak. Ágyékom az állánál volt. Kérnem sem kellett már szippantotta be az egyik golyómat. Jól el volt ezzel egy darabig. Rá kellett szólnom, hogy a másikat se hagyja ki. Erre kiengedte azt a herémet, kicsit oldalra fordította a fejét és a másik kényeztetéséhez kezdett. „Nem úgy! Egyszerre mindkettőt!” Ahogyan kimondtam, már csinálta is. Nagyon tud! Természetesen jutalmul a száját megdugtam rendesen. Úgy, hogy a kezei a teste mellett voltak lefogva végig. Az orrán nyálbuborékok fújódtak fel a kitartó pumpálásnak köszönhetően. Őrült jól csinálta ezt a kényszer franciskát.

    Amikor, minden formáját kiélveztem a mélytorkozásnak, akkor dugással folytattuk. Azt se tudom már, hogy honnan, de egy originál gumit előkapott és villám gyorsan a farkamra helyezte. Újból szerepet kapott a sokat emlegetett testápoló krém. Most a vagináját töltötte tele vele. Misszionárius pózban kezdtük el. Lassan nyomtam be neki. Mint a tömlős, tejszínes sajtkrém, amikor kiszakad, pont úgy spriccelt ki a széleken a korábban betöltött síkosító anyag. Ahhoz képest, hogy mennyi viszkóz anyag volt már rajtunk, mégis elég szűkösnek éreztem a puncusát. Berry gyakran dörzsölgette magának a borsónyi méretű klitoriszát. Nyilvánvalóan élvezkedett. Tetszett, ahogyan kéjesen sóhajtozott, és ahogyan dumált közben. Perverz dög.

    Több pózban szexszeltünk. Követtük a laptopján futó pornó filmek pózait. Közben mocskos szavakkal provokált nagyobb teljesítményre. Kutyusos pózban én kértem a krémet, mert annak a segítségével a popsijába bedugtam az ujjamat. Izgató érzés volt számomra, az ujjbegyemmel érezni, hogy eggyel lejjebb ki-bejár a péniszem. Azt hiszem itt még egy orgazmusa is volt a vendéglátómnak.

    Az én beteljesedésem természetesen Berry szájába történt meg. Az ágyra most én feküdtem fel, széles terpeszben. Berry a lábam közé ült és úgy állt neki a cumizásnak. Az arcának csapkodtam a botom oldalát. Csak úgy fröccsent minden felé a nyála. Utolsó alkalommal locsolta meg a krémmel a brémet. Aztán nyelte be tövig gyors egymás utániban sokszor. Csak úgy kluttyogott. Az ejakuláció idején egyszerre az orrán-száján jött vissza a fehér mixtura. Arcfestékével keveredve furcsa elegyet alkotva csöpögött a hasamra.

    Brutálisan jó volt. Sokáig szopizott még. Az ernyedés szinte el sem akart érni. Ilyet rég nem tapasztalhattam meg.

    Talán még egy új kör is lett volna bennem, egyből, mint ifjú titán koromban bírtam, ha most nem kellett volna elindulnom.
  • Elszámolás:

    Telefonban elmondta a rám váró feladatot, hogy hány szál rózsát vigyek. Kis csokorkát kért csak, pedig jó előre jeleztem neki, hogy az a teljes étlapot végig eszem, ha ott leszek. Csokrot a végén adtam át, ő szóba se hozta se előtte, se utána. Minden az alapban. Nincsenek rejtett extrák, vagy apró betűs részek.
  • Összkép:

    Összkép vegyes, vagyis inkább nagyon jó. Régi vágyam teljesült azzal, hogy Berryt meglátogathattam. Bakancs listámról most már lehúzhatom. Az átélt élmények birtokában kijelenthetem, hogy nagyon jól éreztem magam nála/vele. Borzasztó nehéz volt elérni, de végül csak összejött. Ad hoc. Ezt el kell fogadni, hogy nála így működnek a dolgok. A külső és a körülmények, azok olyanok, amilyenek, de a program, az fullosra sikeredett. Kipróbáltam vele mindent, amit akartam. Kategóriájában első osztályúan, kitűnően teljesített. Kíváncsiságom és perverzióm kielégítést nyert a mostani látogatásommal. Abszolute megérte.
Happy Massage